|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
| Pokaż wyniki sondy: Jak twoi rodzice reagują na Tibie? | |||
| Moi rodzice nie mają pojęcia co to jest Tibia. |
|
163 | 20.48% |
| Moi rodzice wiedzą, że gram, ale uważają to za nieszkodliwą rozrywkę |
|
220 | 27.64% |
| Moi rodzice wiedzą, że gram, i jak widzą Tibię, to lekko się denerwują |
|
298 | 37.44% |
| Moi rodzice wiedzą, że gram, i jak widzą Tibię to wpadają w szał |
|
115 | 14.45% |
| Głosujących: 796. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#121 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
|
Pamiętam jak jeszcze grałem w momencie kiedy ojciec albo matka wchodzili do pokoju ja byłem zawsze przygotowany żeby dać loga. Lepsze to jak jedno-godzinna gadka jaka to Tibia jest zła i mnie niszczy.
PS: Możliwe, że po zimowym update znowu zacznę to praktykować hehehe. Możliwe, że zainstaluje sobie jakiś monitoring przy wejściu do domu... widać wtedy przedpokój no i będę lepiej przygotowany : ). |
|
|
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2007
Lokacja: N(I)oob Land
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nioob Jakich Malo
Świat: Empera
|
Według mojej matki, Ja nie gram w tibię już 2 lata -.^
teraz jak wracam ze szkoły, koło 13:00 to tak : jem obiad, robię lekcje, i uczę sie jak jest coś więcej zadane ew. sprawdzian. stara przychodzi o 20:00 to o 19:45 wyłączam kompa. ps : teraz poszła do kochanka =p, już nie mogę robić nocek bo stara wyniosła kompa do swojego pokoju xD. A na wakacjach byłem u ojca on mieszka w niemczech, to tak - on o 6 rano do pracy a wraca o 19:00 =p cały dzień na kompie,cyfrowym polsacie albo odpala się torenta ( 16 mb/s ma neta w niemczech 0o ) i na baseny lecę. =] na te wakacje też jadę. @down : lol, co mu pomoże hasło jak mu np. odłączy modem ? -.^
Ostatnio edytowany przez Nioob - 27-10-2007 o 23:56. |
|
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
|
Cytuj:
![]()
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
|
|
|
|
#124 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
Moi rodzice wiedza o szkodliwosci tibi i wiedza, ze w nia gram, ale nie zawracaja sobie tym glowy, bo wiedza co dla mnie najlepsze czyli tzn. samowola.
|
|
|
|
|
|
#125 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Kuba xD
Świat: Real life
|
A moi to tak
Mama:który masz lvl? Ja:86 Mama:O to chyba duży co? Ja:no no duzy Mama:to se graj dalej Taką mam extra starą czasami pyta jakie mam skille wie coto tibia i wogóle ale sie nie denerwuje |
|
|
|
|
|
#126 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Lokacja: WrOCk
Świat: GuaRdia
|
Ja zaznaczylem odpowiedz 2, bo jak moi rodzice widza ze gram to wiedzą ze mi to nie szkodzi
Dlatego że sie dobrze ucze i gdy odrabiam lekcje stawiam postać na afku i trenie co 10 minut przesuwając ją lub hotkeye na oślep wciskam ![]() |
|
|
|
|
|
#127 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Wrzesnia
Imię: Dyskordian
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kings of The Fly
Świat: Mythera
Poziom: 37+
Poziom mag.: 4
|
Jakoś nie mam problemów z rodzicami. Wiedzą o Tibii i wszystko jest w jak najlepszym porządku.
Jeżeli macie problemy z rodzicami jest na to jedna metoda: Zacznijcie się uczyć! Jeżeli nie będziecie mieli problemów w szkole to gwarantuje wam rodzice nie będą mieli nic przeciwko.
|
|
|
|
#128 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2007
|
Ja to mam ruznie jak zobacza ze gram w tibie to nieraz w szpitalu wyloduje poniewaz ojciec z krzeslem wyjdzie i pomordzie a matka to z siekierka i po nogach
![]() JOKE Naserio to nic sienie dzieje poprostu jak zobacza ze gram w tibie to moj Ojciec czesto mowi: Daj teraz ja se pogram w Wladca Pierscieni bitwa o srodziemie 2 bo trzeba kogos zgnebidz ![]() |
|
|
|
|
|
#129 |
|
Użytkownik forum
Lokacja: Czeladź
Imię: Dark Roni Knight
Gildia: Green Skull Team
Świat: Arcania
Poziom: 34
Skille: 71/70
Poziom mag.: 4
|
A ja mam looz na chacie. Starzy w ogóle nie podchodzą do kompa jak i m nie pozwolę. Czepiają się, że za długo przy nim siedzę. Ale nawet nie wiedzą co to tibia.
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Użytkownik Forum
|
Mogę grać 24h na dobę
tylko nie chce wyglądać potem tak jak wy.Stara nic nie mówi tylko od czasu do czasu muszę coś posprzątać i mam luz. Stary jak złapie kurficy to potrafi mi neta odłączyć bo myśli ,że gram w Tibię a ja na GG siedzę ![]() |
|
|
|
|
|
#131 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2007
|
Na początku jak zaczynalem grac w tibie to mialem male problemy z rodzicami ale teraz też tata podchwycił i jest wszystko OK
mama czasem przyjdzie zapyta "a co to jest?" albo "co ty robisz z tymm..." popyta sie pogada i nic nie muwi żebym szedł się pouczyć. ale jak zadługo siedze to już się troche mamie nie podoba i muwi idź sie poucz moze troche. Ale raczej tata częściej mi muwi żebym szedł się pouczyć bo teraz On chce grać. Ale tak właśnie jak wszyscy muwią to całe akceptowanie tibi przez rodziców opiera się głównie na ocenach Ja na szczeście mam dobre ![]() |
|
|
|
|
|
#132 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Łódź
|
U mnie nie ma problemów,stary nawet tego nie ume wypowiedzieć
Gram dużo,ale mam dobre oceny więc luzik malina A i bw.to dużo gram tylko w weekendy bo w tygodniu mam 2 reny udo i siłkę![]() |
|
|
|
|
|
#133 |
|
Użytkownik forum
|
Ja to mam tak:
-Synku ile juz grasz? (mama) -Z 10 min Mamusiu -Co zes kur** powiedzial 10 min? -Tak mamusiu -To zlas ty kur** zaraz Ci tu dam tyle grac do nauki!! Wyloczylem kompa poszlem sie uczyc a tu nagle tata krzyczy: -Synku co robisz? -Ucze sie -Co zes kur** powiedzial? -Ucze sie! -Idz kurwa grac w tibie bo ja tu chce jutro na hunty isc! -dobze tato I tak w kulko: -Synku ile juz grasz? (mama) -Z 10 min Mamusiu -Co zes kur** powiedzial 10 min? -Tak mamusiu -To zlas ty kur** zaraz Ci tu dam tyle grac do nauki!! Wyloczylem kompa poszlem sie uczyc a tu nagle tata krzyczy: -Synku co robisz? -Ucze sie -Co zes kur** powiedzial? -Ucze sie! -Idz kurwa grac w tibie bo ja tu chce jutro na hunty isc! -dobze tato [b]NAwet nie raz tak mam: -Synku dz grac w pilke koledzy przyszli -Wez ich kamieniami rzuc nie chce mi sie isc -Dobze -All kur** co za jebana matka tego ravera ja pierd*** ale mnie leb boli od kamienia(kumple ravera) -Dzieki mamo (raver) HEhehe fajna historyjka?? ![]() A teraz na serio jak gram w tibie to roznie jest ale ogolnie malo gram w tibie wole pobawic sie z kolegami w : Podchody Chowanego (zajebiscie jest w nocy tak od 19-21) Berka (na rowerach supcio tez wieczorkiem) a w rano czesto gramy w gale W tibie gram hmm 3h mozna powiedziec dzienie a tak naprawde w tibi gram 24h/7 wiecie jak? Bot Bot bot ciagle skiluje na bocie itp PSkile mam na 14 lvl 67/65 PPOzdro -Dzieki mamo (raver) |
|
|
|
|
|
#134 |
|
Użytkownik forum
|
Ja to mam tak:
-Synku ile juz grasz? (mama) -Z 10 min Mamusiu -Co zes kur** powiedzial 10 min? -Tak mamusiu -To zlas ty kur** zaraz Ci tu dam tyle grac do nauki!! Wyloczylem kompa poszlem sie uczyc a tu nagle tata krzyczy: -Synku co robisz? -Ucze sie -Co zes kur** powiedzial? -Ucze sie! -Idz kurwa grac w tibie bo ja tu chce jutro na hunty isc! -dobze tato I tak w kulko: -Synku ile juz grasz? (mama) -Z 10 min Mamusiu -Co zes kur** powiedzial 10 min? -Tak mamusiu -To zlas ty kur** zaraz Ci tu dam tyle grac do nauki!! Wyloczylem kompa poszlem sie uczyc a tu nagle tata krzyczy: -Synku co robisz? -Ucze sie -Co zes kur** powiedzial? -Ucze sie! -Idz kurwa grac w tibie bo ja tu chce jutro na hunty isc! -dobze tato [b]NAwet nie raz tak mam: -Synku dz grac w pilke koledzy przyszli -Wez ich kamieniami rzuc nie chce mi sie isc -Dobze -All kur** co za jebana matka tego ravera ja pierd*** ale mnie leb boli od kamienia(kumple ravera) -Dzieki mamo (raver) HEhehe fajna historyjka?? ![]() A teraz na serio jak gram w tibie to roznie jest ale ogolnie malo gram w tibie wole pobawic sie z kolegami w : Podchody Chowanego (zajebiscie jest w nocy tak od 19-21) Berka (na rowerach supcio tez wieczorkiem) a w rano czesto gramy w gale W tibie gram hmm 3h mozna powiedziec dzienie a tak naprawde w tibi gram 24h/7 wiecie jak? Bot Bot bot ciagle skiluje na bocie itp PSkile mam na 14 lvl 67/65 PPOzdro |
|
|
|
|
|
#135 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2007
Lokacja: Nowy Sącz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzel Azure Knight
Gildia: Rejects
Świat: Trimera
Poziom: 105
Skille: 80/73
Poziom mag.: 7
|
ja wybrałem odpowiedź 3!!!
ale w ogóle to mam problemy jak "siedzę na kompie" |
|
|
|
|
|
#136 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2007
|
niektórzy z was zamiast grać w tibie powinni pouczyć sie polskiego.
|
|
|
|
|
|
#137 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Świat: Premia
|
Cytuj:
|
|
|
|
|
|
|
#138 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
|
Synek shoc s kompa!
Czemó!!!!??? bo dostaues 1 z ortograjfi nje bo 5 dopra to siec ja ide bic skille a ty dorup druidem mlvl Tak wyglada dom w Polsce a poziom ortografii jest dobijajacy br? @down Wlasnie Polskiego jako przymiotnik z malej ;]
Ostatnio edytowany przez --Cienius-- - 29-10-2007 o 08:40. |
|
|
|
|
|
|
#139 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
|
@MR DAVID
kaleczenie języka Polskiego mówisz? Wyjdź, boś jeszcze głupszy niż reszta. |
|
|
|
|
|
#140 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Poziom: 312
Poziom mag.: 11
|
Moja mama gra druidem, a tata najtem. Mama aktualnie expi na poh'u, a tata skilluje...
Ostatnio edytowany przez Tvkg - 09-07-2011 o 12:54. |
|
|
|