|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Jak twoi rodzice reagują na Tibie? | |||
Moi rodzice nie mają pojęcia co to jest Tibia. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
163 | 20.48% |
Moi rodzice wiedzą, że gram, ale uważają to za nieszkodliwą rozrywkę |
220 | 27.64% |
Moi rodzice wiedzą, że gram, i jak widzą Tibię, to lekko się denerwują |
298 | 37.44% |
Moi rodzice wiedzą, że gram, i jak widzą Tibię to wpadają w szał |
115 | 14.45% |
Głosujących: 796. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Pamiętam jak jeszcze grałem w momencie kiedy ojciec albo matka wchodzili do pokoju ja byłem zawsze przygotowany żeby dać loga. Lepsze to jak jedno-godzinna gadka jaka to Tibia jest zła i mnie niszczy.
PS: Możliwe, że po zimowym update znowu zacznę to praktykować hehehe. Możliwe, że zainstaluje sobie jakiś monitoring przy wejściu do domu... widać wtedy przedpokój no i będę lepiej przygotowany : ). |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#122 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2007
Lokacja: N(I)oob Land
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Nioob Jakich Malo
Świat: Empera
|
![]() Według mojej matki, Ja nie gram w tibię już 2 lata -.^
teraz jak wracam ze szkoły, koło 13:00 to tak : jem obiad, robię lekcje, i uczę sie jak jest coś więcej zadane ew. sprawdzian. stara przychodzi o 20:00 to o 19:45 wyłączam kompa. ps : teraz poszła do kochanka =p, już nie mogę robić nocek bo stara wyniosła kompa do swojego pokoju xD. A na wakacjach byłem u ojca on mieszka w niemczech, to tak - on o 6 rano do pracy a wraca o 19:00 =p cały dzień na kompie,cyfrowym polsacie albo odpala się torenta ( 16 mb/s ma neta w niemczech 0o ) i na baseny lecę. =] na te wakacje też jadę. @down : lol, co mu pomoże hasło jak mu np. odłączy modem ? -.^
Ostatnio edytowany przez Nioob - 27-10-2007 o 23:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#123 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
![]()
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Moi rodzice wiedza o szkodliwosci tibi i wiedza, ze w nia gram, ale nie zawracaja sobie tym glowy, bo wiedza co dla mnie najlepsze czyli tzn. samowola.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Białystok
Imię: Kuba xD
Świat: Real life
![]() |
![]() A moi to tak
Mama:który masz lvl? Ja:86 Mama:O to chyba duży co? Ja:no no duzy Mama:to se graj dalej Taką mam extra starą czasami pyta jakie mam skille wie coto tibia i wogóle ale sie nie denerwuje |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Lokacja: WrOCk
Świat: GuaRdia
![]() |
![]() Ja zaznaczylem odpowiedz 2, bo jak moi rodzice widza ze gram to wiedzą ze mi to nie szkodzi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 04 2006
Lokacja: Wrzesnia
Imię: Dyskordian
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kings of The Fly
Świat: Mythera
Poziom: 37+
Poziom mag.: 4
|
![]() Jakoś nie mam problemów z rodzicami. Wiedzą o Tibii i wszystko jest w jak najlepszym porządku.
Jeżeli macie problemy z rodzicami jest na to jedna metoda: Zacznijcie się uczyć! Jeżeli nie będziecie mieli problemów w szkole to gwarantuje wam rodzice nie będą mieli nic przeciwko.
![]() |
#128 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2007
|
![]() Ja to mam ruznie jak zobacza ze gram w tibie to nieraz w szpitalu wyloduje poniewaz ojciec z krzeslem wyjdzie i pomordzie a matka to z siekierka i po nogach
![]() JOKE Naserio to nic sienie dzieje poprostu jak zobacza ze gram w tibie to moj Ojciec czesto mowi: Daj teraz ja se pogram w Wladca Pierscieni bitwa o srodziemie 2 bo trzeba kogos zgnebidz ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik forum
Lokacja: Czeladź
Imię: Dark Roni Knight
Gildia: Green Skull Team
Świat: Arcania
Poziom: 34
Skille: 71/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() A ja mam looz na chacie. Starzy w ogóle nie podchodzą do kompa jak i m nie pozwolę. Czepiają się, że za długo przy nim siedzę. Ale nawet nie wiedzą co to tibia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mogę grać 24h na dobę
![]() Stara nic nie mówi tylko od czasu do czasu muszę coś posprzątać i mam luz. Stary jak złapie kurficy to potrafi mi neta odłączyć bo myśli ,że gram w Tibię a ja na GG siedzę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2007
|
![]() Na początku jak zaczynalem grac w tibie to mialem male problemy z rodzicami ale teraz też tata podchwycił i jest wszystko OK
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Łódź
![]() |
![]() U mnie nie ma problemów,stary nawet tego nie ume wypowiedzieć
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja to mam tak:
-Synku ile juz grasz? (mama) -Z 10 min Mamusiu -Co zes kur** powiedzial 10 min? -Tak mamusiu -To zlas ty kur** zaraz Ci tu dam tyle grac do nauki!! Wyloczylem kompa poszlem sie uczyc a tu nagle tata krzyczy: -Synku co robisz? -Ucze sie -Co zes kur** powiedzial? -Ucze sie! -Idz kurwa grac w tibie bo ja tu chce jutro na hunty isc! -dobze tato I tak w kulko: -Synku ile juz grasz? (mama) -Z 10 min Mamusiu -Co zes kur** powiedzial 10 min? -Tak mamusiu -To zlas ty kur** zaraz Ci tu dam tyle grac do nauki!! Wyloczylem kompa poszlem sie uczyc a tu nagle tata krzyczy: -Synku co robisz? -Ucze sie -Co zes kur** powiedzial? -Ucze sie! -Idz kurwa grac w tibie bo ja tu chce jutro na hunty isc! -dobze tato [b]NAwet nie raz tak mam: -Synku dz grac w pilke koledzy przyszli -Wez ich kamieniami rzuc nie chce mi sie isc -Dobze -All kur** co za jebana matka tego ravera ja pierd*** ale mnie leb boli od kamienia(kumple ravera) -Dzieki mamo (raver) HEhehe fajna historyjka?? ![]() A teraz na serio jak gram w tibie to roznie jest ale ogolnie malo gram w tibie wole pobawic sie z kolegami w : Podchody Chowanego (zajebiscie jest w nocy tak od 19-21) Berka (na rowerach supcio tez wieczorkiem) a w rano czesto gramy w gale W tibie gram hmm 3h mozna powiedziec dzienie a tak naprawde w tibi gram 24h/7 wiecie jak? Bot Bot bot ciagle skiluje na bocie itp ![]() Skile mam na 14 lvl 67/65 ![]() POzdro -Dzieki mamo (raver) |
![]() |
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja to mam tak:
-Synku ile juz grasz? (mama) -Z 10 min Mamusiu -Co zes kur** powiedzial 10 min? -Tak mamusiu -To zlas ty kur** zaraz Ci tu dam tyle grac do nauki!! Wyloczylem kompa poszlem sie uczyc a tu nagle tata krzyczy: -Synku co robisz? -Ucze sie -Co zes kur** powiedzial? -Ucze sie! -Idz kurwa grac w tibie bo ja tu chce jutro na hunty isc! -dobze tato I tak w kulko: -Synku ile juz grasz? (mama) -Z 10 min Mamusiu -Co zes kur** powiedzial 10 min? -Tak mamusiu -To zlas ty kur** zaraz Ci tu dam tyle grac do nauki!! Wyloczylem kompa poszlem sie uczyc a tu nagle tata krzyczy: -Synku co robisz? -Ucze sie -Co zes kur** powiedzial? -Ucze sie! -Idz kurwa grac w tibie bo ja tu chce jutro na hunty isc! -dobze tato [b]NAwet nie raz tak mam: -Synku dz grac w pilke koledzy przyszli -Wez ich kamieniami rzuc nie chce mi sie isc -Dobze -All kur** co za jebana matka tego ravera ja pierd*** ale mnie leb boli od kamienia(kumple ravera) -Dzieki mamo (raver) HEhehe fajna historyjka?? ![]() A teraz na serio jak gram w tibie to roznie jest ale ogolnie malo gram w tibie wole pobawic sie z kolegami w : Podchody Chowanego (zajebiscie jest w nocy tak od 19-21) Berka (na rowerach supcio tez wieczorkiem) a w rano czesto gramy w gale W tibie gram hmm 3h mozna powiedziec dzienie a tak naprawde w tibi gram 24h/7 wiecie jak? Bot Bot bot ciagle skiluje na bocie itp ![]() Skile mam na 14 lvl 67/65 ![]() POzdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2007
Lokacja: Nowy Sącz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzel Azure Knight
Gildia: Rejects
Świat: Trimera
Poziom: 105
Skille: 80/73
Poziom mag.: 7
|
![]() ja wybrałem odpowiedź 3!!!
ale w ogóle to mam problemy jak "siedzę na kompie" |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2007
|
![]() niektórzy z was zamiast grać w tibie powinni pouczyć sie polskiego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
Świat: Premia
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
|
![]() Synek shoc s kompa!
Czemó!!!!??? bo dostaues 1 z ortograjfi nje bo 5 dopra to siec ja ide bic skille a ty dorup druidem mlvl Tak wyglada dom w Polsce a poziom ortografii jest dobijajacy br? @down Wlasnie ![]()
Ostatnio edytowany przez --Cienius-- - 29-10-2007 o 08:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @MR DAVID
kaleczenie języka Polskiego mówisz? Wyjdź, boś jeszcze głupszy niż reszta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Poziom: 312
Poziom mag.: 11
|
![]() Moja mama gra druidem, a tata najtem. Mama aktualnie expi na poh'u, a tata skilluje...
Ostatnio edytowany przez Tvkg - 09-07-2011 o 12:54. |
![]() |
![]() |