|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2007
|
![]() Elo wczoraj dostalem knighta od kumpla i nie wiem co i jak i mam taki pytanie
![]() Chcialem sie wybrac z kumplem na bk on ma 55lev pall skile 82 a ja 74 lev i skill 81/79 eq: dsm,k legs, heroic axe, roay helmet, demona Wiec ile powinienem wziac uhow na 2h expinia i czy sie zwruci?? za te uhy i mf? moze proponujecie jakiegos innego potworka zeby byl spox lot i bez duzego waste? Prosze o pomoc ![]() Ej on nie jest z allegro naprawde ![]() A za pisownie sry xD Ostatnio edytowany przez Vold_Gall - 29-10-2007 o 16:26. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Wiec ja bym poszedl na demony albo orshabale.... a jesli chcecie dobrego lota to radze na slimy albo fe
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() za samą pisownie powinienes dostać Bana -.-
a widac że chara kupiles (zreszta dostawanie chara tez jest nielegalne w swietle zasad tibijskich) jak ci kumpel chara opchnol to niech ci dolaczy instrukcje
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2006
Poziom: 312
Poziom mag.: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Ja tam bym poszedł na Hydry (jesli masz pacc) jak nie no to na chyba OF bym wolał
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2007
Lokacja: Poland / Krosno
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Frus Immortal
Profesja: Paladin
Gildia: Spartanie
Świat: Olympa
Poziom: 54
Skille: 81/67
Poziom mag.: 13
|
![]() coś mi tu śmierdzi allegro ale moge mieć katar
![]() ![]() ![]() a jak nie to idz na deep fibula d, dl aaaaaa... i o uhach nie zapomnij ![]()
![]() ![]() 18:10 XXX [8]: Ja zabilem na rotgardzie orka supermana 18:10 XXX [23]: WoW dobry jestes ;D 18:11 XXX [8]: zucil mnie spiralą 23 _______________________________________________ 15:38 XXX [8]: kto ma moja ruszczke prondowom _______________________________________________ 10:05 Cleo Weda [8]: pl? 10:05 Blackdefender [44]: adori mas flam 10:05 Cleo Weda [8]: jestes gm?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Cytuj:
@top: kumpla zapytaj, rotfl.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Niegrający
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
|
![]() Odpowiedzcie mu poprostu
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 10 2007
|
![]() Thx za odp
![]() wkoncu ktos normalny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorry, nie dziś.
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() 1 literowka -.- Jakbym robil bledy notorycznie to moglbys sie popisac, ale sie osmieszasz.
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() hmm... możesz iść na raty pod Thais ale co do loota to nie wiem czy się zwróci. Weź 10 bp uh , 3 bp gfb , 2 bp hmm , 5 bp mf i 2 bp explo i ekipe co najmniej 3 osoby 50 lvl + i najlepiej jakiegoś sorca albo druta do suumonowania Monka
Pozdro PS: Za ile kupiłeś chara?
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937 15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Do allegro powinni dodawac poradniki o tibi.
@Topic Jak juz kots pisal, hydry, chyba najbardziej oplacalne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: Veno :D
Imię: Demonex Guard
Świat: Guardia
Poziom: 45
![]() |
![]() Po to zadał wam pytanie żebyście odpowiadali , a nie że wy się kłótnię cały czas zaczynacie
Może się zwrócic zależy od szczęścia ale na hydrach lepszy zarobek ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
Lokacja: Tomaszów Mazowiecki
![]() |
![]() Może i wreszcie odpisał Ci ktoś 'normalny', jak to określiłeś, ale za to niekompetentny lub poprostu nie znający tibii dostatecznie dobrze.
Nie ma co porównywać gs-ów do bk, bo po pierwsze, bk dużo silniejszy tak w ataku jak i w obronie. Po drugie, z bk leci o niebo lepszy loot niż z gs. Jeśli ma się szczęście to z każdego/co drugiego bk jest jakiś cenniejszy drop. Funkjonuje nawet powiedzenie mówiące o tym, że nie ma bk hunta bez lootnięcia warrior helmeta ... W 90% przypadków, doskonale opisuje ono huncenie bk ; - ) A co do ludzi, którzy krytykują i wyzywają od 'dzieci allegro' - nie możecie wiedzieć czy kupił tego chara czy nie, co nie zmienia faktu, że nawet jeśli jest to prezent od przyjaciela, jest to nielegalne i nie powinno się do tego przyznawać, a już napewno nie na forum tibia.pl. Edited - Jeszcze jedno, teraz dokładnie przeczytałem tytuł tematu ... Bk nie nazwał bym expem, a raczej huntem, bo resp jest zazwyczaj tragiczny. Over and Out. Pozdrawiam /Yours Bykunn Ostatnio edytowany przez Bykunn - 07-11-2007 o 23:13. |
![]() |
![]() |