|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
|
![]() Cytuj:
Po drógie tibia to gra RPG i normalne jest to, że są pk. Jak ci się to nie podoba to idź sobie na non-pvp ^^ Widac, że jesteś noobem, lub newbie bo tego nie kumasz i nigdy nie zaznałeś przyjemności z zabijania ludzi ;D |
|
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: London
|
![]() PKowanie bylo, jest i bedzie...
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
|
![]() I wszyscy się bardzo z tego powodu cieszemy !!
|
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Lokacja: Za granica
Stan: Niegrający
|
![]() Ja nie mogę... kolejny gość co znalazł temat sprzed 3 lat. Jak tam ktoś powiedział dobrze że mamy archeologów ^^ Natomiast pk są częścią tej gry jak ci sie nie podobają to dołącz do tych leszczy na non-pvp.
|
![]() |
![]() |
#47 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#49 |
Guest
|
![]() Ja napewno nie pojde na non-pvp bo tam jakby sprawy przybraly zly obrot to ani sie fieldem nie mozna zastawic ani wallem i tam jeszcze pare innych rzeczy jest ktorych na non-pvp nie ma
|
![]() |
#50 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ktos powiedzial ze nie ma nic do PK tylko do zlodzieji.....A ty myslisz ze co? taki pk cie nie okradnie????? ty myslisz ze pk tylko cie zabije a okradnie ktos inny????????? ![]() Ostatnio edytowany przez Patton - 01-11-2007 o 12:00. |
|
![]() |
#51 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#52 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Naprawdę niektórzy pk są fajni, szczególnie kiedy proszą o litość i obdarowują mnie prezentami. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#53 |
Guest
|
![]() Lepiej grać na non-pvp lepsza gra ale ci co lubią się bawić polecam pvp
|
![]() |
#54 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
2. Jakbym cię zobaczył to chyba bym cię zrokował. Ale masz 9 lat i nie rozumiesz, jaka jest przyjemność z pekowania albo jesteś NOOBEM LUB NEWBIE! Jeśli ci się to nie podoba to kto cie trzyma na światach pvp?? Ja osobiście lubie zrobić 2 fire elementale i rozwalać całe carlin/thais do bana ;D Cytuj:
Daje kolejne reporty za double posty. Mówiesz, ciekawe jakbym się uczuł jakby ktoś inny mnie zabijał?? Zabili mnie wiele razy np. Na wojnie. Ale zazwyczaj jak ktoś mnie zabija, to wołam kumpli i my go zabijamy ;D. Myślisz, że każdy pk to złodziej?? Nie, ja jestem pk ale nigdy złodziejem. Napewno nie masz większego lvl'u niż 15. Jak nabijesz wyższy i pierwszy raz weżmiesz udział w wojnie to wróc do tego tematu i podziel się z nami wrażeniami. Na 100% zmienisz zdanie co to pk.(albo wróc jak będziesz miał przynajmniej 14lat) Ostatnio edytowany przez Tibia6669 - 01-11-2007 o 13:29. |
||
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() Ostatnio edytowany przez Patton - 01-11-2007 o 16:08. |
![]() |
#56 |
Guest
|
![]() heh....nazywasz mnie n00bem??? popatrz na siebie! i kup slownik ortograficzny
I nie mam 9 lat ale 15 wiec sie odczep Ostatnio edytowany przez Patton - 01-11-2007 o 16:40. |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() @patton
Raporcik @top (żeby nie było że offtopa robie) Każdy typ servera ma swój urok. Pvp a co za tym idzie PK też. |
![]() |