![]() |
#121 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2007
Lokacja: Venore
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Gildia: Freak
Świat: Candia
Poziom: 72
Skille: 20/25
Poziom mag.: 55
|
![]() że bendzie dużo druidów to lipa a że ulepszom druida to dombrze. powiem wprost tibia z gry RPG (Fantasy) robi sie grom Ekonomicznom głównie w grach rpg chodzi oto żeby zabijać Mocne Potwory zzdobywać coraz nowszom broń używać potężnych czarów wykonywać tajemnicze i trudne questy a nie Uprawiać na farmie buraki czy chodować świnie
Ostatnio edytowany przez Modliszka11 - 02-11-2007 o 21:48. |
![]() |
|
![]() |
#122 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2005
Lokacja: Wrocław
|
![]() najpierw poucz się ortografii, dopiero później udzielaj się na forum.
#124 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Cytuj:
Co do upa to ciekawie będzie. Wy się bijcie kto więcej dostanie a mnie to .... mam i druida i najta więc neich robią co chcą ![]() |
|
![]() |
![]() |
#125 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Lol,ten DDos jest pojebany!Pewne har już dedł.....Ja co ta tibia.com wypraia?Traci knightów.Przez te kicki mam ochotę grać drutem
![]() Nie ma co,to ja robie im łaskę że gram i jestem potencjalnym kandydatem na kupno PACCA ![]() Ostatnio edytowany przez Leirdek - 02-11-2007 o 21:59. |
![]() |
![]() |
#126 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
|
![]() Znowu?? kur dobrze ,że neigrałem.
Najchętniej to bym takich dorwał i tak poobijał ,że ... ![]() Ostatnio edytowany przez wojtek12345 - 02-11-2007 o 21:57. |
![]() |
![]() |
#127 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cipsoft zaskoczyliście mnie.
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2007
Imię: Bujnik The Knight
Profesja: Knight
Gildia: 40 lvl plax >.<
Świat: Secura
Poziom: 34+
Skille: 65+/65+
Poziom mag.: 4
|
![]() No to teraz ja xDD
Z tymi faremkami to sie nawet podoba xD (fajnie bedzie sobie swinie pohodowac xDD - Otworze miesny pod dwarven bridge ![]() A tak nawiazujac do tych co o koniach mowia... Jesli wprowadzone by byly konie do tibii, to co by bylo za 4 kolejne update'y? xD Tor F1 moze jeszcze wam? xD P.S. Mogliby dac jeszcze czolgi z I WS xDDD Zwala by byla... Po 3 kratkach by sie rozwalal xD |
![]() |
![]() |
#129 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Polska
Imię: Ziomek Wielki Pospolity
Profesja: Elder Druid
Świat: Antica
Poziom: 32+
Skille: 67/53
Poziom mag.: 10
|
![]() Gram w tibie 3 lata okolo pierwszy miech to byl pall reszta drut i domieszka knighta...
Kupilem sobie juz przez ten czas na mojego druta 90 dni pacca puzniej na rok ale mnie zdeletowali (cipy umią wkur...)potem zrobilem sobie knighta i kupilem sobie paka na rook i mnie shackowali bo zgubilem rec keya.. Wiec jesli zrobicie sobie druty a pozniej sie okaze ze na letnim update wydupczą was jak psy ![]() THIS IS TIBIA! ![]()
#130 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2007
Lokacja: konoha
Imię: theen gidly
Profesja: Sorcerer
Świat: secura
Poziom: 27
Poziom mag.: 27
![]() |
![]() hmm a mi to lata zalorze sie ze to wszystko o czym pisza bedzie dla pacc wiec nie ma sie co przejmowac bo pacca nie zakupie nigdy wiec wyrownaja profesje i dalej bedziemy grac tak jak gralismy na prawdziwym mainie a nie na jakis nowych wyspach zakladac farme i miec 10 domkow do ktorych wsadzamy jakies graty
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#132 |
Użytkownik forum
|
![]() A jeśli chodzi o uptade to mysle ze jest to ciekawe.
Wkoncu tibia bedzie piekna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
![]() |
![]() |
#133 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() A co dziwnego w tym, że farmy dodadzą? Jak już farmy to wy od razu kojarzycie jakby bryki do Tibii dali... Przecież w tych czasach, w których dzieją się realia gry było coś takiego jak FARMA! Tak, tak było. Może nie uwierzycie, ale ludzie wtedy jeździli też na koniach! Tak na koniach! Więc nie zdziwcie się kiedy je naprawdę dodadzą do Tibii!
Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez ErAgOg - 02-11-2007 o 22:22. |
|
![]() |
![]() |
#134 |
Użytkownik Forum
|
![]() Embet - masz u mnie takiego plusa za tlumaczenie ...
![]() ![]()
![]() |
#135 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#136 |
Użytkownik forum
|
![]() Zajebiscie by było jakby w tibi byly konie prawie w kazdej grze mmorpg sa konie podwyzszylo by to poziom gry i mogło by być naprawde ciekawie xD
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ja od dawna żywię nadzieję, że będą... I może w końcu naprawdę je zrobią... Powinni dodać więcej elementów gry zwykłego wieśniaka lub jakiegoś księcia, byle kogo kto żył w czasach,w których dzieją się realia gry, a nie ciągle rycerza (no chociaż koń do takowego też pasuje)... Przydałoby się ograniczenie lvlowe (jak np. w WoWie) wtedy ludzie przestaliby ciągle expić i zaczęliby czerpać prawdziwą przyjemność z gry, a nie tylko cyferki w statystykach postaci...
#138 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() Widać właśnie inteligencję Tibijczyków.
Pewnie kilka osób przeczytało artykuł na tibia.com i go zrozumiało, i byli na tyle inteligentni żeby się tu nie wypowiadać ![]() W każdym razie, nie będzie super hyper mega odjazd ziom boss druida i dupiatego i zrypanego na maxa pala. Po prostu Cipsoft zauważył kilka istotnych rzeczy, które są oczywiście prawdą. Sam gram druidem, a po updacie, nie zacząłem, tak jak wszyscy grać palem albo knightem -.- Druid rox i nareszcie ktoś się nim zainteresował. Poza tym, wyraźnie jest napisane, że nie zamierzają zmienić cen, tylko: ograniczyć zasięg, obrażenia, itp. Tadam. @up: Nie będzie ograniczeń lvlowych, bo wtedy mniej ludzi by kupowało pacca.
Ostatnio edytowany przez shoq - 02-11-2007 o 22:33. |
|
![]() |
![]() |
#139 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No niestety... Kiedyś Tibia była lepsza... Lvl nie był ważny... Ważne było zaangażowanie i zachowywanie elementów RPG...
#140 |
Zbanowany
|
![]() Już nie mogę się doczekać następnej zapowiedzi, ten update zapowiada się naprawdę ciekawie
![]() |
![]() |