|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: ---
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
|
![]() Ja chyba też jednak padlem... Jakis debil w ab ( Galana ) Rozpierd.... wszystkich z UE. Padlo ok. 5 osób z czego 3 to osoby na 50 + lvl. ( Poprostu jest wyje... z servera :/ ). Widzialem jak morderczy sorc wyciagal bp uhow z ich plecaków
![]() PS - Byle nie do 9 RANO! Wtedy jeszcze moim Druidem bylem na rooku kurf.a no!
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Moim zdaniem powinni cofnąć o 3 dni. Ponieważ wtedy zaczeły się kicki i wiele osób padło. Mam znajomego który padł 2 razy przez kicki na 75 lvlu. Zrujnował się przez to bo każdy dead = nowy aol i nowe blessy. Teraz ma 74 lvl i nic kasy. Inny znajomy padł na smokach, nie miał blessów ani aol, stracił 750k expa 2 skille i sprzęt wartości koło mlna gp. Te przypadki można by mnożyć, cipy jeśli szanują graczy powinni cofnąć.
|
![]() |
![]() |
#43 |
Zbanowany
|
![]() Ja wczoraj gram na infernie 0 laga:|WTF
![]() ![]() muahahha nadchodzący GRUDNIOWY update w listopadzie hahaha schowcie się ludzie i nie pokazujcie conajwyżej grudniowy update może być w lutym...to już prędzej ale w listopadzie...ehhh Ostatnio edytowany przez pawelekthedruid - 16-11-2004 o 08:42. |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() Ej, no bez jaj. Zrobiłem od tego czasu 3bp hmmów i bp uhów. Niby nie tak dużo, ale jednak te 300strzałów z hmma by było =/
Btw: Save o ile wiem cofa tylko itemki. Ostatnio edytowany przez Iris on Eternia - 16-11-2004 o 08:57. |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Nie no tylko nie cofka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 10 2004
|
![]() mnie dopiero o 12:20 kazali wyskoczyć. I sie nie dalo.
![]() co za motyw |
![]() |
![]() |
#47 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() bede usuwal wszystkie posty, w ktorych bedzie tylko informacja o tym, ze o godzinie blablabla serwer nie dziala
#48 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() Spoko nie bać nic ostatnio jak było od 12:00 pół h to do 14:30 min byly offline servery
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() Miało być od 12 na około pół godziny :? Z tego co widze to już godzina minęła... A co do cofnięcia to oni chyba nie rozumieją że skrócą nas przez to o X dni życia
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ależ to nie jest prawda Ponieważ kiedyś były także wyłączane serwery Tibii i nie było ich nawet do 5-ciu godzin (czasami :tongue: ) I jak by to był update To by CipSoft nie przepraszał za to że serwery są wyłączone. ![]() Tak po za tym to jeżeli to byłby update to by nie przepraszali bo my wtedy byśmy się cieszyli ![]() ![]() Rantozi -> Antica -> 50 lvl -> (72/70) Antica Rulez :tongue: Yeah! |
|
![]() |
#52 |
Master Alucard
|
![]() Jak to bywa u CIPów przerwa, która miała trwać 30 minut trwa juz godzine i prawie na pewno potrwa dłużej...
![]()
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() wiadomo przeciez jaki jest cipsoft pamietam jak byl upgrade niby wmiare o czasie ale jak saczeli sie wszycy wbijac to daj spokoj 1h czekania az sie zupgraduje clien teraz jak sie wszyscy beda ładowac to taz lag bedzie okrutny
#54 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Kurde, nie mieli kiedy serwerow wylaczyc. Akurat jestem chory i do budy nie poszedlem :tongue: byle tylko nie cofneli serwerow, blagam, blagam, blagam
![]()
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
#55 |
Guest
|
![]() Nie no spoko, nie dość, że wszytko trwa już godzine ponad do pogłoski o cofnięciu serva mnie o dreszcze przyprawiają
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
|
![]() ta i placzcie dalej na tym forum ze pol godziny minelo i wam gry nie wlaczyli....napewno to pomoze.. aha i jescze podajcie plan lekcji jak te dzieciaki na poczatku... to forum rzeczywiscie jest smieszne... jak nie slowa typu "JUSZ ,DZIENKUJE" itp to kazdy pisze to samo...
#57 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() ostrzegam jeszcze raz ktos napisze, ze jest godzina taka i taka a serwery nie dzialaja albo ze mialo byc 30 min a juz dluzej sa off-line to bedzie ban na 7 dni
#58 |
Użytkownik forum
|
![]() Ciekawe czy ktos widzial cofniecie postaci i kiedy ?
bo Ja nigdy ... |
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 10 2004
|
![]() Mogli by cofnąćbo bykille znikły.
Ale z drugie j strony.....moje P-legsy |
![]() |
![]() |
#60 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() hahaha bez kitu cicho chociaz to wkurzajace jest ;]
ALL WANT LOGIN TO TIBIA! FAST CIP's or Hunted ![]() ![]()