|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#241 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Selena
|
![]() E tam, totalna bzdura. Tibia powinna zmienic engine bo ten staruszek wyczerpal swoje mozliwosci i robienie nowych grafik nie poprawi wygladu znaczaco. Uwazam ze grafa na poziomie Baldurs Gate bylaby zadowalajaca, tylko moze powinna byc bardziej "mroczna". W brew pozorom grafika tworzy klimat gry w duzym stopniu.
|
![]() |
|
![]() |
#242 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Btw. kiedy będzie w końcu to tłumaczenie balansacji nr 2? |
|
![]() |
#243 |
Użytkownik forum
|
![]() E tam mi sie podoba tibia z taką grafą.... gdyby zrobili np. 3D to bym chyba przestał grać
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 12 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Świat: Galana
Poziom: 63
Poziom mag.: 55
|
![]() OMG! tłumaczenie jest na 9 stronie!
![]()
#245 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Polska
Imię: Ziomek Wielki Pospolity
Profesja: Elder Druid
Świat: Antica
Poziom: 32+
Skille: 67/53
Poziom mag.: 10
|
![]() Gdyby tibia byla 3d jak gowna typu runescape to bym sie obsral... juz lepszy bylaby grafa z helbreath to chyba jakies 2.5d ;p
![]()
#246 | |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Zejdzie się, na dodatek będzie tylko prywatny dla tutorów. Ale nie masz co robić na siłę tutor testu, bo Iscen na specjalnym forum zapowiedział nam, że tylko tutorzy z 3-miesięcznym stażem będą mogli zalogować się na test serwer.
Cytuj:
Grudzień 14 2004 -> Wtorek (7.3>7.4) Sierpień 09 2005 -> Wtorek (7.4>7.5) Grudzień 12 2005 -> Poniedziałek (7.5>7.6) [wyjątek potwierdzający regułę] Maj 17 2006 -> Środa (7.6>7.7) [wyjątek potwierdzający regułę] Sierpień 01 2006 -> Wtorek (7.7>7.8) Grudzień 12 2006 -> Wtorek (7.8>7.9) Czerwiec 26 2007 -> Wtorek (7.9>8.0) Wychodzi, że najprawdopodobniej update odbędzie się w jakiś wtorek. W grudniu są 3 sensowne wtorki do wyboru: a) 4 - odpada, bo w tym czasie tylko 5 teaserów zdążą napisać. Przy poprzednim i jeszcze poprzednim update wysilili się aż na 6 teaserów. b) 11 - wg. moich kalkulacji prawdopodobna data update. Zasada 6 teaserów też zostanie zachowana. c) 18 - zdecydowanie zbyt blisko świąt, jeśli będą ewentualne kłopoty, to oni nie zaryzykują pracy i poprawiania błędów technicznych w święta.
Wejdź tutaj >> http://www.swcombine.com << Ostatnio edytowany przez Kojotes - 03-11-2007 o 23:24. |
|
![]() |
![]() |
#247 |
Guest
|
![]() pomyslcie troche... po co mieli by zmieniac grafe na 3D, jesli to by calkowicie zmienilo klimat gry
![]() |
![]() |
#248 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 05 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2007
Lokacja: Piła
Imię: Sir Melior
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 44
Skille: 79/80
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
Mam do ciebie jedno pytanko.Tibia to jaki rodzaj gry?RPG ekonomiczna może zręcznościówka????? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#250 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Imię: Ragnar the vith rell
Profesja: Elite Knight
Poziom: 91
Poziom mag.: 7
|
![]() a to taka że to mmorpg i że nikt ne mowił że bedziesz mogł prowadzić w niej farmę... możesz kupić dom/posiadłość w sylu farmy i teraz bajerem jest to ze moze miec ona dosyc sporo przyleglego terenu ktory staje się twoją wlasnoscia -.- and that's it.
![]() |
#251 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
|
![]() Tibia to nie tylko RPG, MMORPG. W tibie można grać jak w RPG, MMORPG ale można także lognąć sie po to by pogadać z przyjaciółmi porobić runy pooglądać i pochodzić po mapie. To w tej grze jest zajebis..e, że jest uniwersalna.
P.S. Ragnar grałeś kiedyś w Ut bo cię kojarzę. Ostatnio edytowany przez Matos - 04-11-2007 o 00:49. |
![]() |
![]() |
#252 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 10 2007
Lokacja: Piła
Imię: Sir Melior
Poziom: 44
Skille: 79/80
Poziom mag.: 5
|
![]() Cytuj:
![]() Sorki że taki upierdliwy jestem ale to przez moja byłą panią od polaka. ![]() Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
#253 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2005
Lokacja: Szczecin
Świat: Refugia
|
![]() Heh ale powinni dać coś faccowi na zachętę bo będą tracić graczy =)
![]() |
#254 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Imię: Kais Adon
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Warrior Boys
Świat: Harmonia
Poziom: 55
Skille: 79/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Widzę, że moje tłumaczenie spełniło swoje zadanie - teraz jest już skopiowane w tyle miejsc, iż każdy kto go poszuka, znajdzie je. I w ten sposób nikt nie musi czekać na tibia.pl ani konkurencję ^^.
Wracając do tematu: podobnie jak jacekkk w Tibii cenię prostotę. Kochałem 7.4 ale te czasy już nie wrócą; pozostaje cieszyć się tym co przyniesie przyszłość i mieć nadzieje, że dalej będzie dało się grać. Mam szczerą nadzieję że będzie nawet lepiej, czy słuszną? Ja dowiem już niedługo, wy nieco później - no chyba, że będziecie bazować na opiniach tutorów po "naszym" TS, ale to nie jest zbyt rozsądne. Tak więc, czekajmy. @down: "Dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota. Ale co do wszechświata to nie mam pewności..."-Albert Einstein
Ostatnio edytowany przez EMbet - 04-11-2007 o 10:18. |
|
![]() |
![]() |
#255 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Myślisz że Cipsoftowi zależy na FACC?Oni interesują się tylko PACCAMI,więc jeden facc w tą czy w tamtą stronę nic nie zmieni! Down@ Było juz na 9 stronie Ostatnio edytowany przez Leirdek - 04-11-2007 o 10:59. |
|
![]() |
![]() |
#256 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
|
![]() @up
Racja, nowi gracze, ktorzy przychodza i nie dostaja nic nowego w up'ach widza, ze jest okreslona liczba osob (tych z paccem), ktorzy maja o wiele wiecej przywilei. I wtedy ich korci zeby kupic pacc, i tak Cipsoft szasta nasza kasa, dajac nam coraz gorsze up'y, freezy, lagi, masskicki. Kiedy pojawi sie tlumaczenie artykulu? ![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2006
Lokacja: Polska
Imię: Ziomek Wielki Pospolity
Świat: Antica
Poziom: 32+
Skille: 67/53
Poziom mag.: 10
|
![]() Glupie lenie ... denerwujecie mnie ostatni raz mówie strona 9..
Tlumaczenie.. ![]()
#258 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Carlin
Stan: Niegrający
Imię: Vallin Voncrue
Profesja: Sorcerer
Gildia: Brak
Świat: Refugia
Poziom: 22
Skille: 15/20
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() według mnie fajnie ze będą nowe grafiki, a namioty tez sa dobre
![]() szkoda tylko że praktycznie wszystko z update idzie na pacc, a faccom pozostaja tylko strzepy grafik ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Świat: luminera
Poziom: 42
Skille: 16\27
Poziom mag.: 55
![]() |
![]() Ten dlaszy ciąg artykuły o balansowaniu postaci nie każdy zna angieliski tak dobrze zeby przeczytać oryginał
|
![]() |
![]() |
#260 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 10 2007
|
![]() przeszukałem to forum ale nie znalazłem odp. na pytanie kiedy ten update?
|
![]() |