![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
|
![]() Jak zwykle poszedłem zabijać dla zabawy
![]() http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/33387
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() muszę przyznać ze konkretny z ciebie popi**dol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki ja o tym wiem zachęcam więc do oglądania xD.
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() Szerze mówiąc zdolności PVP, jakie tu pokazałeś nie są wybitne. Niestety nie pokazałeś nic nadzwyczajnego. Wpieprzyłeś sporo kasy na runy (jak na taki manhunt). Oczywiście nic z tego Ci się nie zwróciło. Moim zdaniem, w sytuacji gdy któraś z Twoich ofiar dysponowałaby runami, to byś padł bez żadnego problemu.
Ps. Przez zachowanie takich rasistów jak Ty polacy nie są stawiani w zbyt dobrym świetle przez inne narody. Zupełnie nie rozumiem Cię i po wodów dla których piszesz "fuck br" ... uważasz że w ten sposób jesteś lepszy od innych ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() @up
Nie martw się ja kolegowałem sie z Knight of Zeuz ( Galana 120 +ek ) kiedy dołączył do wojny do szwedów i walczył przeciwko polakom napisaem do niego hiho, a on do mnei fuckin poland ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Imię: Don Dagoth
Profesja: Elite Knight
Gildia: Jolly Rogers
Świat: Luminera
Poziom: 111
Skille: Najs
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
A Brazylijczycy jak przełamać barierę językową to mili ludzie i nie widzę powodu obrażania ich (pomimo gry na NON PVP ludzie z Brazylii nie naprzykrzyli mi się tak jak Polacy ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Jelenia Góra
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 10
Skille: 420
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() ,, Fuck_br " ?? I co stoi Ci ?... Z powodu nazwy pliku nawet go nie oglądam... nie mam zamiaru przenosić twojej ciężkiej choroby zwanej rasizmem... Pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
|
![]() @topic
Widać że nie umiesz za bardzo pkować. Waste w hoy. Z tymi runami mógł byś bić 25+ Biłeś nawet 15 lvl ;s. @do ludzi piszących tu ![]() Jeden napisał że jest rasistą i wszyscy zaczęli go jechać. Musze powiedzieć to już dawno nie modne żal.pl -.-" Nie znacie sytuacji na Silverze. Jest chyba jeden polak tam który ma 100+. Bo brazole nie dadzą w ogóle grać. I nikt ich tam nie lubi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie chcesz to nie oglądaj dla mnie to jest żałosne to ,że tak uważasz jak grałem na wielu serwerach to brazole zawsze dawali mi w kość mówisz coś do nich po eng a oni br? br? br? nic nie rozumieją i ciągle wkurzają to ,że masz w awatarze zakonnice to nie znaczy ,że możesz szaleć jeden co napisał co do brazoli to ma racje bo oni naprawde wkurzają.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
|
![]() Good joob ! trzeba tepic chwasty
![]() na Refugi br sa naprawde beszczelni przykladowo taki Kamifoox zawsze sie wpierdoli i beszczelnie mowi ze on tu teraz expi....kij im w oko i kotwica w plecy ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |