Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Xerena

Notki

Xerena Wydarzenia ze świata Xerena

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 04-11-2007, 22:03   #341
krzysheak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez enderty Pokaż post
ech wogole nie plakalem kolesie z gildii mowili ze strace ja mowilem ze jak strace to strace troche szkoda ze polecialy za pierwszym razem... oferowalem za nie gnidrocowi 12k ale nie chcial wiec 10k poszlo na jego smierc lol to on teraz musi plakac moze ma bohy ale zarobil deda bez blessow
Jesli zabil cie za nic, to moge go jeszcze raz uwalic

~Mogash
krzysheak jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 05-11-2007, 07:54   #342
wrogonastawiony
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: miast0 FxP

Stan: Na Emeryturze
Imię: Namsto
Domyślny

Tak mi sie teraz przypomniało;

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak Pokaż post
Ja nie mam takich zlych doswiadczen, jestem 114 lvl na xerenie, nigdy nie bylem zajebany, w 3 miechy zrobilem taki lvl wiec chyba pgowalem (mam 24kk expa czyli jakies 8kk expa miesiecznie czyli jakies 2kk expa tygodniowo)
Przychodzac tu mialem zerowa protekcje itp, nigdy nie lizalem dupy i jakos sie wybilem.
Sorry ale ja tu widze ze ty sie ziomasz z "tą" ekipą... mozliwe ze wczesniej nie miales problemow, bo miales nizszy poziom ale teraz ?
'One of the Opportunities',
'Mogash (Slave of Kermit)'.
Z tego wynika ze obracasz sie w ekipie falconów i kermitów. I ty mowisz graczom spoza servera, ze tu da sie grac bez znajomosci ?
stary 05-11-2007, 09:26   #343
Skramer
Użytkownik Forum

Skramer's Avatar

Data dołączenia: 26 11 2006
Lokacja: Łódź

Imię: Ventui
Profesja: Elder Druid
Poziom: 77
Poziom mag.: 57
Skramer ma numer GG 4220894
Domyślny

elo elo
And we'll fight until the end
Skramer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-11-2007, 09:47   #344
krzysheak
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez wrogonastawiony Pokaż post
Tak mi sie teraz przypomniało;

Sorry ale ja tu widze ze ty sie ziomasz z "tą" ekipą... mozliwe ze wczesniej nie miales problemow, bo miales nizszy poziom ale teraz ?
'One of the Opportunities',
'Mogash (Slave of Kermit)'.
Z tego wynika ze obracasz sie w ekipie falconów i kermitów. I ty mowisz graczom spoza servera, ze tu da sie grac bez znajomosci ?
Poznalem kermita i shusa jak robilismy goroma quest razem (mialem 75 lvl). A wogole to i tak jak wyjdzie nowy server to na niego ide jako sorc... Tutaj i tak nie bede rzadzil, a co to za zabawa jak bede miec zalozmy 180 lvl - swe na 60 lvlu bedzie mogl po mnie jezdzic a ja mu nie moge nic zrobic xP
Ale poki co pallem sie gra bardzo spoko i ostatnio od pkerow padlem na 25 lvlu , Halom czy jakos tak mnie ubil
stary 05-11-2007, 12:55   #345
enderty
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 10 2006

Profesja: Paladin
Poziom: 31
Skille: 62/41
Poziom mag.: 10
Domyślny

Cytuj:
Jesli zabil cie za nic, to moge go jeszcze raz uwalic

~Mogash
random pk ktoremu sie udalo bohy zloocic albo moze wiedzial ze mam bohy bo jego zimkowie mi sprzedali xD
ja narazie kasy nie mam ostatni szmal 10k arefriusowi za zabicie tego gnidroca dalem ale jak go deniesz to jakis bp uh sie dla ciebie znajdzie
stary 05-11-2007, 17:27   #346
Deemer
Użytkownik Forum

Deemer's Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006

Świat: Inferna
Domyślny

Cytuj:
Poznalem kermita i shusa jak robilismy goroma quest razem (mialem 75 lvl). A wogole to i tak jak wyjdzie nowy server to na niego ide jako sorc... Tutaj i tak nie bede rzadzil, a co to za zabawa jak bede miec zalozmy 180 lvl - swe na 60 lvlu bedzie mogl po mnie jezdzic a ja mu nie moge nic zrobic xP
Ale poki co pallem sie gra bardzo spoko i ostatnio od pkerow padlem na 25 lvlu , Halom czy jakos tak mnie ubil
I to właśnie tym wszystkim Falconom, Kermitom itp zawdzięczasz 120+ lvl. Gdyby nie fakt że jak robiłeś lvl było w miarę spokojnie (dopiero co zakończyła się wojna) miałbyś trochę inne zdanie na temat Xereny.

A co do tego że tutaj nie będziesz rządził to jest pewne. O to się walczy. Panowania nie da się wylizać siedząc cały czas przy kroczu Nargoriela.
Deemer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 05-11-2007, 19:55   #347
krzysheak
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Deemer Pokaż post
I to właśnie tym wszystkim Falconom, Kermitom itp zawdzięczasz 120+ lvl. Gdyby nie fakt że jak robiłeś lvl było w miarę spokojnie (dopiero co zakończyła się wojna) miałbyś trochę inne zdanie na temat Xereny.

A co do tego że tutaj nie będziesz rządził to jest pewne. O to się walczy. Panowania nie da się wylizać siedząc cały czas przy kroczu Nargoriela.
Nie znasz mnie wiec skad wiesz ze jestem asslickerem lmao?
Nawet nie znam Nargoriela a jedynymi osobami ktore znam z Gudius i Tengu jest Joarvdek Colleri i Falcon.
Btw kermit tak jak ja przyszedl z askary i tez zaczynam jako ktos bez konexsji z Chorzow Teamem xP.

Nic do ciebie osobiscie nie mam ale jesli bratales sie z ludzmi pokroju Skramera albo Idefixa to serio... nie swiadczy to o tobie najlepiej.
stary 05-11-2007, 20:31   #348
wrogonastawiony
Użytkownik Forum

Domyślny

Wolałbym sie bratac ze Skramerami i Idefixami niz z tamtymi ;p Ludzie ktorzy włażą w dupe szwedom nie imponują mi ;D Wogóle co to jest? Wielu na xerenie faktycznie uwaza szwedow za lepszy naród i tak jak wlasnie "chorzów team" sa dumni z tego ze sie znaja ze szwedami ;d Kompleksy jakies ?
stary 05-11-2007, 20:31   #349
Master Bonczek
Użytkownik Forum

Master Bonczek's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2006

Poziom: 113
Poziom mag.: 66
Domyślny

Cytuj:
Nie znasz mnie wiec skad wiesz ze jestem asslickerem lmao?
Nawet nie znam Nargoriela a jedynymi osobami ktore znam z Gudius i Tengu jest Joarvdek Colleri i Falcon.
Btw kermit tak jak ja przyszedl z askary i tez zaczynam jako ktos bez konexsji z Chorzow Teamem xP.

Nic do ciebie osobiscie nie mam ale jesli bratales sie z ludzmi pokroju Skramera albo Idefixa to serio... nie swiadczy to o tobie najlepiej.
Od Skramera to Ty się odpier**l... Kermit nie wiem czy wiesz był początkowo z nami ale później zasmakowało mu dupsko Szwedów i naszego wspaniałego rodaka Falcona i level jakoś wbił... nie wiem czy sam czy nie ale wbił.
stary 05-11-2007, 20:37   #350
Master Bonczek
Użytkownik Forum

Master Bonczek's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Wolałbym sie bratac ze Skramerami i Idefixami niz z tamtymi ;p Ludzie ktorzy włażą w dupe szwedom nie imponują mi ;D Wogóle co to jest? Wielu na xerenie faktycznie uwaza szwedow za lepszy naród i tak jak wlasnie "chorzów team" sa dumni z tego ze sie znaja ze szwedami ;d Kompleksy jakies ?
Święte słowa... jeżeli wolisz bratanie się z Falconem... to że jest ze szwedami mogę jeszcze zrozumiec mimo to ze go raz z serva wywalili i na niego leja to jeszcze ogarniam że ktoś może być takim idiotą i tego nie zauważać ale najbardziej boli mnie to, że na beszczela szpiegował... wystawił kumpli, np ja nie znałem go od przysłowiowego "wczoraj"... A co chcesz od Skramera? Akurat to, że zapłacił to nie widze w tym nic złego, tą kasę co zapłacił akurat sobie na lajcie odrobił... a podobało mi się to, że nie zapłacił na początku czy w środku wojny a dopiero wtedy gdy już wiadomo było, że to koniec :') część podjęła decyzje taką jak ja, że nie ma sensu tu grać, a inni chcieli się jeszcze nacieszyć postaciami i szanuje to.
stary 05-11-2007, 21:14   #351
krzysheak
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Master Bonczek Pokaż post
Święte słowa... jeżeli wolisz bratanie się z Falconem... to że jest ze szwedami mogę jeszcze zrozumiec mimo to ze go raz z serva wywalili i na niego leja to jeszcze ogarniam że ktoś może być takim idiotą i tego nie zauważać ale najbardziej boli mnie to, że na beszczela szpiegował... wystawił kumpli, np ja nie znałem go od przysłowiowego "wczoraj"... A co chcesz od Skramera? Akurat to, że zapłacił to nie widze w tym nic złego, tą kasę co zapłacił akurat sobie na lajcie odrobił... a podobało mi się to, że nie zapłacił na początku czy w środku wojny a dopiero wtedy gdy już wiadomo było, że to koniec :') część podjęła decyzje taką jak ja, że nie ma sensu tu grać, a inni chcieli się jeszcze nacieszyć postaciami i szanuje to.
idefix=zlodziej, frajer, lamus, ciota. Cytuje go "Nienawidze wszystkich tych polaczkow przez ktorych musialem dojsc do wojny"
skramer=noob ktory kozaczyl na battle a pierwszy padal jak pies...
stary 05-11-2007, 21:33   #352
Freddd
Użytkownik Forum

Freddd's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława

Świat: Azura / Obsidia
Domyślny

Cytuj:
idefix=zlodziej, frajer, lamus, ciota. Cytuje go "Nienawidze wszystkich tych polaczkow przez ktorych musialem dojsc do wojny"
skramer=noob ktory kozaczyl na battle a pierwszy padal jak pies...
Wez idz jeszcze troche szwedom dupe polizac jak ci sie oni tak podobaja. Od Skramera i innych którzy brali udzial w wojnie to sie odpierdol. Zawsze bylem pelen podziwu ze zdecydowali sie wypowiedziec wojne przeciwko szwedom a mieli o wiele nizsze lvle. Z poczatku szlo im dobrze ale niestety Mitzum i jego psy mieli szpiegów wsród polaków i tylko dlatego wygrali ta wojne. Szwedy to nooby gdyby nie szpiedzy to teraz Gamio i jego ludzie by serwem rzadzili. Szkoda ze tak sie nie stalo
stary 05-11-2007, 22:17   #353
krzysheak
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Freddd Pokaż post
Wez idz jeszcze troche szwedom dupe polizac jak ci sie oni tak podobaja. Od Skramera i innych którzy brali udzial w wojnie to sie odpierdol. Zawsze bylem pelen podziwu ze zdecydowali sie wypowiedziec wojne przeciwko szwedom a mieli o wiele nizsze lvle. Z poczatku szlo im dobrze ale niestety Mitzum i jego psy mieli szpiegów wsród polaków i tylko dlatego wygrali ta wojne. Szwedy to nooby gdyby nie szpiedzy to teraz Gamio i jego ludzie by serwem rzadzili. Szkoda ze tak sie nie stalo
W*****a mnie to ze nazywasz mnie asslickerem, ci co mnie znaja to wiedza ze w zyciu nie podlizywalem sie ani mitzumowi ani arcemonowi ani nargorielowi ani nikomu innemu... I powiem ci ze jest wielu takich jak ja ktorym udalo sie wybic i nie sa jebanymi polaczkami ktorzy zeby grac musza okradac innych i kozaczyc. przyklady? Lerom, Yano Dadjan, Martefix, Palkidun, Bozo Blend.

A wogole to Otto bedac z wami w gildii jednoczesnie was obrazal za waszymi plecami ... zalosne
stary 05-11-2007, 23:07   #354
Freddd
Użytkownik Forum

Freddd's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława

Świat: Azura / Obsidia
Domyślny

Cytuj:
W*****a mnie to ze nazywasz mnie asslickerem, ci co mnie znaja to wiedza ze w zyciu nie podlizywalem sie ani mitzumowi ani arcemonowi ani nargorielowi ani nikomu innemu... I powiem ci ze jest wielu takich jak ja ktorym udalo sie wybic i nie sa jebanymi polaczkami ktorzy zeby grac musza okradac innych i kozaczyc. przyklady? Lerom, Yano Dadjan, Martefix, Palkidun, Bozo Blend.

A wogole to Otto bedac z wami w gildii jednoczesnie was obrazal za waszymi plecami ... zalosne
Po twoich postach mozna wywnioskowac ze tengu sa dla ciebie przykladem. Ja nie uczestniczylem w wojnie kilka dni przed wojna hakneli mnie i tak sie moja kariera na xerenie skonczyla.
stary 06-11-2007, 07:15   #355
wrogonastawiony
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
I powiem ci ze jest wielu takich jak ja ktorym udalo sie wybic i nie sa jebanymi polaczkami ktorzy zeby grac musza okradac innych i kozaczyc. przyklady? Lerom, Yano Dadjan, Martefix, Palkidun, Bozo Blend.
Lerom to plecy z morgany miał ;d Przynajmniej tak mi mowił, wkoncu na 26 lvlu expił sobie na luzaku z rs'em ;p
Tutaj tez trzeba dodac, ze prog z jakim obcy gracze zostaja zauwazani przez 'góre' rosnie z wiekiem serwera. Kiedys jak wbiles 80 lvl to juz sie toba interesowali, teraz to podskoczylo chyba tak do ~100.

Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 06-11-2007 o 07:17.
wrogonastawiony jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2007, 10:12   #356
krzysheak
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Lerom to plecy z morgany miał ;d Przynajmniej tak mi mowił, wkoncu na 26 lvlu expił sobie na luzaku z rs'em ;p
Tutaj tez trzeba dodac, ze prog z jakim obcy gracze zostaja zauwazani przez 'góre' rosnie z wiekiem serwera. Kiedys jak wbiles 80 lvl to juz sie toba interesowali, teraz to podskoczylo chyba tak do ~100.
Nie, generalnie nie lubie tengu i gudius poza paroma wyjatkami...
A co do Leroma to nie jest pa o ile wiem, wiec nie wiem skad ten rs, moze i ma kumpli w tengu wiec w sumie zly przyklad. A wogole mna sie jeszcze nie interesowali Nie usprawiedliwiam tengu ale niektorych ludzi sam bym klepal... natomiast np. Arefriusa nie powinni klepac bo nie bylo za co.
stary 06-11-2007, 11:40   #357
wrogonastawiony
Użytkownik Forum

Domyślny

W sumie to na kazdego sie cos znajdzie ;p Jezeli ktos jest niewinny a robią na nim PA to sprawa moze trafic do gamemasterow. Szkoda tylko ze wiekszosc graczy nie zna zasad gry bo zamiast to czytac woleli wbijac kolejne levele >: )

Ktoś tam pytał o nowe światy, musze was zmartwic bo w tym roku znowu ich nie bedzie. Jezeli juz jakims cudem wyjda, to pewnie non pvp.
stary 06-11-2007, 12:50   #358
krzysheak
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
W sumie to na kazdego sie cos znajdzie ;p Jezeli ktos jest niewinny a robią na nim PA to sprawa moze trafic do gamemasterow. Szkoda tylko ze wiekszosc graczy nie zna zasad gry bo zamiast to czytac woleli wbijac kolejne levele >: )

Ktoś tam pytał o nowe światy, musze was zmartwic bo w tym roku znowu ich nie bedzie. Jezeli juz jakims cudem wyjda, to pewnie non pvp.
W zasadzie powinny wyjsc nowe swiaty po swietach a moze nawet jakis nowy typ serva xP byl w koncu taki feedback form na tibia.com kiedys
A co do gamemasterow... to tak , moze trafic ale ostatnim razem widzialem gma jakies 3 miechy temu a na forum gm tutora ma zapewne 1/2 tengu i tym bardziej by sie w*****li jakby ktos zapostowal na main charze, takie zycie xD
stary 06-11-2007, 18:40   #359
Waldo1910
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 11 2006

Domyślny

Cytuj:
Nie, generalnie nie lubie tengu i gudius poza paroma wyjatkami...
A co do Leroma to nie jest pa o ile wiem, wiec nie wiem skad ten rs, moze i ma kumpli w tengu wiec w sumie zly przyklad. A wogole mna sie jeszcze nie interesowali Nie usprawiedliwiam tengu ale niektorych ludzi sam bym klepal... natomiast np. Arefriusa nie powinni klepac bo nie bylo za co.
o którym arefriusie mówisz?
Waldo1910 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 06-11-2007, 20:15   #360
Master Bonczek
Użytkownik Forum

Master Bonczek's Avatar

Domyślny

Widać Mogash, że grasz na Xerenie od stosunkowo niedawna, z levelem wybiłeś się po wojnie gdyby nie to to miałbyś payment jak wszyscy h lvl Polacy, którzy nawet nie brali udziału w wojnie... i może teraz tak się nie czepiają Polaków bo mają w c*uj wielką przewagę i jedyne co może im zaszkodzić to kłótnia między Szwedami.

co do idefixa to prawda że niezły wykręt ale co do Skramera to nie wiem o co Ci chodzi? Padł może ze 3 razy i to 2 przed up-datem gdy miał 80~level, a wtedy 80 knight to stał krócej od m walla.... a 3 raz padł na ostatniej battle w Thais, gdzie padło więcej osób,a Skramer był akurat osobą, która bez wahania zrobiła pz'ta co Tobie zapewne nie zdaża się często na Xerenie

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania