![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @do tych co mowia ze pkowanie psuje "community" i wogole duze straty jak sie padnie Duele Pk dla mnie to rozrywka i zabawa , a ze cipsoft wymyslil sobie az taka strate expa i itemow po padnieciu to juz nie wina graczy / tych co cie zabili @kelt wierz mi ze teraz znowu nie wkladaja az tak duzo czasu w expienia , gdzie nie przejdziesz tam mozesz spotkac botera ![]() @Sirvan~ "Ale po co się znęcać nad słabszymi???" Zgodze sie , na slabszych nie , ale gdy zabijesz wyzszy lvl od siebie to juz jest cos ![]() ![]() A wracajac do zdarzenia wczorajszego na askarze , ide sobie 12 lvlem nagle za mna idzie 26 i stavia Fire Devila i mnie leje .. No to bylo pk pelne podziwu z mojej strony XDDD Co do pk , hmm ja przyzwyczajony do innych bardziej profesjonalnych (jak to tak mozna nazwac ) pk akcji , no ale nie jest zle. Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Driger - 07-11-2007 o 12:23. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Lokacja: Pod mostem
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Askara
|
![]() @up
Masz rację, kiedy pisałem tamtego posta to byłem początkujący.. ![]() ![]()
Może i jestem zerem, ale będę walczył! ![]() Ostatnio edytowany przez SirVanTheKnight - 11-11-2007 o 15:27. Powód: Literówka xD |
![]() |
![]() |