Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Askara

Notki

Askara Wydarzenia ze świata Askara

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 07-11-2007, 12:18   #41
Driger
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 04 2007

Imię: Driger
Gildia: Animowcy
Świat: Real
Poziom: 666
Skille: Anime
Poziom mag.: 69
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Igrexou Pokaż post
Dla kobiet faceci są bardziej litościwi i potrafią odpuścić.
Nie wszyscy , wierz mi nie wszyscy

@do tych co mowia ze pkowanie psuje "community" i wogole duze straty jak sie padnie

Duele Pk dla mnie to rozrywka i zabawa , a ze cipsoft wymyslil sobie az taka strate expa i itemow po padnieciu to juz nie wina graczy / tych co cie zabili

@kelt wierz mi ze teraz znowu nie wkladaja az tak duzo czasu w expienia , gdzie nie przejdziesz tam mozesz spotkac botera

@Sirvan~ "Ale po co się znęcać nad słabszymi???" Zgodze sie , na slabszych nie , ale gdy zabijesz wyzszy lvl od siebie to juz jest cos . Zgadzam sie z princess~ zabijanie h lvli jest fajne

A wracajac do zdarzenia wczorajszego na askarze , ide sobie 12 lvlem nagle za mna idzie 26 i stavia Fire Devila i mnie leje .. No to bylo pk pelne podziwu z mojej strony XDDD

Co do pk , hmm ja przyzwyczajony do innych bardziej profesjonalnych (jak to tak mozna nazwac ) pk akcji , no ale nie jest zle.

Pozdrawiam

Ostatnio edytowany przez Driger - 07-11-2007 o 12:23.
Driger jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 11-11-2007, 15:26   #42
SirVanTheKnight
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 08 2007
Lokacja: Pod mostem

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Askara
Domyślny ;)

@up
Masz rację, kiedy pisałem tamtego posta to byłem początkujący.. Ubicie hlvla daje satysfakcję, jednak dalej czuję niesmak do random pk... Ja jeśli już atakuję pierwszy, to tylko rsa, ewentualnie wsa. Ale ostatnio nie gram w Tibię bo od kiedy padłem 2 razy i 15 godzin skilla szlag trafił (nie używam bota, więc nabijanie skilla to dla mnie spore poświęcenie czasu), to nie mam ochoty już w to grać. Szkoda czasu na skillowanie

Ostatnio edytowany przez SirVanTheKnight - 11-11-2007 o 15:27. Powód: Literówka xD
SirVanTheKnight jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania