![]() |
#401 |
Użytkownik Forum
|
![]() Imho najsmieszniejsze w tym jest to, ze polacy nie moga tej wojny wygrac, bo jezeli zaczna wygrywac to zapewne wkrocza w to osoby trzecie.
![]()
Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 13-11-2007 o 12:54. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#402 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() O ile sie nie myle w opu~ do niedawna bylo ludzi ze 2 razy wiecej niz teraz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#403 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2006
Imię: Ysiu'Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Opportunities
Świat: Xerena
Poziom: 84
Skille: 87/52
Poziom mag.: 18
|
![]() Nie interesuja mnie ludzie ktorzy odeszli mali takie lub inne powody.
Przynajmniej mieli odwage odejsc reszta ktora zostala to sklad ktory bedzie za soba do konca |
![]() |
![]() |
![]() |
#404 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mogart/Mogash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() @Ysiu
Wiekszosc ex memberow Opp odeszly ze wzgledu na 0% szans wygrania tego. @wrogonastawiony Nie do konca masz racje bo wsrod swe tez sa konflikty @enderty Rowniez nie masz racji bo dopoki nie bylo war swe czesciowo liczylo sie z naszym zdaniem, oczywiscie byly takie wypadki jak ubicie sire horna itp ale np. nikt nigdy (poza tengu) nie wyjebal mnie ze spawnu, natomiast juz za pare tygodni gdy wojna ucichnie a kermit i Co. beda jedynie robic random pk, wy polacy ktorzy zostaliscie bedziecie gnojeni przez swe po maxie ![]() zalozmy na 140 lvl (o ile taki wbije), bede wyjebywany przez swe z gosu czy jakiegos rla tengu nawet jesli ten bedzie mial 80 lvli mniej niz ja... Tak to widze xD ~New Server ROX xD~ ~Sorcerer ROX~ |
![]() |
![]() |
![]() |
#405 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
Imię: Master Bonczek
Poziom: 113
Poziom mag.: 66
|
![]() Hahaha no to sobie chłopcy powalczyli
![]() ![]() ![]() ![]() No falcon napisałeś, że wypowiadasz wojne voorsting to wyjdź z Tengu i pomóż swoim rl lamusom, nie bądź zerem ![]()
![]() |
#406 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2006
|
![]() a smieliscie sie ze my walczylismy z tengu nie majac wiekszych szans. my chociaz walke podjelismy a wy widze ze umywacie raczki. oczywiscie kieruje to do tych co odeszli z gildi jak najszybciej sie dalo. zobaczymy co zrobi reszta ;p
Edit: "I am writing this post just to make everything clear. I don't stand on any side of this war. Kermit and those who decided to fight against Voorsting, I want to let you know that I still respect them more than you (most of their members supported us in past, or else was a Tengu member)." Falcon dałeś popis. O.O Ostatnio edytowany przez Waldo1910 - 13-11-2007 o 19:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Zbanowany
|
![]() "Mądry Polak po szkodzie" - stara prawda
jeśli nie umiecie czasem ustąpić, tylko unosić się cały czas honorem to powodzenia na battle ground. Gdzie są Ci co byli w Twojej gildii? może łudzili się tylko na moją protekcję, a jak przyszło co do czego to "co złego to nie ja?" Ja wam tylko coś zasugerowałem ![]() @Skramer niedawno mi lizales dupsko a teraz znowu "nadajesz" na mnie. Ale nie ma to jak sie najarać na byle jakie glupoty nie? Podobno już w tibie nie grasz, nawet z Kavare w rl o niej nie gadasz.. lmao! |
![]() |
![]() |
![]() |
#408 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
Imię: Master Bonczek
Poziom: 113
Poziom mag.: 66
|
![]() @up
To fajne zdanie masz o swoich rl'ach, że jak przyszło co do czego to obsrani wychodzą z gildi. A co do twojego tematu na forum tibia.com, w którym mówiłeś, że Voorsting pa robią? może ich ukarasz cwaniaczku? Tengu nie chciało pomóc i fighter falcon sie wystrachał. Żal ![]() Czekam na odpowiedź wielkiego wojownika maxa :-) mam ci znaleść twoje posty na temat, że możesz padać i stracić chara bo ci nie zależy? i co teraz?
![]() |
#409 | |
Użytkownik Forum
Lokacja: Łódź
Imię: Ventui
Profesja: Elder Druid
Gildia: Wannabe Kamikaze
Poziom: 77
Poziom mag.: 57
![]() |
![]() Cytuj:
A teraz ogolnie.. Przez tak dlugi czas Rl falcona itp cieszyli sie ze sa ustawieni.. nikt ich nie ruszy itp.. Teraz falcon was zostawil.. Co z wami bedzie? Mysle ze na tyle "nabroiliscie" ze sami musicie posprzatac.. czemu odchodzicie od guild? Na nas wrzuty lecialy ze nie walczylismy.. od was.. to wezcie sie kurwa schowajcie! LOL!
![]() |
![]() |
#410 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
nawet jesli Falcon rzucil dziewczyne na rzecz tibii to co? Stanal ci z tego powodu? Btw "Na nas" to znaczy na kogo? Z tego co to wiem duzo osob z bylego WBK uwaza cie za zwykla ciote i nie utozsamia sie z tym co gadasz na tym forum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Zbanowany
|
![]() ile można być matką teresą? ; o
@skramer, wzajemnie, wesolych brachu! ![]() @bonQ masz 100% rację, wróc na Xerene i dokop mi prosze ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#412 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2007
|
![]() Buhahahhahah Falcon - Pizdeczka i to taka opór po maxie...
hah co Masta tengu nie chciało pomóc coo ? buahahha w rl życiu tez masz tak pojechane dzieciaku ? :> ** i ogolnie falconiku nie lubie wrzucać, ale jak widzę twoje posty w których pokazujesz jaki jesteś wielki (nie mówiąc o tym ze tylko dzięki temu że ssiesz pęto tengusom) to jak przychodzi co do czego boisz doopy jakby ktoś miał Cię w rl przyjść i dojechać buahah I zastanów się czy warto poświęcać rl life dla tibii zwłaszcza że w niej nic nie osiągnąłeś prócz lvl-a, bo i tak każdy z normalnych, i tych którzy mają honor (Polaków) mają o Tobie opinię Cvela i Cioty ![]() hmm czyż nie warto by zostawić tibii i ogarnąć się w rl ? no chyba że i w rl L jesteś taki sam ![]() I uwierz nie pisałbym tego gdybyś miał choć trochę Honoru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#413 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Mogash: Z tego co czytam uwazam ze gowno wiesz. Gdyby bylo tak jak mowisz.. to nie odzywali by sie do mnie. To jest tylko gra i nie zapominaj o tym
![]() |
![]() |
#414 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 09 2007
|
![]() Owszem zapomniałem dodać procz jeszcze poznania fajnych ludzi, sam mialem taką okazje i to jeden z wiekszych plusów tej gry
Nie pisałbym takiego postu gdyby MASTAH F miał choć troche honoru, być może poniosło mnie troche ![]() Co do WBK to dla nich zawsze miałem wielki szacunek i nadal mam ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#415 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#416 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nie nie mam.. ale ciesze sie z zycia a nie z pixeli! I mowiac o rl life.. mnie sie swoje podoba [;
![]() |
#417 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Czy taki szpan.. no nie wiem.. mam swoje zycie i mi sie ono podoba..zawsze moglo byc lepiej.. ale chyba nie o tym jest to forum
![]()
![]() |
#419 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Zgadzam sie ze Skramerem kiedys dojdziecie do wniosku ze Tibia to nie wszystko. Warto wyjebac tibie ze swojego zycia i zajac sie sprawami bardziej przyjemnymi np znajomi, laska, sport (albo jakies inne hobby) i szkola (co do szkoly to za przyjemna ona nie jest no ale wiedza to podstawa)
![]() Nie mówie ze tibia jest zla itd przez tibie poznalem bardzo ciekawych i dobrych ludzi do których mam ogromny szacunek i zaufanie ![]()
Legalize it !! _\|/_ Ostatnio edytowany przez Freddd - 14-11-2007 o 00:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#420 |
Zbanowany
|
![]() Nie mam RL, Tibia to dla mnie cale moje zycie. Rzucilem dziewczyne, ostatnio przylozylem starej bo chciala mi wylaczyc kompa.. teraz za kare zbiera mi w mario grzyby, a gdy tylko zwolni się POI wbije mi 170 LEFEL!
Jedyną rzeczą, która trzyma mnie jeszcze przy tej grze to $. |
![]() |
![]() |