Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Xerena

Notki

Xerena Wydarzenia ze świata Xerena

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 13-11-2007, 12:48   #401
wrogonastawiony
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 22 07 2006
Lokacja: miast0 FxP

Stan: Na Emeryturze
Imię: Namsto
Domyślny

Imho najsmieszniejsze w tym jest to, ze polacy nie moga tej wojny wygrac, bo jezeli zaczna wygrywac to zapewne wkrocza w to osoby trzecie. Tacy juz tu graja ludzie, wiekszosc szweduchow na xerenie to ludzie wyjebani z innych serwerow, rowniez przez polakow... i tutaj sie mszczą, czuja sie bezkarni bo maja znajomosci.

Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 13-11-2007 o 12:54.
wrogonastawiony jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-11-2007, 14:54   #402
st1L
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 06 2006
Lokacja: Elk

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

O ile sie nie myle w opu~ do niedawna bylo ludzi ze 2 razy wiecej niz teraz...
st1L jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-11-2007, 15:10   #403
ysiu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 04 2006

Imię: Ysiu'Pall
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 84
Skille: 87/52
Poziom mag.: 18
Domyślny

Nie interesuja mnie ludzie ktorzy odeszli mali takie lub inne powody.
Przynajmniej mieli odwage odejsc reszta ktora zostala to sklad ktory bedzie za soba do konca
ysiu jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-11-2007, 18:17   #404
krzysheak
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
Domyślny

@Ysiu

Wiekszosc ex memberow Opp odeszly ze wzgledu na 0% szans wygrania tego.

@wrogonastawiony

Nie do konca masz racje bo wsrod swe tez sa konflikty

@enderty

Rowniez nie masz racji bo dopoki nie bylo war swe czesciowo liczylo sie z naszym zdaniem, oczywiscie byly takie wypadki jak ubicie sire horna itp ale np. nikt nigdy (poza tengu) nie wyjebal mnie ze spawnu, natomiast juz za pare tygodni gdy wojna ucichnie a kermit i Co. beda jedynie robic random pk, wy polacy ktorzy zostaliscie bedziecie gnojeni przez swe po maxie Ja, jesli nadal tu bede grac
zalozmy na 140 lvl (o ile taki wbije), bede wyjebywany przez swe z gosu czy jakiegos rla tengu nawet jesli ten bedzie mial 80 lvli mniej niz ja... Tak to widze xD

~New Server ROX xD~
~Sorcerer ROX~
krzysheak jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-11-2007, 18:35   #405
Master Bonczek
Użytkownik Forum

Master Bonczek's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2006

Poziom: 113
Poziom mag.: 66
Domyślny

Hahaha no to sobie chłopcy powalczyli Maxu pierwszy kozak na forum a o ile się nie myle to w gildi był i co? Rle Falcona też coś się obsrali jak i on sam pokazaliście klasę panowie takiej gildi się bać to tego jeszcze nie było teraz tylko proszę was o nie cwaniakowanie na forum jacy to wy nie jesteście zajebiści, że macie wyjebane czy padniecie bo to tylko gra itp. bo właśnie udowodniliście, że jesteście zerami. Mam nadzieję, że Voorsting nie odpuści i przynajmniej sciągnie paymenty, ale założe się, że falcon już płakał do narogriela żeby ten zagadał, że nie dali czasu na opuszczenie gildi albo coś w tym stylu

No falcon napisałeś, że wypowiadasz wojne voorsting to wyjdź z Tengu i pomóż swoim rl lamusom, nie bądź zerem
stary 13-11-2007, 19:21   #406
Waldo1910
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 11 2006

Domyślny

a smieliscie sie ze my walczylismy z tengu nie majac wiekszych szans. my chociaz walke podjelismy a wy widze ze umywacie raczki. oczywiscie kieruje to do tych co odeszli z gildi jak najszybciej sie dalo. zobaczymy co zrobi reszta ;p

Edit:
"I am writing this post just to make everything clear.

I don't stand on any side of this war. Kermit and those who decided to fight against Voorsting, I want to let you know that I still respect them more than you (most of their members supported us in past, or else was a Tengu member)."

Falcon dałeś popis. O.O

Ostatnio edytowany przez Waldo1910 - 13-11-2007 o 19:29.
Waldo1910 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-11-2007, 20:04   #407
Golden'Fanatyk
Zbanowany

Golden'Fanatyk's Avatar

Data dołączenia: 01 01 2005
Lokacja: ObeRschlesien

Poziom: 189
Domyślny

"Mądry Polak po szkodzie" - stara prawda

jeśli nie umiecie czasem ustąpić, tylko unosić się cały czas honorem to powodzenia na battle ground.

Gdzie są Ci co byli w Twojej gildii? może łudzili się tylko na moją protekcję, a jak przyszło co do czego to "co złego to nie ja?"

Ja wam tylko coś zasugerowałem

@Skramer

niedawno mi lizales dupsko a teraz znowu "nadajesz" na mnie. Ale nie ma to jak sie najarać na byle jakie glupoty nie? Podobno już w tibie nie grasz, nawet z Kavare w rl o niej nie gadasz.. lmao!
Golden'Fanatyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-11-2007, 20:12   #408
Master Bonczek
Użytkownik Forum

Master Bonczek's Avatar

Data dołączenia: 08 06 2006

Poziom: 113
Poziom mag.: 66
Domyślny

@up

To fajne zdanie masz o swoich rl'ach, że jak przyszło co do czego to obsrani wychodzą z gildi. A co do twojego tematu na forum tibia.com, w którym mówiłeś, że Voorsting pa robią? może ich ukarasz cwaniaczku? Tengu nie chciało pomóc i fighter falcon sie wystrachał. Żal pisałeś, że rlów nie zostawisz bo to tylko wirtualna gra i bedziesz im pomagał, a z tego co wiem to kermit to już twój rl i co? i pisanie, że na tibia.pl napisałeś, że voorsint ma wojne z tobą tylko dlatego żeby ożywić forum jest serio żałosne......

Czekam na odpowiedź wielkiego wojownika maxa :-) mam ci znaleść twoje posty na temat, że możesz padać i stracić chara bo ci nie zależy? i co teraz?
stary 13-11-2007, 20:44   #409
Skramer
Użytkownik Forum

Skramer's Avatar

Lokacja: Łódź

Imię: Ventui
Profesja: Elder Druid
Poziom: 77
Poziom mag.: 57
Skramer ma numer GG 4220894
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Golden'Fanatyk Pokaż post
"Mądry Polak po szkodzie" - stara prawda

jeśli nie umiecie czasem ustąpić, tylko unosić się cały czas honorem to powodzenia na battle ground.

Gdzie są Ci co byli w Twojej gildii? może łudzili się tylko na moją protekcję, a jak przyszło co do czego to "co złego to nie ja?"

Ja wam tylko coś zasugerowałem

@Skramer

niedawno mi lizales dupsko a teraz znowu "nadajesz" na mnie. Ale nie ma to jak sie najarać na byle jakie glupoty nie? Podobno już w tibie nie grasz, nawet z Kavare w rl o niej nie gadasz.. lmao!
Ha Ha Ha Wesołych świąt! Ale w tym roku ode mnie dostaniesz tylko rózgą w pysk! Powiedz mi kiedy lizałem ci dupsko!? Jak sprzedawalem ci itemy do assassina? ahahah! Widze ze zarty sie ciebie trzymaja! Ale no tak! Gra wazniejsza od rl! Mowiac o rl.. nie gram w tibie.. a to cos zlego jesli od czasu do czasu pogadam o niej? Nie! A konkretniej.. jesli mowisz o moim rl.. to ja pogadam o twoim. Podobno rzuciles laske na poczatku szkoly bo nie miales czasu na tibie! GZ!

A teraz ogolnie..
Przez tak dlugi czas Rl falcona itp cieszyli sie ze sa ustawieni.. nikt ich nie ruszy itp.. Teraz falcon was zostawil.. Co z wami bedzie? Mysle ze na tyle "nabroiliscie" ze sami musicie posprzatac.. czemu odchodzicie od guild? Na nas wrzuty lecialy ze nie walczylismy.. od was.. to wezcie sie kurwa schowajcie! LOL!
And we'll fight until the end
Skramer jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-11-2007, 21:19   #410
krzysheak
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skramer Pokaż post
Ha Ha Ha Wesołych świąt! Ale w tym roku ode mnie dostaniesz tylko rózgą w pysk! Powiedz mi kiedy lizałem ci dupsko!? Jak sprzedawalem ci itemy do assassina? ahahah! Widze ze zarty sie ciebie trzymaja! Ale no tak! Gra wazniejsza od rl! Mowiac o rl.. nie gram w tibie.. a to cos zlego jesli od czasu do czasu pogadam o niej? Nie! A konkretniej.. jesli mowisz o moim rl.. to ja pogadam o twoim. Podobno rzuciles laske na poczatku szkoly bo nie miales czasu na tibie! GZ!

A teraz ogolnie..
Przez tak dlugi czas Rl falcona itp cieszyli sie ze sa ustawieni.. nikt ich nie ruszy itp.. Teraz falcon was zostawil.. Co z wami bedzie? Mysle ze na tyle "nabroiliscie" ze sami musicie posprzatac.. czemu odchodzicie od guild? Na nas wrzuty lecialy ze nie walczylismy.. od was.. to wezcie sie kurwa schowajcie! LOL!
LOL ale ty jestes debilem, nawet jesli nie mialbym rl life i bylbym neokidsem to co ci do tego? kazdy gra tyle ile chce,
nawet jesli Falcon rzucil dziewczyne na rzecz tibii to co? Stanal ci z tego powodu?

Btw "Na nas" to znaczy na kogo? Z tego co to wiem duzo osob z bylego WBK uwaza cie za zwykla ciote i nie utozsamia sie z tym co gadasz na tym forum
stary 13-11-2007, 21:21   #411
Golden'Fanatyk
Zbanowany

Golden'Fanatyk's Avatar

Domyślny

ile można być matką teresą? ; o

@skramer, wzajemnie, wesolych brachu!

@bonQ

masz 100% rację, wróc na Xerene i dokop mi prosze
stary 13-11-2007, 21:28   #412
Eldi
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 09 2007

Domyślny

Buhahahhahah Falcon - Pizdeczka i to taka opór po maxie...
hah co Masta tengu nie chciało pomóc coo ? buahahha
w rl życiu tez masz tak pojechane dzieciaku ? :>

** i ogolnie falconiku nie lubie wrzucać, ale jak widzę twoje posty w których pokazujesz jaki jesteś wielki (nie mówiąc o tym ze tylko dzięki temu że ssiesz pęto tengusom) to jak przychodzi co do czego boisz doopy jakby ktoś miał Cię w rl przyjść i dojechać buahah

I zastanów się czy warto poświęcać rl life dla tibii zwłaszcza że w niej nic nie osiągnąłeś prócz lvl-a, bo i tak każdy z normalnych, i tych którzy mają honor (Polaków) mają o Tobie opinię Cvela i Cioty

hmm czyż nie warto by zostawić tibii i ogarnąć się w rl ? no chyba że i w rl L jesteś taki sam to wtedy ciężko Ci bedzie hah

I uwierz nie pisałbym tego gdybyś miał choć trochę Honoru
Eldi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-11-2007, 21:39   #413
Skramer
Użytkownik Forum

Skramer's Avatar

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak Pokaż post
LOL ale ty jestes debilem, nawet jesli nie mialbym rl life i bylbym neokidsem to co ci do tego? kazdy gra tyle ile chce,
nawet jesli Falcon rzucil dziewczyne na rzecz tibii to co? Stanal ci z tego powodu?

Btw "Na nas" to znaczy na kogo? Z tego co to wiem duzo osob z bylego WBK uwaza cie za zwykla ciote i nie utozsamia sie z tym co gadasz na tym forum
Jesli ktos rzuca laske dla gry.. to niech sie pierw zastanowi czy gra jest wazniejsza od tego.. czym jest rl life.. Wlasciwie zgadzam sie tylko z jednym zdaniem Eldi'ego.. "I zastanów się czy warto poświęcać rl life dla tibii zwłaszcza że w niej nic nie osiągnąłeś prócz lvl-a" Oczywscie ma to swoje zle strony.. bo ja nie wbilem tylko lvla ale poznalem kilka fajnych osob.. Falcon dobrze wie ze nie wrzucalbym na niego gdyby on na mnie nie wrzucil..

Mogash:
Z tego co czytam uwazam ze gowno wiesz. Gdyby bylo tak jak mowisz.. to nie odzywali by sie do mnie. To jest tylko gra i nie zapominaj o tym
stary 13-11-2007, 21:49   #414
Eldi
Użytkownik forum

Data dołączenia: 19 09 2007

Domyślny

Owszem zapomniałem dodać procz jeszcze poznania fajnych ludzi, sam mialem taką okazje i to jeden z wiekszych plusów tej gry

Nie pisałbym takiego postu gdyby MASTAH F miał choć troche honoru, być może poniosło mnie troche

Co do WBK to dla nich zawsze miałem wielki szacunek i nadal mam ;]
Eldi jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 13-11-2007, 22:02   #415
krzysheak
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Jesli ktos rzuca laske dla gry.. to niech sie pierw zastanowi czy gra jest wazniejsza od tego.. czym jest rl life.. Wlasciwie zgadzam sie tylko z jednym zdaniem Eldi'ego.. "I zastanów się czy warto poświęcać rl life dla tibii zwłaszcza że w niej nic nie osiągnąłeś prócz lvl-a" Oczywscie ma to swoje zle strony.. bo ja nie wbilem tylko lvla ale poznalem kilka fajnych osob.. Falcon dobrze wie ze nie wrzucalbym na niego gdyby on na mnie nie wrzucil..

Mogash:
Z tego co czytam uwazam ze gowno wiesz. Gdyby bylo tak jak mowisz.. to nie odzywali by sie do mnie. To jest tylko gra i nie zapominaj o tym
Zaloze sie ze ty masz zajebiste rl life, pewnie masz super laske, zarabiasz tone hajsu i wszystko sie zmienilo od kiedy przestales poswiecac tyle czasu pixelom xD
stary 13-11-2007, 23:11   #416
Skramer
Użytkownik Forum

Skramer's Avatar

Domyślny

Nie nie mam.. ale ciesze sie z zycia a nie z pixeli! I mowiac o rl life.. mnie sie swoje podoba [;
stary 14-11-2007, 00:01   #417
krzysheak
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Nie nie mam.. ale ciesze sie z zycia a nie z pixeli! I mowiac o rl life.. mnie sie swoje podoba [;
Widze ze szpanik rl lifem uprawiasz... Very nice
stary 14-11-2007, 00:22   #418
Skramer
Użytkownik Forum

Skramer's Avatar

Domyślny

Czy taki szpan.. no nie wiem.. mam swoje zycie i mi sie ono podoba..zawsze moglo byc lepiej.. ale chyba nie o tym jest to forum
stary 14-11-2007, 00:27   #419
Freddd
Użytkownik Forum

Freddd's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława

Świat: Azura / Obsidia
Domyślny

Zgadzam sie ze Skramerem kiedys dojdziecie do wniosku ze Tibia to nie wszystko. Warto wyjebac tibie ze swojego zycia i zajac sie sprawami bardziej przyjemnymi np znajomi, laska, sport (albo jakies inne hobby) i szkola (co do szkoly to za przyjemna ona nie jest no ale wiedza to podstawa)
Nie mówie ze tibia jest zla itd przez tibie poznalem bardzo ciekawych i dobrych ludzi do których mam ogromny szacunek i zaufanie

Ostatnio edytowany przez Freddd - 14-11-2007 o 00:29.
Freddd jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-11-2007, 01:03   #420
Golden'Fanatyk
Zbanowany

Golden'Fanatyk's Avatar

Domyślny

Nie mam RL, Tibia to dla mnie cale moje zycie. Rzucilem dziewczyne, ostatnio przylozylem starej bo chciala mi wylaczyc kompa.. teraz za kare zbiera mi w mario grzyby, a gdy tylko zwolni się POI wbije mi 170 LEFEL!

Jedyną rzeczą, która trzyma mnie jeszcze przy tej grze to $.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania