Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Updates

Notki

Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 16-11-2007, 21:28   #321
Soulmann
Zbanowany

Data dołączenia: 27 12 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Soulmann
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Flipsio Pokaż post
Soulmann mam do ciebie pytanie. Tez gram druidem i mam takie pytanie na tych ss co podales wyglada ze exori frigo itp wala z odleglosci czy to prawda czy tylko moje zle zinterpretowanie fotki?
I exori vis, i exori flam, i exori mort, i exori frigo (ogólnie - wszystkie force spells) są teraz możliwe do strzelenia na dystans. Tak, vis też. Tak jakby pallkowe con.
Soulmann jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 16-11-2007, 21:29   #322
Michoss
Kapłan Preclanski

Michoss's Avatar

Data dołączenia: 15 09 2006
Lokacja: Sosnowiec
Wpisy bloga: 145

Michoss ma numer GG 5483916
Domyślny

@Flipsio
Ale tamten temat na tibia.de (podałem tam) ciągle aktualizują .
stary 16-11-2007, 21:31   #323
Amyks
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 01 2007

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez poreda Pokaż post
Haha!

1. Albo kupiłeś chara
2. Albo dostałeś chara
3. Albo wybotowałeś chara
4. Albo całe życie spędziłeś na FACC

Tak więc expiąc 60 RP na Okolnir Surface (7 Dragonów + 1 Frost) wastowałem dosłownie po 3-4 MFY na kilka godzin. Jeżeli odpowiednio sie ustawi draga to qpsko ci zrobi. Jedynie czasem FROST potrafi dokopać. Następne expowisko to chociażby POH, bijesz GSY z Melee czy na dystans? :S A np Stone Tomb, wastujesz jedynie czasem Exurke na Paraliż od Vampa nic więcej... Więc jakim kurwa cudem ty wastujesz BACKPACKI MANA FLUIDÓW?!
wez sie glupcze nie wypowiadaj bo kurwa jak bijesz resp 7 dragow gdy na sevie jest 300 osob to mi ciebie zal jest... kurwa idz na solo frosty i zobaczymy czy tracisz czy nie, oczywiscie jezeli tym swoim durnym palkiem 60 nie spadniesz na combo i sie dowiesz czy mf schodza czy nie. i ty chyba nie myslisz ze bedzie ktos z gsow wyciagal po 60k expa na godzine na 100+ lvlu bo to zalowy exp jest. jeszcze ku*wa pierdolisz a kurwa knightem to moze expiac tak duzo teraz tracisz? siedzisz sobie na OF albo chuj wie czym tracac bp mf na godzine a wychodzisz full of kasa. mozesz tam siedziec 24h na dobe bo uzywajc uh to ci tam starcza na jakies 2 dni
wiec nie wypowiadaj sie co to ty nie wiesz o palku jak wbiles nim te 3 mln expa

Ladny druid ;]
Amyks jest offline  
stary 16-11-2007, 21:32   #324
Flipsio
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 11 2007

Profesja: Elder Druid
Domyślny up

ok zaraz przejze ta stronke. A z tymi vis'ami itp. to dl'ki fadnie beda padac
Flipsio jest offline  
stary 16-11-2007, 21:33   #325
Gelt
Da Old school.

Gelt's Avatar

Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica

Stan: Na Emeryturze
Gelt ma numer GG 4445444
Domyślny

Hmm.. Jestem ciekaw, jak będzie robione anni przez kina jeśli nie mogą się już tak dobrze UH-ać..

Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie.

Poradnik "Jak dojść do Demony"
Gelt jest offline  
stary 16-11-2007, 21:36   #326
Macunio
Użytkownik Forum

Macunio's Avatar

Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia

Imię: Patrov
Profesja: Knight
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
Domyślny

omg visy itp, z daleka -.- , moze jeszcze runki z pz ? a kine ma na 100 lv uhac sie po 600 hp i ma to kosztowac 450 gp ~~ , o swietna balansacja .. poprostu great .

Bóg kocha idiotów, tylu ich stworzył. ""

Ostatnio edytowany przez Macunio - 16-11-2007 o 21:39. Powód: zapomnialem czegos
Macunio jest offline  
stary 16-11-2007, 21:38   #327
Evil Maul
Użytkownik Forum

Evil Maul's Avatar

Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud

Profesja: Elite Knight
Świat: Aldora
Poziom: 157
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Dark Archeon Pokaż post
Mylisz sie - Tibia bedzie Tibia - ulepszona.
Ci ktorym sie nie spodoba -odejda - reszta sie dostosuje, a na miejsce tych ktorzy odeszli przyjda nowi ktorym nowa wersja Tibi bedzie bardziej sie podobac od starszych.
A teraz zapodam wam cos - wypowiedz jednej z slawniejszych postaci w Tibi notabene nie drut ani nie sorc...

"...Tak naprawde nie rozumiem tych wszystkich ludzi ktorzy sa rozgoryczeni nowa Tibia.. Przeciez w koncu gra robi sie zespolowa.. nastawiona na wspolprace. Powiedzcie mi ile potworow a grze jest na tyle silnych ze srednio bije wiecej niz 600 hp w kazdym hicie? Kilka i to tylko okazjonalni bossowie silnych potworow i sa to wkoncu legendarne i najsilniejsze potwory w Tibi, bossy, rozne demony, niektore POI monstery... Jako takie nie powinny byc huncone solo lecz w dobrze zgranych ekipach.
Placzesz bo nie bedziesz mogl solo expic na frostach czy POI dlls majac slabsze mozliwosci leczenia? Oki - popros druida lub sorca by ci pomogl. Coz jesli byles bezmozgiem ktory expil solo tylko dla glupiego PGmingu jako knajt czy pallek i caly czas wysmiewales sie z uwalonych drutow i sorcow jacy to oni bezndziejni , to masz problem - bo nikt z nich teraz nie bedzie chcial ci pomoc , nikt z toba nie pojdzie na wspolnego hunta... Life is brutal...
Ta gra to nie tylko solo expienie i PG. A jesli juz chcez byc "samotnym wilkiem" to oki - expij na slabszych potworach albo rusz glowa i wykozystaj wszystkie mozliwosci jakie daje gra i odwaz sie podjac ryzyko i stanac do walki z najsilniejszymi potworami zyskujac uznanie i szacunek graczy.
Mozesz tez pojsc na latwizne i udowodnic ze faktycznie byles bezmozgim dzieckiem update i odejsc z gry lub z zloscia i nienawiscia do Cipsoftu zmienic postac.

Rycek dalej bedzie najbardziej wydajna postacia do blokowania z 1 powodu. Jego mozliwosci defensywnych i ogromnej ilosci zycia ktora dalej moze byc latwo uzupelniania - z pomoca innych graczy.
Magowie dalej maja do tylu na tym polu bo moga walczyc tak dlugo jak dlugo starczy im many i na ile pozwala ich sila czarow.
Teraz wreszcie gra zaczyna stawiac na roznorodnosc, na strategie i taktyke walki a nie tylko na glupiej brutalnej sile. Teraz liczyc sie bedzie wspolpraca kazdej z profesji. Tylko zgrane zespoly graczy roznych profesji, graczy ktorzy sie wzajemnie znaja i sobie ufaja beda silni, duzo silniejsi niz do tej pory. Z drugiej strony ludzie ktorzy nie umieja wspolpracowac ze soba, sa na straconej pozycji.
Dla mnie i dla wielu podobnie myslacych obecne zmiany uczynia gre lepsza - duzo lepsza....""

I ja mysle tak samo. Ci ktorzy nie umieja sie dostosowac - coz poprostu MACIE PECHA.
Pozdrawiam
"Powiedział to druid" weś człowieku ciekaw jestem co robiłeś pół roku po letnim update "napewno miałeś zajebistych kumpli co ci bloczyli i jeszcze kase dawali bo ty mało biłeś i wastowałeś runy..."

Nie co ty 200 ek spoko sie wyuha w trapie z 4-5 sorcami na open battle (chyba że będzie miał zajebistych przyjaciół którzy będą go uhać albo oddadzą za niego życie LOL brecht ! ).

Tak byłem zadowolony z tego że druty i sorce przez pół roki byli udupieni bo ja w przeciwieństwie do nich byłem udupiony przez kilka LAT ! Co do "ogromnej ilości życia " ta moja "ogromna ilość życia " po update będzie do dupy ! Bo taki sorc czy drut zjedzie mi ją w przeciągu kilku sekund . Aha i nie zapomnij że loot z bossa jest jeden i jest ryzyk fizyk co wypadnie a ludzi na bossa jest o wiele więcej .
stary 16-11-2007, 21:39   #328
Evil Maul
Użytkownik Forum

Evil Maul's Avatar

Data dołączenia: 11 03 2005
Lokacja: Above cloud

Poziom: 157
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Dark Archeon Pokaż post
Mylisz sie - Tibia bedzie Tibia - ulepszona.
Ci ktorym sie nie spodoba -odejda - reszta sie dostosuje, a na miejsce tych ktorzy odeszli przyjda nowi ktorym nowa wersja Tibi bedzie bardziej sie podobac od starszych.
A teraz zapodam wam cos - wypowiedz jednej z slawniejszych postaci w Tibi notabene nie drut ani nie sorc...

"...Tak naprawde nie rozumiem tych wszystkich ludzi ktorzy sa rozgoryczeni nowa Tibia.. Przeciez w koncu gra robi sie zespolowa.. nastawiona na wspolprace. Powiedzcie mi ile potworow a grze jest na tyle silnych ze srednio bije wiecej niz 600 hp w kazdym hicie? Kilka i to tylko okazjonalni bossowie silnych potworow i sa to wkoncu legendarne i najsilniejsze potwory w Tibi, bossy, rozne demony, niektore POI monstery... Jako takie nie powinny byc huncone solo lecz w dobrze zgranych ekipach.
Placzesz bo nie bedziesz mogl solo expic na frostach czy POI dlls majac slabsze mozliwosci leczenia? Oki - popros druida lub sorca by ci pomogl. Coz jesli byles bezmozgiem ktory expil solo tylko dla glupiego PGmingu jako knajt czy pallek i caly czas wysmiewales sie z uwalonych drutow i sorcow jacy to oni bezndziejni , to masz problem - bo nikt z nich teraz nie bedzie chcial ci pomoc , nikt z toba nie pojdzie na wspolnego hunta... Life is brutal...
Ta gra to nie tylko solo expienie i PG. A jesli juz chcez byc "samotnym wilkiem" to oki - expij na slabszych potworach albo rusz glowa i wykozystaj wszystkie mozliwosci jakie daje gra i odwaz sie podjac ryzyko i stanac do walki z najsilniejszymi potworami zyskujac uznanie i szacunek graczy.
Mozesz tez pojsc na latwizne i udowodnic ze faktycznie byles bezmozgim dzieckiem update i odejsc z gry lub z zloscia i nienawiscia do Cipsoftu zmienic postac.

Rycek dalej bedzie najbardziej wydajna postacia do blokowania z 1 powodu. Jego mozliwosci defensywnych i ogromnej ilosci zycia ktora dalej moze byc latwo uzupelniania - z pomoca innych graczy.
Magowie dalej maja do tylu na tym polu bo moga walczyc tak dlugo jak dlugo starczy im many i na ile pozwala ich sila czarow.
Teraz wreszcie gra zaczyna stawiac na roznorodnosc, na strategie i taktyke walki a nie tylko na glupiej brutalnej sile. Teraz liczyc sie bedzie wspolpraca kazdej z profesji. Tylko zgrane zespoly graczy roznych profesji, graczy ktorzy sie wzajemnie znaja i sobie ufaja beda silni, duzo silniejsi niz do tej pory. Z drugiej strony ludzie ktorzy nie umieja wspolpracowac ze soba, sa na straconej pozycji.
Dla mnie i dla wielu podobnie myslacych obecne zmiany uczynia gre lepsza - duzo lepsza....""

I ja mysle tak samo. Ci ktorzy nie umieja sie dostosowac - coz poprostu MACIE PECHA.
Pozdrawiam
"Powiedział to druid" weś człowieku ciekaw jestem co robiłeś pół roku po letnim update "napewno miałeś zajebistych kumpli co ci bloczyli i jeszcze kase dawali bo ty mało biłeś i wastowałeś runy..."

Nie co ty 200 ek spoko sie wyuha w trapie z 4-5 sorcami na open battle (chyba że będzie miał zajebistych przyjaciół którzy będą go uhać albo oddadzą za niego życie LOL brecht ! ).

Tak byłem zadowolony z tego że druty i sorce przez pół roki byli udupieni bo ja w przeciwieństwie do nich byłem udupiony przez kilka LAT ! Co do "ogromnej ilości życia " ta moja "ogromna ilość życia " po update będzie do dupy ! Bo taki sorc czy drut zjedzie mi ją w przeciągu kilku sekund . Aha i nie zapomnij że loot z bossa jest jeden i jest ryzyk fizyk co wypadnie a ludzi na bossa jest o wiele więcej . I nie rozśmieszaj mnie że balansacja jest wyrównana wszystko okaże się na erigu tydzień po update
stary 16-11-2007, 21:41   #329
Raaell
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 08 2006

Domyślny

Elo mogl by ktos moze dac instalke z test servera? Jestem u kumpla i sie nie chce logowac na tibia.com->forum.tutorow

Jezeli jednak nikt nie znajdzie czasu niech tylko mi powie jaka to jest versja. Bo cos niby mam ale pisze ze test jest off

Szybko odpiszcie plx <wkoncu czyta to 300 osob>
18:18 XXX [20]:whats the meaning of w8?
18:19 XXX [50]: wait
18:19 XXX [20]: fast plix

Raaell jest offline  
stary 16-11-2007, 21:42   #330
Flipsio
Użytkownik forum

Data dołączenia: 16 11 2007

Domyślny up

Co do tego jak knight zrobi ani. Potwory nie beda mogly walnac jednoczescnie naprzyklad ue, e-vave i jeszcze z innych czarow jednoczesnie co zwiekszy szanse wszystkich profesij
Flipsio jest offline  
stary 16-11-2007, 21:45   #331
SkateElement
Użytkownik Forum

SkateElement's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Biorek Pokaż post
No wreszcie już jest tibia cam na test serva.
http://rs146.rapidshare.com/files/70...r__8.1.0_*****
po files powino być /70175556/TibiCAM_-_Test_Server__8.1.0_.z i p
A-Squared Found nothing
AntiVir Found nothing
ArcaVir Found nothing
Avast Found nothing
AVG Antivirus Found nothing
BitDefender Found nothing
ClamAV Found nothing
CPsecure Found nothing
Dr.Web Found nothing
F-Prot Antivirus Found nothing
F-Secure Anti-Virus Found nothing
Fortinet Found nothing
Kaspersky Anti-Virus Found nothing
NOD32 Found nothing
Norman Virus Control Found nothing
Panda Antivirus Found nothing
Rising Antivirus Found nothing
Sophos Antivirus Found nothing
VirusBuster Found nothing
VBA32 Found nothing

spróbuję nagrać jakieś filmy jak będzie ts online.
stary 16-11-2007, 21:45   #332
adiq90
Użytkownik forum

Data dołączenia: 17 05 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rastamann Pokaż post
Możecie mi powiedziec co to są te święte speary ??
CZYTAJ ZE ZROZUMIENIEM! ON MÓWI, ŻE DODALI "holy spelle" i pyta sie czy zrobili coś w stylu świętych spear....

@up
Phi wiesz może być tak, że jestes drugim kontem tego kolesia, albo kolegą A zresztą.. logi z antywira Ci ch*ja dadzą w przypadku programików napisanych pod tibię itp... Więc jeżeli chcecie to myślcie bo zawsze możecie sie zalogować bez itemków

@down
A za co CipSoft sie utrzymuje? To jak każda inna gra! Oni muszą na nią zarobić! A te spelle to tylko zachęta żeby kupić PACCA.. nie zachowuj sie jak dziecko co mu wszystko sie należy Widzisz.. Tibia to nie jest gra ktora mozesz spiracić z internetu... a widze ze do tego jestes przyzwyczajony. Zmien podejscie do zycia Chcesz grać za darmo to masz do wyboru inne gry..

Ostatnio edytowany przez adiq90 - 16-11-2007 o 21:49.
adiq90 jest offline  
stary 16-11-2007, 21:45   #333
Rastamann
Użytkownik forum

Data dołączenia: 07 11 2007

Domyślny

Ale pewnie i tak jak zwykle all nowe czary bedą dla pacc -.-
Rastamann jest offline  
stary 16-11-2007, 21:46   #334
SkateElement
Użytkownik Forum

SkateElement's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2005
Lokacja: Wolsztyn

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rastamann Pokaż post
Ale pewnie i tak jak zwykle all nowe czary bedą dla pacc -.-
Gratz Zgadłeś!
stary 16-11-2007, 21:47   #335
Biorek
Użytkownik Forum

Biorek's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2007
Lokacja: Wawa

Gildia: bez
Świat: Honera
Poziom: 94
Skille: 86/78
Poziom mag.: 7
Domyślny

Napiszcie w temacie kiedy ts będzie online może dam wam kilka ssków
Rajek of Knight-kumpel z real
~~~~~Hail Vision~~~~~

\\=========
//==Borek===
\\=========
//
\\
//
Biorek jest offline  
stary 16-11-2007, 22:12   #336
Hi$zP@N
Użytkownik forum

Hi$zP@N's Avatar

Data dołączenia: 03 10 2007

Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Chosen Ones
Domyślny

Hmm .... moją , krótką wypowiedź zacznę może od tego , że bardzo podoba mi się ten zimowy update , według mnie jest trafiony w 10-tkę. Na temat:

1) Ekonomi
CipSoft podjął próby polepszenia ekonomi moim zdaniem im się to udało. Sorc będzie mógł teraz poexpić trochę dłużej , przy czym bijąc monstery z odpowiedniego spellu cały hunt będzie tańszy. Wracając do narzekań knightów małe porównanie:

100 ek before update:
- brał 2 pary soft bootsów , pare bp uh na wszelki wypadek expił około 10h jadąc na exurach (szybki wzrost mlvl , tani expi i niezły loot) przy czym nadal miał dość duża liczbę cap
- 100 sorc brał 15 bp mf , miał 1 bp uh i parę przydatnych rzeczy. Expił może z 2h (przy dobrym respie na dragach). Miał szczęście jeżeli wychodził na 0 , zazwyczaj kończyło to się małym waste (nie wspomnę o expieniu na innych monsterach).

Trzeba również wspomnieć o rzeczy która powinna być dawno a została wprowadzona dopiero teraz mianowicie nowy NPC skupujący itemy. Dobrze jest wiedzieć że G arm i DSM których cena na niektórych servach to 10-20k wkoncu będzie miał swój stały price i będzie można na nich zarobić.

Tak więc Cipsoft poprawił ekonomię teraz każda profesja będzie miała szansę na dobry zarobek (jeżeli się odpowiednio przygotuje).

2) Siły i właściwości danych profesji

Moim zdaniem świetnym rozwiązaniem jest wprowadzenie żywiołów. Na każdego hunta trzeba sie będzie dobrze przygotować. Trzeba będzie obrać jakąś taktykę nie tak jak to było dotychczas (take mfs/uh , go to exp , comeback and logout). Np. teraz expiąc na dragach używając exori o żywiole lodowym , waste będzie bardzo małe a hity będą na wysokim poziomie. Jednak idąc z tym samym założeniem na np. hydry zdziwimy się gdy zauważymy ze z tego samego czaru w hydry bijemy po 60-80. Teraz zanim pójdzie się expić trzeba będzie myśleć. Według mnie są dwie rzeczy nad które są trochę nie fair wobec knighta:

a) ta sprawa należy już do przeszłości , mianowicie chodziło tu o visowanie. Sorc visował co sekundkę uderzając bardzo szybko dzieki temu miał przewagę nad knightem który bił wolniej. Teraz MS/ED visuje z taką częstotliwością jak ek bije z broni białej. Oczywiscie magom pozwolono teraz leczyćsie podczas ataku co powinno zostać wprowadzone już dawno , gdyż inne profesje nie miały z tym problemu.

b) drugą sprawą jest problem teraźniejszy mianowicie nowy mort hur czar , który bierze 280~ many (nie pamiętam dokładnie ile bo testowałem go 3 razy) a bije z siłą 700-900 w humana (dotyczy się to mojego 104 ms/66mlvl). Będąc obiektywnym muszę powiedziec ze to trochę za dużo jak na ten czar. Przydałoby się zmiejszyć jego moc o 4-8%.

3) Capa (czyli tzw. nośność)

Kolejnym świetnym pomysłem jest wprowadzenie run wielostrzałowych i manasów , które dają więcej many. Ileż to się musiał sorc nabiegać żeby wbić lvl , a taki knight tak jak już wyżej wspomniałem bral 2x soft boots i cały dzień z głowy. Oczywiście nadal knight i pall będą mieli przewagę w sprawie capa jednak nie będzie on już tak bardzo uderzać w sorca.

To by było na tyle. Mam nadzieję , że trochę rozjaśniłem sytuacje pro evul knightom i pallom po letnim updejt którzy myśleli , że ten easy mode będzie trwał wiecznie. Wspominałem tutaj porównania na temat knighta i sorca (nie poruszałem tutaj tematu palla gdyż nie ma sensu mówić o tym , że 100 pall na używając kilkuset r spearów i kilkunastu bp mf wbija 1mln expa dziennie na dragach lub innych monsterach . Ten update wyrównał profesję chyba bardziej niż wszystkie poprzednie update'y. CipSoft odwalił kawał dobrej roboty , a spam typu "muj najt już nie będzie expil cały dzień , plx naprawcie muj topur" lub "muj palek będzie równy z sorcem , to nie fair ja chce być pro evul najlepszejsszeszyyyy ((" nie powinien mieć wogóle miejsca gdyż ktoś kto nie był na test servie i nie porównał nowych zjawisk nie powinien mieć prawa głosu.

Teraz parę szybkich pytań i odpowiedzi:

1. Czy sorc będzie używa czarów typu "strike" na dystans?
- tak
2. Czy knight będzie musiał reperować broń (lub jak kto woli czy broń będzie sie tępić)?
- nie
3. Czy moc czarów typu ue , sd została poprawiona o 50-70-100%?
- nie
4. Czy speary będą mogły posiadać moc żywiołów?
- nie
5. Czy arrowy będą posiadały taką moc?
- tak
6. W jaki sposób ładuje moją broń mocą danego żywiołu?
- sorc/druid 30+ może zamieniać gemy na enchanted gemy , dzięki którym będzie można zmieniać żywioł broni
7. Czy runy będą wielostrzałowe?
- tak
8. Czy będzie public test server?
- nie
9. Czy dany lvl mana/life potiona będzie wymagał określonego poziomu?
- tak
10. Czy nowe spelle , runy i własciwości będą dostępne dla facc?
- niektóre tak

To już wszystko co mialem na ten temat do powiedzenia. Myślę , że teraz trochę pomyślicie zanim zaczniecie kłapać oz0r3m. Ten update jest jednym z lepszym i myślę , że dobrze wpłynie na całą tibie.

Ostatnio edytowany przez Hi$zP@N - 16-11-2007 o 22:17.
Hi$zP@N jest offline  
stary 16-11-2007, 22:15   #337
- Prodigy -
Użytkownik Forum

- Prodigy -'s Avatar

Data dołączenia: 03 07 2006

Domyślny

Ciekawi mnie, jak silne obrażenia będą zadawały te umagicznione bronie, i czy np. bardziej będzie mi się opłacało lać ognistym dragon slayerem, czy zwykłym GSem?

- Prodigy - jest offline  
stary 16-11-2007, 22:25   #338
Sir Dark Archeon
Użytkownik Forum

Sir Dark Archeon's Avatar

Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Gdynia

Świat: Grimera
Poziom: 133
Skille: 23/28
Poziom mag.: 74
Sir Dark Archeon ma numer GG 8764136
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Evil Maul Pokaż post

Tak byłem zadowolony z tego że druty i sorce przez pół roki byli udupieni bo ja w przeciwieństwie do nich byłem udupiony przez kilka LAT ! Co do "ogromnej ilości życia " ta moja "ogromna ilość życia " po update będzie do dupy ! Bo taki sorc czy drut zjedzie mi ją w przeciągu kilku sekund . Aha i nie zapomnij że loot z bossa jest jeden i jest ryzyk fizyk co wypadnie a ludzi na bossa jest o wiele więcej .
czy poza narzekaniem umiesz cos jeszcze? Zle ci - nie graj - wyjdz i nie wracaj - zmusza cie ktos do grania w tibie?

A co robilem po letnim upie - gralem - raz z waste raz bez, raz sam raz z blokerem... Boli cie cos - to idz do lekarza.

Rozumiem ze jak 4 kina w trapie zabije sorca to jest dobrze - ale jak 4 sorcow zabije kina w trapie to jest juz zle... . Lol zalosny jestes... Bo wg mnie to jest wlasnie dobra balansacja kazda postac jest tyle samo warta. Jak magiczne postacic cha szybko expic musza isc z blokerem - jak kina chce poexpic szybko na mocnych stworach bedzie bral druta - to normalne i uczicwe.
Ja wiem ze dla ludzi twego pokroju najwaznijsze jest expienie solo - posiadanie 10000hp i bycie bogiem i miec wyj...ne na reszte graczy.

Jak juz powiedzialem - dostosuj sie do nowych realiow albo przestan grac - nikt po tobie pewnie i tak nie zaplacze.

PS - wkur....a mnie wasze mialczenie ze wam Uhy zabrano - ale to ze nowe lf dajace srednio 600 hp mozna uzywac co 1sek bo tyle wynosi na nie exhaust a nie 2sek jak na UH to juz nie laska wspomniec....
Tym co pier... ze sorca sie nie da zabic po tym upie p przypominam ze najwiekszy mf daje 300 mp - polowe tego co lf knajtom - wiec na manashieldzie sorc i tak regeneruje 2x wolniej swoja mane niz knajt hp.
Zapoznajcie sie z nowymi realiami gry zanim bedziecie pisac pierdoly na forum.
stary 16-11-2007, 22:31   #339
eSIDe
Użytkownik Forum

eSIDe's Avatar

Data dołączenia: 27 09 2007
Lokacja: Szczecin

Imię: Zordonek
Świat: Harmonia
Król

Tak kminie, bo marudzicie, że te "life fluidy" to kiepski pomysł. Ja nie wiem z tego co skminiłem to jest tak: Kiedys leczyles sie roznie wiecej/mniej zalezy od lvla ale taki Demon mógł Ci doje...dowalić combo za 900+. Tzn, że teraz Demon nie może jeb...walnąć comba ale za to mniej sie leczysz na wyzszym lvlu? Jesli tak zrobili zupelnie nie pomysleli o PVP.

P.S NICZEGO NIE JESTEM PEWIEN MOGLEM COŚ ŹLE ZAJARZYĆ, BO JESTEM PO MELANŻU, WIĘC SIE NIE CZEPIAĆ. SIEMA XD
stary 16-11-2007, 22:44   #340
Rekin Master
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: Szamotuły

Domyślny

@Sir Dark Archeon
powiedz mi, jak ty to zrobiles, ze wbiles 100+lvl, a masz chujowe pojecie o tibii?
uh co 2 sec? rotfl'n'lol. wczesniej tez cos glupiego pisałeś, ale zapomniałem co
Rekin Master jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania