|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2007
|
![]() Może to już było albo moje pytanie jest glupie
ale sorki musze zapytac Kogo wybrac zeby grac po tym update ?? Prosze o opisanie mi w skrocie kazdej profki co bedize miala itd... Jakie hity, jaki waste, ile czasu poswiecic.... Bo na new servie planowalem zrobic palla ... ale jak zobacyzlem informalcje co dadza sorka i druta to zobilem sie glupi... i teraz nieiwme kto bedzie najlepszy i najlatwiej kim sie bedzi gralo ? Jak ktos bedzi miły porsze o szybko odp ![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Min E Wybiesz I Mojom Sistre
|
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2007
|
![]() no dobrze...
ale ja pytam kto ebdzie teraz najlepszy ? Kim sie ebdize gralo najlepije... najlatwiej ?? |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Aphalon
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Undead Souls
Świat: Refugia
|
![]() Zagraj kazda profesja, zobacz którą gra ci się najfajniej i nią graj a nie co update będziesz zmieniał bo "tych xxx udupili a ci yyy to teraz wymiatacze". Prędzej czy później wyrównają to i będzie się grało równie łatwo/trudno każdą profesją.
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Lokacja: Dzierzgoń
Imię: Tomuszom
Profesja: Elder Druid
Świat: Xantera
Poziom: 83
Poziom mag.: 66
|
![]() Na poczatek proponuje wybrac slownik. Później zrobic 1 postac pograc 2 tygodnie i zobaczyc jak idzie. I tak kontynuowac z kolejnymi 3 ;] A jaki to nie pomoze to zostaje jeszcze 1 wybor.. Nozyczki i taki kabelek od modemu chlast ;]
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Cytuj:
Btw, Hail Dzieci Update'u! : X |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() Dżizys... za pół roku i tak się sytuacja odwróci o 180 stopni, więc po jaką cholerę kierować się tym, że po tym updacie ta czy tamta profesja będzie miała lepiej a inna gorzej?
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 11 2007
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dziecko Neo
Profesja: Elite Knight
Gildia: ,,!,,
Świat: Furora
Poziom: ...
Skille: **/**
Poziom mag.: ..
|
![]() Jesli chcesz isc na new serva (o ile zrobia...) biorac pod uwage to ze jestes noobkiem no to tak :
Knight- duzo skilowania, nie bedziesz mial przez pewien okres odpowiedniej broni. Mimo to nawet po upie nie bedzie az tak zle. Ostatecznie mozesz na mcku zrobic maga i skilic na ghoulu caly czas...czekajac na ,,poprawe". Pall - Znajac zycie zabraknie ci na speary i bedziesz mial problem... Wiec na poczatek nie polecam. Mag/Drut - z tymi bedzie w miare latwo bo nawet ze slabym eq dasz rade odrazu manewrowac na rotach z vortexem/snakerodem. Pewnie bedziesz lecial na faccu wiec na nowe fajne czary nie ma co liczyc. Jedynym + w takim wypadku beda lepsze mfy i nowe runki... |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2006
Lokacja: Tchais
Imię: Wychowawca
Gildia: Zwolennicy emoty ";<"
Świat: Celesta
Poziom: 27!
Skille: wielkie
Poziom mag.: He
|
![]() @Up:ja tez...
@Topic: Najlepszy bedzie druid walacy z ruszczki,z kolega ktory jest sorcem i wali z axa.
Jeśli powyższy post w jakikolwiek sposób łamie regulamin forum to śmiało zgłoś go moderatorowi. Ja dostanę punkty, które później wymienię na nagrody a ty będziesz miał satysfakcje z wypełnienia swojego obowiązku. Ostatnio edytowany przez Askaral - 18-11-2007 o 16:00. |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Imię: Dark Karol Lord
Świat: Secura
Poziom: 41
Poziom mag.: 42
|
![]() up up racja ;P ale ja juz we wtoreq wracam na mojego druta mial 2 miechy retired bo pacc end ale niedlugo next pacc kuupuje
![]() topic: Cytuj:
![]() ![]() ale tak jak pan 1xup powiedzial druid i sorc bo skilowanie palkiem lub knightem to raczej nioe dla ciebie kotku xDD |
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Sehf/Fritzlu
Profesja: Knight
![]() |
![]() @ cytat up
gl jak 60k loota sie wynosi, widac ze grasz swoim pro mastej sojcejejem i jestes pjo i chcesz byc najlepszy ale sie nie uda :<< gl jak bezdie sie wastowac 50k xd takie waste to bedziesz mial swoim pjo mastej sojcejejem, i niewiesz jak grac pjo jyceszem bedzie wieksze waste a co do palkow to sie zgodze, moja opinia o palkach - najwieksze scierwo ktore trzeba tempic, nienawidze palkow... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |