|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#661 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Mogart/Mogash
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Guildless
Świat: Xerena
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#662 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2007
|
![]() Cytuj:
![]() zjebią speary tzn. będą miały zasięg na 3 kratki (n/c) i exure vite która ma leczyć twoje rany do 150hp........... Pall dostał strzały i o ile wiem dużo ludzi pisze że strzelanie nimi, expienie z nimi jest bardzo nieopłacalne... większość woli enchanted spear ![]()
![]() |
#663 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Kraków
Profesja: Royal Paladin
Skille: 7
|
![]() Cytuj:
no ja chce zaczac od nowa na nowym serwie bez kitu a jak nie to bede musial walnac WT na inny serw i zaczac jakos ale tak to hujnia :| na nowym serwie fajnie zaczac druidkiem drogie itemy nawet jak sie wastuje druidem na malym lvlu i sorkiem to na new tak drogie itemy sa ze kazdy niema waste =d oczywiscie chodzi mi o tych co potrafia grac
19:51 Nutty Wilashee [123]: my anme is bekas i like sex uzytkownik allegro:Witam!! Dzisiaj mam na sprzedaz 20 sorca z 13 mlvl bez reck keya,oprocz tego jest kilka noobcharow na roznych serwach! Yours taz |
|
![]() |
![]() |
#664 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
L O S T Ostatnio edytowany przez Maragoko - 17-11-2007 o 22:46. |
|
![]() |
![]() |
#665 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2006
Lokacja: Warszawa
Wpisy bloga: 2
Imię: Mogart/Mogash
Gildia: Guildless
Poziom: 140
Skille: 96/70
Poziom mag.: 21
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#666 |
Użytkownik Forum
|
![]() no tak mam nadzieje ze nowy serw kurfa wyjdzie@!!!!!!!
19:51 Nutty Wilashee [123]: my anme is bekas i like sex uzytkownik allegro:Witam!! Dzisiaj mam na sprzedaz 20 sorca z 13 mlvl bez reck keya,oprocz tego jest kilka noobcharow na roznych serwach! Yours taz |
![]() |
![]() |
#667 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2007
|
![]() Ej mógłby ktoś dać ss np. z bright sword załadowanym o ile się da, jakiegoś knight co bije z tą załadowaną bronią i coś na temat tego jaki będzie ten nowy czar leczoncy dla knighta
z racji tego bo jestem knightem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#668 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
to tylko gra, co się tak przejmujesz
pozdro kisiello __________________ 03:44 Icarus Grimm [7]: and see ya tomorrow 03:44 Vivienne De Marco [100]: what see? 03:44 Icarus Grimm [7]: lol 03:44 Icarus Grimm [7]: see you tomorrow 03:44 Icarus Grimm [7]: ?? 03:44 Vivienne De Marco [100]: what i see? ![]() Ostatnio edytowany przez Misiuuu - 17-11-2007 o 23:04. |
||
![]() |
![]() |
#669 |
Użytkownik Forum
|
![]() jestem ciekaw jak to bedzie =d czy teraz rzeczywiscie nie bedzie takiego waste druidem i sorccem i co na to bedzie glownie wplywac bo naprzyklad te manasy co daja 300-500 many to kosztuja 200 gp
wiec to i takpodobnie jak np kupujesz teraz manasa za 55 gp ktory daje max 150 many
![]() |
![]() |
#670 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Cipki kur.. nie NIE zmieniać zasięgu spearów co to ma być mag z exori vis czy tam innych ma większy zasięg niż speary!!!!!
![]() |
#671 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() @up: nie podoba sie ? TO UZYWAJ BELTOW
Cytuj:
mozesz uzywac beltow... moze to wywola u ciebie szok, ale kiedys NIE BYLO royal ani enchanted spearow... Cytuj:
Cytuj:
PS: nikt o tym (chyba) nie wspominal, ale jaki jest exhaust na potiony nowe? tak jak uh - 2 sek czy taki sam jak dotychczas na fluidy?
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 17-11-2007 o 23:05. |
|||
![]() |
![]() |
#672 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Puławy
Imię: Alex Gonzales
Profesja: Knight
Świat: Honera
Poziom: 107
Skille: 85+/85+
Poziom mag.: 7+
|
![]() japierdole kurwa normalnie diablo 1 niedlugo tibie tak spierdola ze niebedzie sie dalo grac . knightów po tym upie to (juz) spierdola
zal CIPY kurwa niewiedza co robic dawac tu tibie 7.9 !! |
![]() |
![]() |
#673 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Libera
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#674 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2005
Lokacja: Wrocław
Imię: Medivh Shady
Gildia: Dark Purples Faster Turtles
Świat: Arcania
Poziom: 250
Poziom mag.: 84
|
![]() moje odczucia jak narazie ;/ choc gram ms to nie podoba mi sie co robia z innymi profesiami
- roznorodnosc czarow u druida i maga - OK - miksturki dla knighta ( beznadzieja , i jeszcze ta cena , jesli by byly w samej cenie co nowe manasy to ok ale teraz zdecydowanie za drogo ) - nowe manasy tez beznadzieja ( za cene najwiekszych mam 4 bp podstawowych manasow , wiec sie bardziej oplacaja ) - brak combo potworkow ( beznadzieja na maxa !!! przy expie nie bede sie wogole przejmowal czy mi walnie cos combo i padne czy nie . sorc bedzie mogl blokowac prawie wszsytko ;/ ) - wyglad nowego ue energetycznego troche kiczowate ![]() - zwiekszenie mnoznika przy ruach na plus - nowe czary dla pala . hm... ok ale szkoda ze tak malo jest niumarlych potworow to chyba wszsytko narazie
#675 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2007
Profesja: Elder Druid
|
![]() Uwazam tak jak ty. Knight bedzie mial nawet lepijej potwory nie walna combo. Fakt moze drozszy bedzie exp ale knight nie powinien nazekac na brak gp
|
![]() |
![]() |
#676 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#677 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Polska, Lublin
Imię: Stemi Riph
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 6
|
![]() @Pan z Wroclawia
Popieram 100% co on mowi SLASKI MOTOR EEEEOOOO
#678 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Profesja: Knight
Świat: Iridia
|
![]() i tak knight rox! gram knightem i bede grac
![]() |
![]() |
![]() |
#679 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Aktywny gracz
Świat: Celesta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#680 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzis troche pogralem na tescie i...
Chcieli wymusicic chodzenie w grupach na polowania i przedobrzyli, zesrało sie, pewnie msy i ed beda woleli sami sobie chodzic. Po co im knight do bloczenia hydry ktora moga jebac z dystansu uciekajac a do tego niee jebie kombosów ![]() Vis na odleglosc r0x, tak jak w letnim upie bylo narzekanie ze pal ma ze spearami za latwo to zobaczycie co teraz bedzie, 40 ms'y beda latac na gs'y, na dragi i ch00j wie co jeszcze ;p Ciekawe kiedy wprowadza jakie zmiany na tescie bo powoli to nudne sie juz robi.