|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#681 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
|
![]() |
#682 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2006
Profesja: Knight
Świat: Iridia
|
![]() teraz taki 120 ms idzie na dragi bierze ze soba pare life ringow lub ewentualnie soft bootsy i nie ma w ogole waste.. na pewno nie padnie bo potwory juz cobmo nie wala a on nie musi juz stawac pyskiem do potwora bo moze bic go na odleglosc.. jedyne co musi robic to tylko wciskac hot key "exori vis" i uciekac.. moze raz na jakis czas wypic 5 manasow zeby mane uzupelnic.. teraz taki sork albo druid nie bedzie mial waste.. a taki 120 knight na na 3-4 dragi na pewno uzyje tego najlepszego life pontiona.. teraz nie dosc ze sork bedzie mial bardzo szybki exp to w dodatku bedzie mial ostry zarobek.. to rzeczywiscie ekonomia sie zmieni..
|
![]() |
![]() |
#683 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Paladyn Pips
Profesja: Royal Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
(\(\ (>'.') (~(")(") 17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII 23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/ 10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr 10:30 Aleethya [99]: popierdolone* 21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi? Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg Olga of Guardia [8]: i buy omg offer Blan Rien [36]: lol xD 12:05 Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg ![]() |
|
![]() |
![]() |
#684 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po twoim 2x 'ue' reda miałem ![]() Btw. jezeli pomysl z tym visem na dystans to po tym upie jeszcze wiecej zmieni profe niz po tamtym ;p Dobrze ze przynajmniej laguna mi sie wyludni ;D
Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 17-11-2007 o 23:42. |
|
![]() |
![]() |
#685 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: OPOLE
Imię: Vipperek
Świat: Aldora
Poziom: 60
Skille: 82/57
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() A ja właśnie gram od zawsze palkiem mimo że było tyle updatów i podobała mi się ta profesja do czasu jak ją "polepszyli" ponieważ dla mnie to bezsens te spiry które same wracają i w ogole expienie z nich z tarcza całkowicie się zmienił system grania palem jak kiedyś palek latal z kusza i boltami zaladowany na maxa plus SD to teraz sobie bierze iles tych royal spirow ktore kupuje za grosze w sklepie i sobie idzie bezpiecznie expic z tarcza... Dla mnie prawdziwy palek to ten z kusza w łapie i z silnymi SDkami a nie to co teraz jest taki Knajt tylko że bijący z dystansu... a teraz jak zmniejsza tą odległość to juz w ogole knajt bedzie... jakieś bezsensowne czary dają i to jeszcze do tego na paccu według mnie rozjechali całkowicie ta profesje ...
|
![]() |
![]() |
#686 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Imię: Ricco Thor
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 36
Poziom mag.: 37
|
![]() A z jakich potworow beda wypadaly te kamyczki co bedzie mozna zaklinac nimi bronie?
|
![]() |
![]() |
#687 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jezeli chodzi o te kamienie typu small emerald i amethyst, to te np. wypadaja ze scarabow. W ogóle wszystkie da sie kupic u npc z kosztownosciami ;p Ino drogo...
![]() |
#688 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Imię: Paladyn Pips
Świat: Guardia
Poziom: 70
Skille: 87/71
Poziom mag.: 19
|
![]() Cytuj:
(\(\ (>'.') (~(")(") 17:23 Dziadek Do Orzehuw [8]: HO OTWORZE CII 23:50 Golderax [37]: kurwacka jak na zlosc 4 % do leveala i expiel man aposio ncave a fooda nei ma ;/ 10:30 Aleethya [99]: popirtfolonr 10:30 Aleethya [99]: popierdolone* 21:09 Rodelar Fingun [40]: Rio de Janero jest w australi? Blan Rien [36]: 12:05 Blan Rien [36]: omg Olga of Guardia [8]: i buy omg offer Blan Rien [36]: lol xD 12:05 Olga of Guardia [8]: no lol i buy omg ![]() |
|
![]() |
![]() |
#689 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2007
|
![]() Jak się nie podoba to na otsy z tibią 7.6! To była tibia! Bez hotkeyów tylko pvp się liczyło! Jak nie chcesz za szybko expic i lubisz starą mapę- weź otsa z real mapą i exp x1-5 i jedziesz, ja już dawno to zrobiłem, teraz może wrócę do po tym upie...
#690 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Kedis Lithan
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Ministry
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 66/64
Poziom mag.: 5
|
![]() A więc podsumujmy:
-UH'y będą leczyć po 80~ -spear ma zasięg na 3 kratki -potwory nie walą combosów -nowe czary -nowe grafiki -nowe przedmioty -runy od lvla -"duże" manasy -profesje magiczne będą dużo zarabiać -knightci będą mieli straszne waste'y I wiele innych... |
![]() |
![]() |
#691 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2007
Świat: Candia
|
![]() Od którego lvla będą te średnie miksturki?
|
![]() |
![]() |
#692 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#693 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#694 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Zadupiadisłowo
Imię: Undead Thornado
Świat: Nerana
Poziom: 235
Skille: 96+/93+
Poziom mag.: 10
|
![]() Tak sobie szukam w tym teamcie i znaleźć nie moge... chodzi mi o kupca który miał pojawić wraz z nowym update. Wiecie może, gdzie się on znajduje, co kupuje i za ile ? Z góry thx.
|
![]() |
![]() |
#695 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2007
Profesja: Elder Druid
|
![]() Byla juz o tym mowa... Test server jest tylko do sprawdzenia balansu postaci i o ewentualnie zmianie np cen, sily udezenia itp Na ten moment na ts nie ma nowej mapy co wiaze sie ze nie ma tego kupca. Jeszcze nie wiadomo o nim nic
|
![]() |
![]() |
#696 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: ustka
|
![]() jezeli zasieg visow zostanie tak jak jest, to bedzie koniec
70ms 1h na dragach z softami zuzylem 3bp starych manasow a zarobilem 7k, cala mana szla tylko na exure gran btw exura gran leczy o wiele mocniej niz wczesniej
#697 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 07 2005
Lokacja: Tczew
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#698 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2006
Świat: Refugia
Poziom: 64
Skille: 76/74
Poziom mag.: 6
|
![]() A wie ktoś kiedy będzie ts, na który będą mogli wejść zwykli gracze??
|
![]() |
![]() |
#699 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Xoz
Więc zapostuj swoje wyniki huntu na forum tutorow w tym specjalnym temacie. Wszyscy to robcie! Mowie tez do magów, chcecie zeby po upie 90% graczy zrobilo wasza profe ? Widzicie co dzialo sie teraz, same pale i knighty, na respy sie dopchac nie mozna...a tu nie oto chodzi zeby po upie nagle wszyscy sorkami zaczynali grac tylko zeby ludzie mogli grac tym czym lubia... =/
Ostatnio edytowany przez wrogonastawiony - 18-11-2007 o 00:22. |
![]() |
![]() |
#700 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2007
Profesja: Elder Druid
|
![]() |
![]() |