|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Zyziek - 17-11-2007 o 22:42. |
|
![]() |
|
![]() |
#42 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#43 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Niech zgadne na wojnie bys biegal z arrowsami bo waste Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 17-11-2007 o 23:33. |
|
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
Imię: Him Heartagram
Profesja: Paladin
Świat: Lucera
Poziom: 6
|
![]() A czy założyciel tematu (w przykładzie knighta i softów) nie pomyślał o tym, że jedna para softów kosztuje ~600k? A po tym "10-cio godzinnym expie" trzeba je jeszcze naładować (każde za 10k)? :> To chyba nie zostało wzięte pod uwage...
Ps. Żeby nie było, że jestem jakimś przeciwnikiem najbliższego update'u albo jakimś noobem który płacze że będzie miał waste... Update mi się bardzo podoba. Moją pierwszą postacią był właśnie druid i życzę im jak najlepiej ; ) Pozdr~
#46 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z tym no-combo to jakiś żart? To ja będe dema solo z morta brał...
Niedługo po wyjsciu z rooka będziesz gonic po orshach jeśli tibia pujdzie w tym kierunku...Niby jestem sorcem ale nie podoba mi się ten update, czy tibia nie staje sie zbyt prosta?
![]() |
#47 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
@down W takim razie mój błąd. Nie byłem pewien jak zinterpretować to zdanie. Ostatnio edytowany przez Zyziek - 18-11-2007 o 00:53. |
|
![]() |
![]() |
#48 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa
|
![]() Gdzie on napisał, że biezre 1-2 bp mf? Napisał że jest do tyłu po huncie o 1-2 bp mf a za resztę bp mu się zwraca.
![]() sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651) Join World Community Grid today! Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby. Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG |
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik forum
|
![]() W sumie to ja też coś powiem
1.Miałem 91 eka zawsze miałem kasę i wbijałem bardzo dużo expa na h Gdzie ? Na elfach po jednej nocy tam mia miałem +- 60 k w orchidach + kasa w gp +woi i d shieldy wiec nie mówcie ze knight gdzieś ma waste 2.Jak zobaczyłem dziś że pal będzie walił Royalami 3 kratki to powiedziałem "oni coś pili?" 3.Jak można było zrobić żeby e vis itd były czarami dystansowymi..... 4.Ciekawe jak pall ma sie teraz uhac/vitac co na 40 lv potne sie za 300? to jest szczyt głupoty.... |
![]() |
![]() |
#50 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Janikowo/Toruń
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Messiayh
Świat: Inferna
![]() |
![]() @up
Nie jest to szczyt glupoty bo nic Ci nie walnie 300+ na ture teraz. Te poty i vity spokojnie Ci wystarcza do normalnego expienia >.>
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2007
Lokacja: Skrzyszów
Imię: Divine Astronis
Profesja: Knight
Gildia: Tylko Lojalni....
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
![]() |
#52 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 11 2007
Imię: Altroc Dard
Gildia: Far Gates
Świat: Unitera
Poziom: 24
Skille: 70/40
Poziom mag.: 9
|
![]() Moim zdaniem mogli by zostawic palkowe bronie, bo jak tu teraz chodzic na Gs bez Haste a jak ktos nie ma PACC to ma przesrane bo Cie dogoni i zje a tak na 8 sqm jestes w miare bezpieczny i walisz po 100 hp, ale może to zminią do Up.
|
![]() |
![]() |
#53 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Deren Arathor
Świat: Aldora
Poziom: 79
Skille: 77/78
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Moim zdaniem skrócenie dystansu na speary i inne tego typu bronie to najlepsza riposta na to co Cipsoft odwalił w letnim update. Nie płaczcie że na gieesach teraz waz dogonia i ze to chyba żart że ograniczyli zasięg, pewnie nie pamiętacie czasów kiedy bronie dystansowe wielokrotnego użytku trzeba było podnosić ręcznie z ziemi, kiedyś nie było tak że wasz duszek stróż podawał wam speary do ręki kiedy je wyrzuciliście 8 sqm dalej i to naprawde najlepsze co mogą zrobić, nie wracając do podnoszenia ręcznego...
Pozdro dla dzieci Update z poważaniem Tadel |
![]() |
![]() |
#54 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 01 2006
Świat: Obsidia
Poziom: 66
Skille: 81/81
|
![]() z tego co wyczytałem to rzucać czary i pić potiony w tym samym czasie wiec taki palek może wypić potiona(+300hp) i rzucić vite albo uha.
Tak knight miał spory zarobek w na niektórych potworach, ale jednocześnie słaby exp(mówię tu o średnich lvlach ~50) a na innych lepszy exp ale wychodził na 0 albo -. Teraz z kosmiczną ceną leczenia knighta opłacalne będą tylko te najsłabsze miejscówy, czuje ze po tym update jedyną opcją dla knighta będzie exp na dwarfach, laguna, dc i elfy :/ jeszcze przed update knight mial najdroższe leczenie ze wszystkich profesji a tera teraz lepiej nie mówic Update był by na + gdyby nie ta olbrzymia cena life fluidow, to tak jakby cipsoft powiedział "knighci s********ć botować na guardy" ![]() Może cipsoft sie opamięta i trochę zmniejszy cene life fluidów, i stworzy związek między lvlem a ilością leczonego hp Nigdzie nie mogę znaleść info o słabych(100hp) i średnich(300hp) life fluidach, chodzi mi o cene Knightem grałem jeszcze przed letnim update i dalej będę nim grał, chyba że całkowicie skończę z tibią;D Ostatnio edytowany przez murhaja - 18-11-2007 o 13:02. |
![]() |
![]() |
#55 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: W dupie
Imię: Sapp~
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Jamera/Calmera
|
![]() Nie jestem knigtem 8.0(tzn. ze nie grałem knigtem po letnim upku) i upek sie fajnie zapowiada! Wiele expowisk się zwolni ponieważ noobki wrócą na magów i będzie przyjemnie. Troszkę cena life fluidów mnie przeraża, ponieważ w każdej grze knight expi tanio i wolno a mag szybko ale z waste albo zarabia mniej. A npc który skupuje dsm g arm demonki to fajna sprawa. Zna ktoś ceny w jakich będzie on skupował?
Jeśli ktoś zna to niech napisze na priv albo niżej bo wiele osób może być ciekawych! Sry za ort i styl!
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Lokacja: Dzierzgoń
Imię: Tomuszom
Profesja: Elder Druid
Świat: Xantera
Poziom: 83
Poziom mag.: 66
|
![]() Tych cen nikt nie pozna do upka bo gracze z duza iloscia kaski teraz troche by zarobili na starszych servach ;p gdzie dsm kosztuje 30~k xD
|
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2005
Imię: Palladyn-Pifpaf
Świat: Calmera
Poziom: 81
Skille: 95/82
Poziom mag.: 20
|
![]() Wiecie jaki zasięg mają teraz speary? Tak jak kusza czy może jak arbalest, a może jeszcze inaczej?
|
![]() |
![]() |
#58 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Lokacja: Bełchatów
Imię: Deren Arathor
Świat: Aldora
Poziom: 79
Skille: 77/78
![]() |
![]() Cytuj:
Błagam nie wchodź już na ten temat, był to jedyny, gdzie nie wypowiadali się ludzie bez głowy, a tyto zepsułeś... Ale dobrze, powiem ci, zasięg zostanie ograniczony do 3 sqm... Błagam nie wchodź tu więcej Tadel |
|
![]() |
![]() |
#59 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5
Imię: Solonius Jhee
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 106
![]() |
![]() Nie wiem co ty nazywasz ekonomicznym... teraz knight ma 3 razy droższe leczenie i słabsze... jak mówiłem w innym temacie ogólnie podoba mi się polepszenie postaci magicznych... ale to co zrobili z knightów to przegiecie pały... praktycznie totalne pozbawienie wartości....
#60 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 12 2006
Świat: Kyra
|
![]() Cytuj:
Temat: [Inne] Nie wierzysz w UFO? Zmienisz zdanie. Gaaraa: to nie możliwe ze to fotomontaż, wyszły mi ciary Lasooch: Dlaczego niby nie fotomontaż? xoz: bo jakby ufo nie istnialo to by nie bylo polowy z moich znajomych :S emo pewnie tez nie pwn3d |
|
![]() |