![]() |
#1 |
Guest
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2006
Lokacja: stąd
Imię: nie rozumiem
Profesja: Sorcerer
Gildia: kiedys Ormo
Świat: Arcania
Poziom: 5+
Skille: nie
Poziom mag.: 1
|
![]() LOOOOOL jakie itensy
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() ehh hacker sie obłowił...
trochę mi szkoda ownera(ów) Nohan'a. Życie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
|
![]() itemsy jak itemsy, tylko ciekawe jak zostal "hacknięty" przez tego pseudo hackera....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2007
|
![]() I że ludzie dają sie tak nabrać... :/
Koleś się pewnie załamie ![]() Ciekawe jakiego programu używał haker ;s |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2006
Lokacja: nieopodal KSZACZKA !!!!111
Imię: *Akila?*
Gildia: Hail Sabbatemia
Świat: Solera.
|
![]() Hack Chyba Lepszy od hacka [CHAR]Herman Dark[/CHAR]
Hacker sie obłowiłłłłłłł ![]()
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() słyszałem że lubiał bottować ale nie jestem pewien czy to prawda
![]() i podobno dlatego nie chciał blokować ghaz~ bo był po hacku :/ Ostatnio edytowany przez Helmen - 19-11-2007 o 01:44. |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 11 2007
|
![]() 00:29 Estroz [194]: dont bot this night!
Jeszcze jakieś pytania jak go hackneli? I ciekawe czemu plik nazywa sie hijack. A tak w ogóle jak on wytrzymuje tych asslickerow. Ostatnio edytowany przez RZal - 19-11-2007 o 01:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Poul
Jesli chcecie sciaganc oryginalnego bota, to napiszcie na priv. Podam stronke twórców programu, bocik bez syfu :> Druga sprawa: Rafal sciagnij sobie program antywirusowy i firewalla (polecam kasperskyego (na allegro masz duzo ofert dobrych firm, licencje na rok wykup), firewall ( np sygate ) Charry Ciebie to tez sie tyczy. Sformatuj(cie) dysk(i), zainsataluj linuxa ewenutalnie windowsa 2000 (pamietasz jak Belandy mi kompa zrobil, do dzis nie mam problemow mimo uzytkowania wielu "zlych programow") Trzecia sprawa: (do charrego) nie wchodz na csa byle gdzie, duzo tam psow ktorzy rozprowadzja ip na <- i ->. (kup steama najlepiej ![]() Czwarty aspekt: Pomyśl chwilkę czy nie byl to ktos z waszego otoczenia, a jest tam kilka osob zajmujacych sie hakowaniem. (nie chce nic o nikim zle mowic, wszystkie mozliwosci trzeba wziac pod uwage) Wasz kumpel, tak ciagle Was lubie mimo iz zdradziliscie ![]() bb cos to pm Ostatnio edytowany przez Khazul - 19-11-2007 o 02:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 11 2007
|
![]() hmm poul hack na szczescie huja miales i huja straciles itemy warte raptem 2.5kk dla 200ek to chyba nie jest az tak wielka strata. Widze ze gdzies kase trzymasz na nobie bo watpie zebys 220k mial
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Czlowieku to tylko gra a ty z jej powodu chcesz robic ze swojego kompa jakas fortece , żaden AV i FW nie zastapi zdrowego rozsadku. @Topic Ten kto go hacknal to nie jest hacker tylko lamer badz cracker jesli uzywal swojejo programu w co szczerze watpie po roznice tych pojec zapraszam na www.google.pl badz www.wikipedia.pl nazywania go hackerem to obraza dla wszystkich "uczciwych" hackerow. Tyle ode mnie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Shivera
|
![]() Się chłopak załamie... aż mi go szkoda ,czy to dlatego nie blokowal ostatniego ghaza?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Toc ten człowiek ma większy spam niż MDW o.0
15:28 Zyrol Thor [12]: dasz cos bo mnie wykiwali ![]()
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Cicha 6\Racibórz
Stan: Niegrający
Imię: 14 gwiazdek
Gildia: Wielka Wielka Wielka
Świat: Niebieska eRka
Poziom: 666
Skille: 14\15
Poziom mag.: xx
|
![]() dobra a teraz niech sie przyzna jeden z ownerów :>
15:51 Asanovic [137]: michal ?
Nie lubie reklam zajmujacych pol strony :> do niego ^ to zmień sobie przeglądarkę ;] to nic nie kosztuje typie... Moja jedyna Miłość to NIEBIESCY!!! RUUUUUUUUUUUUUUUCH ![]() Ostatnio edytowany przez Pan Kracy - 19-11-2007 o 17:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 05 2006
Lokacja: Wrocław
Imię: Etan Marth
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
![]() |
![]() Dziwny ten hack, wpierw jest last login o 7 rano, pozniej jak sie zaczal relogowac na last login bylo cos po polnocy. W dodatku jak mial jescze pelno itemow na wystawie (mpa i inne) on sie relognal 2 (?) razy i poszedl sprawdzac inne domki. Dziwne! ... [ale raczej prawdziwe]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() |
![]() |