![]() |
#1501 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ktora Dostał albo Kupił albo na niej poprostu czasem gra ^^
Btw dajcie jego name chyab ze to z inengo serva to niech sie w dupe wsadzi ^^
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1502 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
"-Jaka Arturia od jakich nas? Arturia nie jest z nami!" Dalej wymieniać? Nauczcie się umierać z honorem, bo umierać jak widać już potraficie ;> Z A M R A Ż A R A N A D C H O D Z I
![]() |
![]() |
#1503 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kirshna/Kiirr
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Btw. a jak by ktos expil zeby dolaczyc do was to byscie sie chwalili "TAK ON JEST OD NAS EXPI ZEBY DOLACZYC DO WOJNY" ? Nie sadze.
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1504 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() o ile o Arturi wie kazdy o tyle drings widze pierwsze na oczy ;oo
Ader 100++? kto mu dal konto =D tak czy siak dlugo nie pocieszy sie z trojcyfrowego poziomu.... Czekam na jakis ladny open ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1505 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Wrocek
Stan: Niegrający
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
Co do Dringsa, nie grasz, nie wiesz, proste. Pierwszy zjawił się na Svargrond żeby mnie pilnować, ostatnio widziałem go w domku Chrisa. Jest od Was. Był od Was. A tak nas zapewnialiście, że go nie znacie ![]() Nie expiłem nie dlatego że nie umiałem, tylko nie jestem takim noliferem jak duża część ludzi (niezależnie od nas, czy od Was), mnie dużo bardziej rajcuje walka. Zabiłem na Titanii Callastusem i resztą swoich charów więcej ludzi niż Wy całą gildią razem wziętą. Fakt, dużo razy na tym levelu przydał mi się mój protect od Kazadumu i Unitu, ale generalnie większość czasu radziłem sobie sam - i to całkiem nienajgorzej. @Scroopy Ja nie mówię, że macie się chwalić, tylko jak char jest odkryty to skończcie gadać głupoty, że jest nie od was.
![]() |
![]() |
#1506 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak trafie nawaszego supportera albo chara przez przypadek zabije to kurwa odrazu powiecie ze odwas bardzo ciekawe i skoncz pierdolic bo gowno a nie zabiles wiecej ludzi od nas.
Btw Pro od Kazadum (chyab od Viluma tylko) od Unitu a kto cie tam kurwa znal ahasuahusahsuausauushahua Kiedys robiłem 3 x wiecej bedac w Epic Legion bez zadnych konsekwencji niz ty majac cala protekcje od Kazadum. I zeby miec na ta wojne robilem moze niezawsze sam pomoca pewnej osoby ale pomoglem mu tyle samo w jego postaci bysmy obaj mieli czym was dojechac btw jak by niepatrzac wychodzi tak jak bym sam zrobil tego chara Tak apropo w ciagu 2 tyg robie takiego samego marnego knighta jakiego ty masz.
"...dostosowany to stosowany mój styl, dopasowany do życia bo trzeba żyć w nim! Zasada numer jeden być tym - za kogo się uważasz..." Śmiałe idee są jak pionki w szachach: mogą być zbite, ale rozpoczynają zwycięską partię. Giną zawsze inni, bo gdy giniemy my, nie ma już innych. Oddając cześć wrogowi, jeżeli jest wart tej czci, wytrącasz mu miecz z ręki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1507 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Imię: Drings
Profesja: Elder Druid
Poziom: 120
Poziom mag.: 70
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1508 |
Zbanowany
|
![]() Moze jakis palek z wyzszym levelem opiac jak sie bedzie expilo palkiem wlasnie po update??
czy trudniej bedzie lepsze potwory walic czy dalej bedzie mozna blokowac palkiem np 3 hydry naraz, jak z kosztami huntow?? tak wszystko ogolnie na chlopski rozum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1509 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2005
Stan: Początkujący
Imię: Seq The Master
Gildia: Oven
Poziom: 178
Poziom mag.: 76
|
![]() Demony nie moga zrobic combo podobnie inne potworki, spiry duzo szybciej sie niszcza, takwiec palek nei bedzie ultra maszyna do zarabiania kasy trzeba bedzie troszke wydac na hunta ale nie zniszcza jej do konca
![]()
![]() |
#1510 |
Zbanowany
|
![]() ![]() tak dla rozluznienia atmosfery zarzucam tekiego screen bo go wlasnie znalazle mi mi sie smiac zachcialo pamietam ze jakos wczesnie odkrylem tego buga tylko nie wiedzialem ze mozna go bylo uzyc w niecnym celu zeby kogos okrasc na ss rozniez moj byly kumpel i wtedy maly pomocnik tibijski (pewnie tez macie takich teraz i wiecei o co mi chodzi) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1513 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 09 2004
Imię: Kirshna/Kiirr
Gildia: Vea/Homerun
Świat: Titania/Selena
Poziom: 121
![]() |
![]() NIE KLAM POTWORZE !!
Ja juz nie powiem kto mowil "daj mi do siebie link na fotke" ZBOCZUCHU TY NONONO !! xDDDD Berylia jest fajna xDD
03:18 Zumoni [114]: u dont count as a polish ur to sekzi |
![]() |
![]() |
![]() |
#1514 |
Użytkownik Forum
|
![]() " Fraten is now free. "
HAAHHAHHHAHAAHHAAHAHHAAHAHHAHAHAHHHAHHAHAHAHHA BOZE HAHAAHAHA. Pokazales teraz swoja klase panie "loyal". Bez kitu, najwieksza lameria jak dotychczas w wojnie. gl |
![]() |
![]() |
![]() |
#1515 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ZAl asuhaushuashaushuashuau a tak to bylo na tsie my jestemsy lepsi odwas pojechali bysmy was
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1516 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje
Imię: Genkotsu
Gildia: Partyzanci
Poziom: 100
Poziom mag.: 63
|
![]() 1. Nie używamy tsa tylko venta
![]() 2. Nie wypowiadajcie się, jak nie macie zielonego pojęcia o czym mówicie. 3. Kunic kropka.
![]() |
#1517 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. w/e
2. Wyplacaja sie osoby, ktore zawsze uwazaly sie za 'pro' 3. Naprawde nie mysl ze zalapiesz sie na double expa ( do Fratena) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1518 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Międzyzdroje
Imię: Genkotsu
Gildia: Partyzanci