Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Potwory

Notki

Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 23-11-2007, 15:44   #21
Peplik
Użytkownik Forum

Peplik's Avatar

Data dołączenia: 17 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Peplik
Profesja: Elite Knight
Świat: Danera
Poziom: 91
Domyślny

Ja nie mam takiego szczęścia jak niektórzy. Przy kicku na potworze poprostu padam. Raz padłem na kicku na Demon Skeletonie a raz na Cyclopie. Poprostu kick i log w świątyni. Więcej takich akcji nie pamiętam
Peplik jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 23-11-2007, 16:23   #22
Johanes19
Użytkownik Forum

Johanes19's Avatar

Data dołączenia: 21 02 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
Johanes19 ma numer GG jak co to priv...
Domyślny

ja zawsze padalem jak mielem kicka

raz jasz se poszedlem na mummy na faccu tam gdzie jest qest chcialem uzyc gfb co mi zostalo i tak bije je z gfb otoczyly mnie i nagle patrze 2hp 0 many i trucizna szybko gfb walnolem i dobrze ze padly na hita bo bym mial tp do thais szybko 3 mf i juz ok xD

(\_/)
(O.o)
(> <)
To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!!
Johanes19 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-11-2007, 16:43   #23
Damiano316
Użytkownik Forum

Damiano316's Avatar

Data dołączenia: 22 11 2007
Lokacja: Czę100chowa

Imię: Radawka
Profesja: Paladin
Gildia: --Brak--
Świat: Celesta
Poziom: 40
Skille: 70/56
Poziom mag.: 12
Damiano316 ma numer GG 3788760
Domyślny

Ja kiedys sobie ide na te amazonki nad carlinem wszystkie rozwalilem wchodze na sama gore no i jest witch wpisuje se utamke no i sie podpalilem full many zjechalem jej do reda ale ona i valkirye mi tez schodze utamka wziela cala mane wkoncu a ja bylem podpalony biewrze mi 4-10 hp bo mana zdazala wzrastac no i zostalo mi 7 hp schodze na dół patrze a tam 27 sorcer wali z fire fieldow no i zaczol mnie walic kiedy wrocielm do miasta mialem 2 hp bo po drodze raz exura gran walnolem mielem wiecej takich akcji ale za duzo pisania
Damiano316 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-11-2007, 07:29   #24
Atheling
Użytkownik forum

Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Płock

Imię: Atheling
Świat: isara
Poziom: 55
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
Domyślny

Ja to kurcze nie wiem jak wygracie ze takie farty macie, ja to jak reda zlapie to i padam i nie ma ze od 1-50 hp zostaje padam na ryj az sie plakac chce, a juz najlepiej to jak masz red hp paraliz frost juz lypie na ciebie a zielony drag zza ekranu dobija a ty to widzisz w zwolnionym tempie i na*******asz kalwisz vity od 3 sekund jak dziki i na koncu i tak padasz. I 500k expa w kociol.
Atheling jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 24-11-2007, 09:09   #25
Monkeys
Użytkownik Forum

Monkeys's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2006

Świat: Celesta
Poziom: 71
Skille: 80.80~
Poziom mag.: 55
Domyślny

Ja na druidze miałam raz hmmm a mianowicie na 59 lvl wybrałam sie na guardy (tam gdzie jest crys helmet) Weszłam do dziury all resp z guardami ropłam sie i mi sotało 43 hp

ooo na 60 na Edron biłam sobie dragi... kolega przysdzeł i chcial zabic 1 draga drag do niego doszedl zdązyl walnac 2 flam hury i gfb ucieklam
na 60hp a nastepnego dnia tak samo padlam ;...
18:49 Basia Fox [61]: Lol Albo mi Sie Zdaje albo mnie głowa boli :/
18:49 Dark basia fox [42]:Zdaje Ci sie...
18:50 Basia Fox [61]: no Tez tak myslalam...
18:50 Dark basia fox [42]: Chcesz kupic platynowy armor za 1k?
18:51 Basia Fox [61]: Why not a ile ma defa?

~~~~
8:00 Dark Dryone [9]:Jaki best?
8:00 Dark basia fox [42]:211 w bandita ;]
8:01 Dark Dryone [9]:Malo jak na taki lvl moj best hit to 190 w slima<-
8:01 Dark basia fox [42]:buahauha a moj 200 w rata boom kanikuly
Monkeys jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 27-11-2007, 19:21   #26
Mapecik
Użytkownik Forum

Mapecik's Avatar

Data dołączenia: 11 06 2007

Imię: Wana Talib
Gildia: Silent Force
Świat: Candia
Poziom: 160
Skille: 91/86
Poziom mag.: 9
Domyślny

nom wy tom macie furta no bo to ja to czesto mum kicka i tak na 20 kickof dziennie nurmalnie pszerzywam tak mniej nie wiencej 5 raza.
A teraz opawiem historyje jak to ja zem leciol po dworwen bridge no i pacze a tu kurde dróga w prawo no to ja myslu i myslu i wymyslu "Wiam ja wielki master 24 Kniaght mlvl 8 skils 23 clubow idem w nieznanu"No i ja idu wpadu nagle w dziure ale nie takie baty i odrazu "TIBIA GG" odpalam Light huck i all widu.No i ide w gore paczu robaki w prawo to nie exp dla takiego h lvl to mowiu ide w gore no i idu nagle drabina no i ja byc pod drzewem.Zmeczony szybkim tokiem zdazun mowie lecim przez ten kanion tylko dziwnu slyszu "Hrum... Hrum.." Mowie "Pewno okres godowy troli z AB" no ti ja idi w gore paczu a tu DRAGON (1000 hpu/700 epu) No ale co ja byc Knight ja ubic.No i leju ale kurde ja miec YELOWWW hp a on Grun.no to mowie mam Hmm to ja atuk no i z hmm zlalem do yellow go i musialem Uhnac ale uh jak uh raz uha raz nie i jakos nie uhlo i Cumbo od draga pacze 10.5 hp i mowiu DED a tu Dzon Dziobak !71 MS candia Mort hor w druga i ja zyc Uhnnol mnie jeszcze tan mS i polecilame na abu.I to koniec

Ostatnio edytowany przez Mapecik - 27-11-2007 o 19:42. Powód: No bo tak kurde co ja mam mowic co to kuzwa kosciol
Mapecik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-11-2007, 22:30   #27
Amadii
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Sulechów

Imię: Fortt
Świat: Candia
Poziom: 300
Domyślny

Ja jak raz bylem na warlockach to kumpel lurowal go w miejsce gdzie spokojnie moze sobie meczyc a ja sio wiec poszedlem w dol on luruje po 15 sek bez utamy ide sprawdzic czy stoi jak trzeba a tu wrl na mnie 35 hp left utani gran hur i w nogi, po drodze spotkalem 1 wrla ( bylem 1 kratke od niego kiedy walnal vis lux) ale fartm ucieklem i jak bylem w bezpiecznym miejscu dopiero sie skaplem ze jeszcze sie nie uleczylem wiec sio i czekalem az qmpel te 2 wrl ubije...
Amadii jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 30-11-2007, 23:33   #28
Xantro
Użytkownik Forum

Xantro's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1

Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
Xantro ma numer GG 2640199
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mapecik Pokaż post
nom wy tom macie furta no bo to ja to czesto mum kicka i tak na 20 kickof dziennie nurmalnie pszerzywam tak mniej nie wiencej 5 raza.
A teraz opawiem historyje jak to ja zem leciol po dworwen bridge no i pacze a tu kurde dróga w prawo no to ja myslu i myslu i wymyslu "Wiam ja wielki master 24 Kniaght mlvl 8 skils 23 clubow idem w nieznanu"No i ja idu wpadu nagle w dziure ale nie takie baty i odrazu "TIBIA GG" odpalam Light huck i all widu.No i ide w gore paczu robaki w prawo to nie exp dla takiego h lvl to mowiu ide w gore no i idu nagle drabina no i ja byc pod drzewem.Zmeczony szybkim tokiem zdazun mowie lecim przez ten kanion tylko dziwnu slyszu "Hrum... Hrum.." Mowie "Pewno okres godowy troli z AB" no ti ja idi w gore paczu a tu DRAGON (1000 hpu/700 epu) No ale co ja byc Knight ja ubic.No i leju ale kurde ja miec YELOWWW hp a on Grun.no to mowie mam Hmm to ja atuk no i z hmm zlalem do yellow go i musialem Uhnac ale uh jak uh raz uha raz nie i jakos nie uhlo i Cumbo od draga pacze 10.5 hp i mowiu DED a tu Dzon Dziobak !71 MS candia Mort hor w druga i ja zyc Uhnnol mnie jeszcze tan mS i polecilame na abu.I to koniec
Człowieku jak to zobaczyłem to... Tego sie czytać nie da, i nie mów że jesteś dys~ bo to cie nie wymiguje (może w szkole, nie na forum) od choćby PRÓB pisania poprawnie. Bo tak to po prostu sodoma.
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle."
Xantro jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-12-2007, 00:28   #29
Smash-Shady
Użytkownik Forum

Smash-Shady's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Śrem

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xantro Pokaż post
Człowieku jak to zobaczyłem to... Tego sie czytać nie da, i nie mów że jesteś dys~ bo to cie nie wymiguje (może w szkole, nie na forum) od choćby PRÓB pisania poprawnie. Bo tak to po prostu sodoma.
0wn3d? nie widac ze napisal to dla zwaly? :| przeciez nawet najwiekszy neo-troll tak nie pisze... -,-

@topic...
7hp na 3 guardach... -,-
stary 01-12-2007, 00:29   #30
maki98
Użytkownik Forum

maki98's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: z gdańskiego Zadupia :]

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xantro Pokaż post
Aa my siebie rzal bo ty nie rozumiec rze se on jajca robi . Nawija się i tyle co w tym złego jak tego nie rozumiesz to nic nie pisz ;/.

Ja raz miałem taką historię Kupiłem pacca,akurat doszedł, Gram 1 dzień postanowiłem poexpić na tar tombie -2 akurat bije shamblera i scaraba z visa a tu co? Kick. Loguje się,Loguje się... logłem się już modliłem się aby spadła mi tylko tarcza (Crown akurat najmniej drogie jakie miałem ), A tu co się okazuje? 60 ed nabijał soula (ofc BR) i mi pomógł kiedy mnie to biło powiedział że jak miałem 100hp~~ (miałem utamke a na niej 500 many do wyczerpania) to szybkie sio i nie padłem podziękowałem mu i dałem bp mf ;D.
Ps. Sodoma co to jest? ;]

http://s5.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=66300 << Ghazbran Na Antice kliknij a nie pożałujesz

Ostatnio edytowany przez maki98 - 01-12-2007 o 00:31.
maki98 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 01-12-2007, 00:39   #31
DexteroO
Zbanowany

DexteroO's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2006

Imię: Griini
Domyślny

leje grzecznie 2 merkliny, no i ubilem, zostalo mi 320 hp, schodze na dol (niestety, ale rsa mam) i podbiega 100+ ms, puszcza ue, 5 hp left ;o
DexteroO jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania