|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Peplik
Profesja: Elite Knight
Świat: Danera
Poziom: 91
|
![]() Ja nie mam takiego szczęścia jak niektórzy. Przy kicku na potworze poprostu padam. Raz padłem na kicku na Demon Skeletonie a raz na Cyclopie. Poprostu kick i log w świątyni. Więcej takich akcji nie pamiętam
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Galana
![]() |
![]() ja zawsze padalem jak mielem kicka
![]() raz jasz se poszedlem na mummy na faccu tam gdzie jest qest chcialem uzyc gfb co mi zostalo i tak bije je z gfb otoczyly mnie i nagle patrze 2hp 0 many i trucizna szybko gfb walnolem i dobrze ze padly na hita bo bym mial tp do thais ![]()
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja kiedys sobie ide na te amazonki nad carlinem wszystkie rozwalilem wchodze na sama gore no i jest witch wpisuje se utamke no i sie podpalilem full many zjechalem jej do reda ale ona i valkirye mi tez schodze utamka wziela cala mane wkoncu a ja bylem podpalony biewrze mi 4-10 hp bo mana zdazala wzrastac no i zostalo mi 7 hp schodze na dół patrze a tam 27 sorcer wali z fire fieldow no i zaczol mnie walic kiedy wrocielm do miasta mialem 2 hp bo po drodze raz exura gran
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 08 2006
Lokacja: Płock
Imię: Atheling
Świat: isara
Poziom: 55
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Ja to kurcze nie wiem jak wygracie ze takie farty macie, ja to jak reda zlapie to i padam i nie ma ze od 1-50 hp zostaje padam na ryj az sie plakac chce, a juz najlepiej to jak masz red hp paraliz frost juz lypie na ciebie a zielony drag zza ekranu dobija a ty to widzisz w zwolnionym tempie i na*******asz kalwisz vity od 3 sekund jak dziki i na koncu i tak padasz. I 500k expa w kociol.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2006
Imię: Dark Basia Fox
Świat: Celesta
Poziom: 71
Skille: 80.80~
Poziom mag.: 55
|
![]() Ja na druidze miałam raz hmmm a mianowicie na 59 lvl wybrałam sie na guardy (tam gdzie jest crys helmet) Weszłam do dziury all resp z guardami ropłam sie i mi sotało 43 hp
ooo na 60 na Edron biłam sobie dragi... kolega przysdzeł i chcial zabic 1 draga drag do niego doszedl zdązyl walnac 2 flam hury i gfb ucieklam na 60hp a nastepnego dnia tak samo padlam ;...
18:49 Basia Fox [61]: Lol Albo mi Sie Zdaje albo mnie głowa boli :/ 18:49 Dark basia fox [42]:Zdaje Ci sie... 18:50 Basia Fox [61]: no Tez tak myslalam... 18:50 Dark basia fox [42]: Chcesz kupic platynowy armor za 1k? 18:51 Basia Fox [61]: Why not a ile ma defa? ~~~~ 8:00 Dark Dryone [9]:Jaki best? 8:00 Dark basia fox [42]:211 w bandita ;] 8:01 Dark Dryone [9]:Malo jak na taki lvl moj best hit to 190 w slima<- 8:01 Dark basia fox [42]:buahauha a moj 200 w rata boom kanikuly |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
Imię: Wana Talib
Gildia: Silent Force
Świat: Candia
Poziom: 160
Skille: 91/86
Poziom mag.: 9
|
![]() nom wy tom macie furta no bo to ja to czesto mum kicka i tak na 20 kickof dziennie nurmalnie pszerzywam tak mniej nie wiencej 5 raza.
A teraz opawiem historyje jak to ja zem leciol po dworwen bridge no i pacze a tu kurde dróga w prawo no to ja myslu i myslu i wymyslu "Wiam ja wielki master 24 Kniaght mlvl 8 skils 23 clubow idem w nieznanu"No i ja idu wpadu nagle w dziure ale nie takie baty i odrazu "TIBIA GG" odpalam Light huck i all widu.No i ide w gore paczu robaki w prawo to nie exp dla takiego h lvl to mowiu ide w gore no i idu nagle drabina no i ja byc pod drzewem.Zmeczony szybkim tokiem zdazun mowie lecim przez ten kanion tylko dziwnu slyszu "Hrum... Hrum.." Mowie "Pewno okres godowy troli z AB" no ti ja idi w gore paczu a tu DRAGON (1000 hpu/700 epu) No ale co ja byc Knight ja ubic.No i leju ale kurde ja miec YELOWWW hp a on Grun.no to mowie mam Hmm to ja atuk no i z hmm zlalem do yellow go i musialem Uhnac ale uh jak uh raz uha raz nie i jakos nie uhlo i Cumbo od draga pacze 10.5 hp i mowiu DED a tu Dzon Dziobak !71 MS candia Mort hor w druga i ja zyc Uhnnol mnie jeszcze tan mS i polecilame na abu.I to koniec ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Mapecik - 27-11-2007 o 19:42. Powód: No bo tak kurde co ja mam mowic co to kuzwa kosciol |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Sulechów
Imię: Fortt
Świat: Candia
Poziom: 300
|
![]() Ja jak raz bylem na warlockach to kumpel lurowal go w miejsce gdzie spokojnie moze sobie meczyc a ja sio wiec poszedlem w dol on luruje po 15 sek bez utamy ide sprawdzic czy stoi jak trzeba a tu wrl na mnie 35 hp left utani gran hur i w nogi, po drodze spotkalem 1 wrla ( bylem 1 kratke od niego kiedy walnal vis lux) ale fartm ucieklem i jak bylem w bezpiecznym miejscu dopiero sie skaplem ze jeszcze sie nie uleczylem wiec sio i czekalem az qmpel te 2 wrl ubije...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2006
Lokacja: Olsztyn
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
Świat: Aldora
![]() |
![]() Cytuj:
"...zasiedli przy stole szkła pełnego pieczeni soczystej i kielichów wina pełnych, nie tykając jedzenia ni picia każdy wyciągnął małe, metalowe, błyszczące pudełeczko. Otworzyli i nabrali na palce szczyptę brązowego proszku. Przyłożyli palce do nosa i pociągnęli trochę mocniej niż zwykle." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cytuj:
@topic... 7hp na 3 guardach... -,-
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: z gdańskiego Zadupia :]
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Ja raz miałem taką historię Kupiłem pacca,akurat doszedł, Gram 1 dzień postanowiłem poexpić na tar tombie -2 akurat bije shamblera i scaraba z visa a tu co? Kick. Loguje się,Loguje się... logłem się już modliłem się aby spadła mi tylko tarcza (Crown akurat najmniej drogie jakie miałem ![]() Ps. Sodoma co to jest? ;]
![]() ![]() http://s5.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=66300 << Ghazbran Na Antice kliknij a nie pożałujesz ![]() Ostatnio edytowany przez maki98 - 01-12-2007 o 00:31. |
|
![]() |
![]() |