|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2007
Stan: Usunięty
|
![]() czesc
mam taki problem, mam 2 knightow na 2 osobnych serwach. Jeden ma 32lvl i skille 69/65(sword) dlugo nim nie gralem no i ma tylko bs i dragon shield, a drogi to 19lvl i skille 60/59 (sword) i ma dobrego seta+50k. Jednak zblizaja sie swieta (czas wolny) no i przydalo by sie poexpic, i teraz nie wiem ktorym grac, mam 3 opcje: -knightem z 32 lvl doskilic do 70 shielda (26h to by mi zajelo tydzien) -knightem 32 lvl doskilic do 70 sworda (2h bo brakuje +/- 20%) -knightem z 19lvl dobic 70/70 (53h-u mnie to z 3 tyg roboty ;/) i isc expic prosze o porade |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Cytuj:
A secundo, pardon, twoje konto czy nasze?... więc graj nim TY a nie każ grać nam... ![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
Usuń je w pizdu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: Na wiosce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Miky Envian
Świat: Calmera
Poziom: 40
Skille: 16/25
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Jezu człowieku, czy ty wiesz co sie robi w święta?? SPĘDZA SIĘ CZAS Z RODZINĄ A NIE PRZED KOMPEM LEJĄC MOBY!! Ale żeby nie było off. to graj postacią z większym lvl, podbij skille i idz na jakieś hujostwo, którego zabijanie przynosi ci więcej radości, niż święta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() omg, to od 27 grudnia do 3 stycznia. pytam sie o konkret. postawcie sie w mojej sytuacji...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
Wybierz opcję III - Knight i 3 tygodnie skillowania...
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() To dany nam czas, żeby spędzić go z rodziną.
Panowie up dobrze mówią. Jedz karpia i usuń konto w pizdu |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2007
Lokacja: klykash?
Wpisy bloga: 12
Profesja: Knight
Świat: Unitera Plis
Poziom: 22.
Skille: sux/sux
Poziom mag.: 66
|
![]() Tylko wieszok odpowiedzial na pytanie. Może sa świeta, ale jest też update,
i nie bedzie osoby na forum ( no chyba ze retired ) , ktora sie chociarz raz nie wloguje. A co do ciebie radze skilowac tym lepszym, poniewaz bedzie po " apdejcie" fala graczy, ktorzy pozapychaja expowiska. Skiluj przede wszystkim shielda, (mgvlv?), poniewaz po letnim upie 2 handed weaponsy sa od wyzszego lvl, niż twoj. P.S w tym szalenstwie na wigilie i reszte oderwij sie od kompa ![]() @down lepij? Ostatnio edytowany przez >>>Mazix<<< - 02-12-2007 o 22:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użyszkodnik
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() mowicie zebym jadl karpie i spedzil czas z rodzina- fakt tak bedzie ale mowie o czasie w ktorym bede mogl sobie pograc,chyba nie bede caly czas jadl......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Blondynka
|
![]() Wybierz ze wzgledu na swiat... Poniewaz gra bez znajomych jest cholernie nudna.. I rob to, na co masz ochote. Chcesz skillowac? To skilluj. Nie? To nie...
![]() |