|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Pogratulowałem w pierwszym mym poście, ponieważ zobaczyłem liczbę jeden zero zero, nie znam jej(?), nigdy z nią(?) nie rozmawiałem i nie będę rozmawiał, nie wiem czy botuje, sharuje, jest niezdrowo zmysłowa(?).. Tak czy owak fajnie czyta się niektóre wypowiedzi, szczególnie te bardziej 'nadziane' (Pana Klocka na przykład), można się nieco dowiedzieć i porozmyślać nad ową sprawą ;] |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2007
Lokacja: Grudziądz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Macabras
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 100
Skille: 24/30
![]() |
![]() wyucz sie pojęcia flamer, nie ale jesteś maniakiem, to on zaczął o MDW(czytanie ze zrozumieniem sie kłania). Wbiłeś 340lvl przez 2 lata? Skoro nie to nie sharowałeś.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Guest
|
![]() <delete this post>
Ostatnio edytowany przez Palkair - 17-03-2008 o 17:25. |
![]() |
![]() |
#45 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2007
Lokacja: Warszawa
Imię: Par Levi
Gildia: Pro Publico Bono
Świat: Empera
Poziom: 100
|
![]() I tak oto z prostego tematu, ktory zamierzylem jako rodzaj Ksiegi Pamiatkowej, do ktorej wpisujemy sie z gratulacjami po niewatpliwym sukcesie p. De'bowskiej wychynal potworek karmiony zazdroscia i kompleksami tibijskej braci w stylu pl.
Ja rozumiem, taka juz nasza natura - cudzy sukces staje nam koscia w gardle, ale jezeli az tak bardzo nas boli, zmilczmy - bo brednie i inwektywy rzucane na slepo swiadcza jedynie jak najgorzej o nas i wbrew temu co chcecie, umacniaja legende Rd'B. Darhtcie Saldriu - jestes graczem o nie skazonej niczym reputacji i takimz umysle. Zaczne wiec tak.... Jak siedzielismy kiedys z kumplami na lawce pod blokiem, i zaplulismy juz caly chodnik dookola jeden z nich powiedzial mi , ze Tibia to roleplay. Ja jestem noobkiem i tego nie wiedzialem, ale oni powiedzieli mi ze mozna wybrac plec postaci a co wiecej nawet latwo ja zmienic klikajac na "button". Inny mi powiedzial, ze zmiama plci jest mozliwa nawet w rl, ale chyba robil mnie w konia bo na naszym osiedlu jeszcze nikt sobie nie zmienil. Z tego wnosze, ze dywagacje na temat - czy Kaja ma jaja sa raczej jalowe. Hmm.. a Semen, no coz - wystraszylem sie, ze znow "Ukraincy we wsi", zapachnialo Petlura, ogniomistrzem Kaleniem i ze strachu ukrylem sie za stodola. To tyle....... Panie , ze sie tak wyraze Klocku - zatwardzenie to wbrew temu co sie powszechnie uwaza jest nie tylko przykra przypadloscia gastryczno-analna (wspolczuje), ale przede wszystkim cecha charakteru. "Ciekawe co znów wymyślisz! O ja o ja! Ona ma sekrety! O je ry! SPEKED SWORDA MA! O JE RY! i gula zabila z bani i zegarka! O JE RY! Jedyne sekrety jakie znasz to takie o ktorych powiedzieli ci inni. Bo sama, wybacz, ale nic nie odkryłaś." Ona ghoul'a nie zabila, za to Panskiego gula przyprawila o drzenie. I chwala jej za to. Rookholka up'Above, to ze masz zadarty nosek wiemy wszyscy. Tak trzymaj - jeszcze raz Gratzy! Par Levi |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Cytuj:
Zazdrościć to ja mogę Sun~owi jako że zdobył 100 lvl jako pierwszy i stał się legendą nie tylko w wyniku tego. Mogę zazdrościć Panu M jego rarów, a D~ znajomości rooka. Wybacz ale Pani De'Bove niczego nie zazdroszczę ani opinii, ani fanów ani stylu w jakim zwykła wypowiadać się na forum (bo jakoś nie trawie stylu "O JA PATRZCIE NA MNIE! JAKA JA JEDWABISTA! CZCIJCIE MNIE!") Nie żeby nie rozumial. 100 lvl to naprawdę sporo grania. No ale jako jedyny cel gry na rooku? Jakoś mnie nie przekonuje. EDIT @DOWN- Nonsensio Ehhhhhh. Po pierwsze dla Ciebie Pan Klocek. Ja używam Twojego całego nicka, więc wymagam od Ciebie tego samego. Po drugie, pokaż mi proszę te "racjonalne myślenie i fakty" w jakimś szczeniackim tekście o zatwardzeniu czy pluciu na chodnik? I czy nie uważasz, że mimo wszystko lepiej znam siebie i wiem co aktualnie odczuwam? Ja zazdroszczę, nie jest to obce dla mnie uczucie, ale nie Debovej! Bo w moim mniemaniu i zasadach które wyznaje nie ma czego. Jak już wspomniałem zdaję sobie sprawę, iż 100 lvl na Rookgaardzie to sporo, ale nie jest to, przynajmniej dla mnie, powód do zawiści/zazdrości. I strasznie nie lubię tekstów w stylu "nie tłumacz sie bo ja wiem lepiej". To tak jakbym napisał: "Nonsensio nosi damskie różowe majteczki, nie tłumacz sie", przykład może głupi ale wyjaśnia sprawę jasno.
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri Ostatnio edytowany przez Pan Klocek - 05-12-2007 o 13:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak samo ja moge napisac, ze chcecie sie jej podlizac. - pierdolenie i nic wiecej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2006
|
![]() Cytuj:
Nie gratuluję. Nie zazdroszczę. Simple as that. Btw, nick dobrany idealnie do sensu wypowiedzi ;^)
![]() |
![]() |
#49 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Pan Klocek
Sam dobrze wiesz, że de'bove kocha jak jest szum wokół jej osoby. Powiedziałeś wszystkim jaka jest Twoja opinia na ten temat, więc tłumaczenie się fanom gwiazdy tego tematu nie ma sensu bo Oni "wiedzą lepiej". Każdy szanujący się Rookstayer wie jaka jest de'bove i Ona tego nie jest w stanie zmienić. Najlepiej by było jakbyśmy omijali ten temat a co za tym idzie Pani Instynkt nie mogła by sie cieszyć tym, że wokół jej osoby jest "szum".
![]() |
![]() |
#50 |
Zbanowany
|
![]() Dla mnie temat jest zbedny tylko posty " GZ YEAH! 23h online na dobe!" 0 sharingu albo bota ; ]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2005
Lokacja: London
Imię: Sirblaze
Gildia: Brainstorm
Świat: Selena
Poziom: 50
Skille: Forgot
Poziom mag.: jw
|
![]() Cytuj:
Gratuluje przekroczenia bariery setnego poziomu, aczkolwiek nic poza tym. Regards |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 05 2007
Imię: Darth Saldria
Gildia: Rookgaard Circle
Poziom: 54
|
![]() Gratz to Bot
Gratz to de'Bove Brother Gratz to Vampire noobs for keeping secrets and protecting de'Bove Gratz for lies (HAHAHAHA SoF such funny) Gratz to most of Poland for supporting biggest Rooknoob/cheater in Tibia "02:16 Rookguardian de'Bove [100]: no more secret.." WHEN DE'BOVE? WHEN NO MORE SECRETS?
![]() |
#53 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Regards |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Regards
Signed, --Darth Saldria Ostatnio edytowany przez Darth_Saldria - 05-12-2007 o 18:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Regards |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2007
Lokacja: Dublin
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 26
Skille: 63/61
Poziom mag.: 6
|
![]() Ludzie bez przesady...
To ze grała przez ostatni tydzien po 20 godzin nie znaczy ze sharuje. Byly takie czasy ze nie grała przeciez przez miesiac, dwa. Wiec nie botuje, nie botowała. Sharowac ? Nie sadze. Słuchajcie, ja tez grałem dziennie po 1 godzine, dwie. Ale nadeszły taki chwile ze byłem sam w domu przez tydzien to grałem non stop. WIec w takim razie odrazu to ma znaczyc ze sharing co nie ? :/ Grałem kiedys na isarze, nie lubie osobiscie pana de'bove. To facet, kazdy z isary mi to pisał, bo byłem z nią w gildi. Podczas expa, wyrzucała mnie z wolfów, i kazała mi isc na trolle, bo dla niej lepiej sie expi na wolfach. Czyli wygania przyjaciół z expa chociaz ktos inny był pierwszy. Jak ona gra, trzeba jej pomagac (schodzic z expa) tak ona traktuje przyjaciol. Pozdro dla Pana Klocka, Całej Hiberny Zormagann tatan,leaver, eray slayer, titka of hiberna, kamisia knight, jakub suchyman, i reszty... Wasz Sard Slayer Wesoly Gucio... |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2005
Lokacja: Rookgaard / Gorzów Wlkp.
Imię: Soru Halton
Gildia: Boy Better Know
Świat: Antica
Poziom: 43
![]() |
![]() @up
Ono w grze nie ma przyjaciół. Co najwyżej paru frajerów do wykorzystania. (1sze zdanie to po części jej cytat, 2gie to moje zdanie poparte paroma faktami). |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rysiu Rzezniczak
Świat: Obsidia
Poziom: 19
Skille: 23/30
|
![]() W pełni popieram Pana Klocka, Milana ognia. Czytając jej posty, nie wyrobiłem sobie najlepszej opinii o niej, a może lepiej powiedzieć o "tym". Każdy ma inną hierarchię wartości i dla niego nie musi się liczyć tylko poziom zdobytego doświadczenia, są ważniejsze rzeczy. Niektórzy jeszcze niedawno cenili tą grę za klimat i ludzi, którzy w nią grają, niestety przez ludzi podobnych do Rdb i jej fanów Tibia staje się coraz gorsza.
Mogę pogratulować jak to wspomniano wcześniej tylko lvl'a, bo nie ma już więcej czego. |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Prezes Supportu
Data dołączenia: 14 09 2005
|
![]() Milan 1 zdanie nie jest w całości prawdziwe... ON, a nie ONO ;D
|
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Im not itchy I use expensive washing powder for my clothes. Yes she/he/bot is still in Rook because she take 6 month "retirements" often, you want to know why? Because she wants to clear bans from account before cheating again because de'Bove is bad player and can't make levels manual. Anything else?
![]() |