|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#61 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak jak kolega UP napisal..
Widać ze jestes "newbie" grasz troche w Tibie zrobiles se pallka od 0 (bo jak bys gral , byl wiedzial co i jak ) i probujesz pomagać innym Niesety Ci to zabardzo nie wychodzi ( nie no to zart , jak mowisz ze koleś ma na 30lvlu skile 60/60 Palem! dobre -.-) Sam zreszta nie masz lepszych , btw jak masz do kazdego mówić ze ma "wyśmienite" to po co pomagasz? "Wyśmienite skile " to sa jak masz 90/90 na 20 lvl -.-" I na koniec "Paladynem żeby komfortowo expać trzeba mieć min. 70dista . "Knightem na 20 +/- lvlu skilujesz do 65/65 (około) bierzesz broń od danego lvla ,wbijasz lvl i dopiero skilujesz. I jeszcze jedno , jak chcesz ty 50lvlem mozesz bić Cyklopy na POH , za to 30 lvl z większymi skilami może bić Dragi (nie na pojedynczym respie) oraz próbować gs. Ostatnio edytowany przez KaMiLSpAwW - 17-11-2007 o 05:21. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#62 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Celesta
Poziom: 18
Skille: 54/53
Poziom mag.: 3
|
![]()
![]() |
#63 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2007
Lokacja: Poznan
Imię: Maly Bogiem
Profesja: Knight
Świat: Titania
Poziom: 107
Skille: 88/85
Poziom mag.: 7
|
![]() Witam mam aktualnie 86 knighta skile slabe bo 83/82 axe/shield
![]() ale aktualnie starcza na exp ale ja mam może pytanie z innej beczki gdzie mam kurde skilować bo slimy padają jak muchy na monku to leci powoli jak cholera??Ma ktoś dobry pomysł na trening knighta na facc??
Kiedyś Tibia była wspaniała grałem w nią często ale nastąpił Grudniowy update -.- i wszystko sie zepsuło Titania Warrior Na świecie pvp trzeba mieć siano/znajomości/CZAS jeżeli nie masz 2 z 3 rzeczy nie masz co grać na pvp, bo zawsze będziesz nisko levelową ciotą z przypisanym paymentem za samo życie. PoZdRo all |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
|
![]() palem mam skile 56/40 na lvlu 17 to dobrze?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2006
Stan: Usunięty
Imię: Remciol Rook
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Brave Heroes
Świat: Lunara
Poziom: 53
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() 67/54 29 rp dobrze? :d
Acon Pagon [22]: zaraz logne na 120 Acon Pagon [22]: ja mma 120 i 210 16:10 Acon Pagon [22]: wiesz ja jestem bratem slepego <wcisnołem wcześniej kit, że znam Ślepego, 201 EK> Sir Mefix [15]: Buhahaha XD Sir Mefix [15]: to gdzie on mieszka? Acon Pagon [22]: co cie to masz hunta od mojego brata <Przybiega kumpel> Acon Pagon [22]: sorki brat cie muj bil Acon Pagon [22]: sory Sir Mefix [15]: ten tekst wchodzi na forum xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2007
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Niektorzy dajecie takie glupie pytanie ze zaal mi was na 20 lev mialem skile 64/64 teraz na 24 mam 66/66 wzorujcie sie bo to nie sa zle skile
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]() Siemka!
Mam 23 Paladyna, ze skilami 60/50. Czy mam dobre skile? Przez ten exp x2 trochę je zaniedbałem. Gdzie skilować? I z czym ![]() ![]() Pozdro, Logerot z Elysii! |
![]() |
![]() |
#68 |
Zbanowany
|
![]() TEmat do zamkniecia
|
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() @up
Zgadzam się. Temat jest do dupy i bezsensu.
![]() |
#70 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2007
Imię: Szalony Palladynek
Profesja: Paladin
Świat: Menera
Poziom: 20
Skille: slabe
Poziom mag.: 6
|
![]() ja mam palladina 20 lvl i skille 51/31
czy moglbym expic na jakis silniejszych potworkach niz dwarfy (typu vampy i ds-y)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2007
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Dobe nie dobre jakie macie takie macie ktos tam wyzej napisal jak sie z nimi czujesz dobrze, dobrze exszpisz to miej takie przeczytajcie se poradniki a nie sie pytacie. Zamknac temat popieram.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: Zamość
Stan: Niegrający
Gildia: C H A O T I C
Świat: Astera
|
![]() mialem skile po 83 kupilem pacca,
CipSoft zaczął obdarowywac mass kickami lagami etc. padlem kilka razy, tez sie zdarzylo ze przez moja glupote. teraz mam skile 79/78 i nie wiem co dalej robic.. czy aktywowac pacca czy skilowac do jakichs bardziej sensownych skilli i dopiero.. chociaz hity zadawane na jednych i drugich skilac nie roznia sie az tak bardzo to jednak latwo mozna odczuc ze im wiekszy skill tym mniejsze waste etc. jak mozesz to odpowiedz na prv. z góry dzieki! pozdrawiam ![]()
![]() |
#73 |
Guest
|
![]() Pall skille 49 dista facc gdzie bym mógł poexpic bez waste
|
![]() |
![]() |
#74 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 12 2007
|
![]() Palek 62dist 32 shielding gdzie mogę poexić bez waste?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2007
|
![]() up DC albo pojedyncze dragi bądź z blokerem
A ja?? 21 paladin skile 52/34 6 mlvl p set shield guardian(dopiero kupuje;]) boociki. Expiłem na AC ale nawet wybijając all witche było kiepsko a pozatym PK;/Gdzie expic?(odpadają guardy bo duzo ludzi i slaby shielding) |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: w Thais
Profesja: Elite Knight
Gildia: Shadows of Death (4ever)
Świat: Nerana
Poziom: 142
Poziom mag.: 8
|
![]() Ja mam 53 lvl knight i skile 65/65 bo nie skiluje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 12 2007
Lokacja: Oława
Imię: Helix Arion
Profesja: Paladin
Świat: Lucera
Poziom: 40
Skille: 76\62
Poziom mag.: 11
![]() |
![]() Witajcie ja mam 75\60 i mam 36 lvl mam zamiar na 40 lvl wbis distans do 80 dobrze robie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Guest
|
![]() Ja mam strasznie kiepskie skile mam 76 EK i mam 79/70 moim zdaniem kiepskie a co wy uważacie ????
|
![]() |
![]() |
#80 |
Guest
|
![]() Ej mam knigta 10lvl guardia skile 44 to ma dalej skilowac i do ileu czy isc expic ??
|
![]() |