|  | #2361 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 25 08 2005 Wiek: 39 Posty: 516 | uwazam ze zabicie archina mimo ze kupil chara to nie jest ok !! bo jesli ktos cos mowi to powinien slowa dotrzymac !! i nie zwalnia NG z dotrzymywania slwoa bo sa pro i sa swe i "żondząm" tym serverem !!uwazam ze kazdy " odpowiedzialny " koles czy w rl; czy w tibii powinien slowa dotrzymywac .... i to jest lepsza obsidia .... | 
|  | 
|  | 
|  | #2362 | 
| Guest Posty: n/a | Jeździ Mikołaj po świecie, Twój prezent go w dupe gniecie, wyrzucił go gdzieś w Bangkoku, chvja dostaniesz w tym roku.......  A napisałem list do Świętego Mikołaja ze potrzebny bardzo Pacc  | 
|  | #2363 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 10 10 2007 Lokacja: b-stok/ny Posty: 141 Stan: Niegrający Świat: Obsidia   | Cytuj: 
 eee to mialo byc smieszne ? 
				__________________ 3:44 Azzel Atte [27]: Where in kaz.. has druid guild ? 23:44 Thadev [53]: there is no 23:44 Azzel Atte [27]: ? 23:44 Azzel Atte [27]: lol ? 23:44 Azzel Atte [27]: Where i can buy spells + 23:44 Thadev [53]: why lol 23:44 Thadev [53]: u cant in kazo 23:44 Thadev [53]: lol 23:44 Azzel Atte [27]: shut the fuck up xD | |
|  | 
|  | #2364 | |
| Użytkownik Forum | Cytuj: 
 No to zaczniemy tak. Nie obchodzi mnie i mniemam ze nikogo na tym forum to komu kibicujesz, dla mnie jesteś zwykłym śmierdzielem który stara sie "wylansowac" tym ze ma w podpisie ze kibucuje ruch'owi chorzów. I jeżeli łaska to to zmień ten podpis. Tak wiem ze robie znakÓw specjalnych typu ą,ę,ś etc. @Fin'er Yup  | |
|  | 
|  | #2365 | |
| Guest Posty: n/a | Cytuj: 
 Mniemam ze nie, wiec po co wypowiadasz sie na temat mojego podpisu? nalezy on do mnie i chyba mam prawo tam umiescic co mi sie podoba, niezaleznie czy rozchodzi sie tu o klub czy o co innego... I jezeli laska to daj sobie siana, wolny kraj i robie to na co mam ochote; wkoncu prawa nie lamie? A jak zaczelismy to tak, to jak chcesz skonczyc? | |
|  | #2366 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 03 2005 Lokacja: Gdynia Wiek: 34 Posty: 153 Stan: Na Emeryturze Imię: DEDMICZ OF HELLZ Profesja: Royal Paladin Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa Świat: Obsidia Poziom: 145 | Cytuj: 
 Może ustawka 30 na 30 pod Spodkiem? | |
|  | 
|  | #2367 | |
| Użytkownik Forum | Cytuj: 
 Mozemy w jaki tylko sposob chcesz. BEAT THE BASTARDS BEAT 'EM NOW!!! | |
|  | 
|  | #2368 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 24 06 2006 Lokacja: ok. Rybnika Posty: 480 Imię: Fingregher Gildia: Pink Shoes in Public | Ja mogę być mułem i przynieść magic walls, żeby przyblokować gapiów. 
				__________________ Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi.  -Albert Einstein | 
|  | 
|  | #2369 | 
| Użytkownik Forum | Ostatnio edytowany przez Yaugardo - 07-12-2007 o 14:25. | 
|  | 
|  | #2370 | 
| Guest Posty: n/a |  | 
|  | #2371 | 
| Użytkownik Forum |  | 
|  | 
|  | #2372 | 
| Guest Posty: n/a |  | 
|  | #2373 | 
| Użytkownik Forum |  | 
|  | 
|  | #2374 | |
  i jesli mozesz nie obrazaj mnie nic nie wiedzac o mnie to tylko tak na marginesie  btw. do zoabczenia kiedys w [][], moze jutro ? bb bo spam. Ostatnio edytowany przez FoRa1 - 07-12-2007 o 14:31. Powód: lala | |
|  | #2375 | 
| Użytkownik Forum |  | 
|  | 
|  | #2376 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 31 12 2005 Lokacja: Piła Wiek: 34 Posty: 456 Stan: Aktywny Gracz Profesja: Elite Knight Gildia: Thumbs up |  moge was dotknąć? to sie staje nudne nie wiem po co te idiotyczne rzeczy na forum piszecie ,żeby podwyższyć sobie samoocene? Jestem taki i taki "rispekt ziom" o ja on to musi być silny chce być taki jak ty!! Macie coś do siebie wymieniacie sie telefonami na pw i roztrzygajcie to jak chcecie nie wszyscy chcą czytać jacy jesteście fajni.... | 
|  | 
|  | #2377 | 
| Guest Posty: n/a | to juz jest na prawde zalosne umawiac sie na forum na ustawki   DD, jak nisko da sie jeszcze upasc panowie ?????????????????????????????????????????????<myli  on znakow zapytania> TAG | 
|  | #2378 | 
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 09 03 2005 Lokacja: Gdynia Wiek: 34 Posty: 153 Stan: Na Emeryturze Imię: DEDMICZ OF HELLZ Profesja: Royal Paladin Gildia: Polska Rzeczpospolita Ludowa Świat: Obsidia Poziom: 145 | Mogą być uhy, sprzęt. Fin'er przyniesie m walle, ja kiełbaski, rozpalimy ognisko. BĘDZIE FUN! Btw. GOŹDZIKOWA PRZYPOMINA, ŻE NAJLEPSZA ARKA GDYNIA | 
|  | 
|  | #2379 | ||
 Cytuj: 
 Przepraszam, nie krzyczcie na mnie  | ||
|  | #2380 | |
| Użytkownik Forum Data dołączenia: 20 09 2007 Posty: 31 Stan: Na Emeryturze Imię: Epimeleus Pallor Profesja: Elder Druid Świat: Obsidia | Cytuj: 

__________________ Just let it go. Ostatnio edytowany przez Epi- - 08-12-2007 o 00:55. | |
|  |