|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
Pokaż wyniki sondy: Czy LOTR pokona WoW'a? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 21.95% |
Nie |
![]() ![]() ![]() ![]() |
32 | 78.05% |
Głosujących: 41. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 02 2006
Lokacja: Żory
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Nareszcie powstały gry, które mogą pokonać komercję i grę "nie wypał", czyli WoW'a. Te gry to jak w tytule LOTR Online i Age of Conan. Co mogę powiedzieć o tych grach? A dużo.
LOTR Online Kapitalna grafika (na niskich detalach przebija WoW'a na wysokich) Wygląda jak fantasy (Nie jak kolorowanka, czyli WoW) Rozbudowa postaci, potężne możliwości -ogromnie dużo ras -rozwój umiejętności przeogromny Jedynym minusem tej gry jest cena. Aby w nią zagrać potrzeba 150 zł na kupienie jej w sklepie. A potem abonament, lecz jego wysokość jest podobna jak w WoW'ie, więc wywalmy WoW'a i grajmy w coś co naprawdę jest kapitalne. Tutaj link z YOUTUBE http://www.youtube.com/watch?v=y11FAPJPNkk http://www.youtube.com/watch?v=VIciG8E0fSQ Age of Conan To samo co w LOTR, tylko, że trochę inny świat. Filmik z gry. http://www.youtube.com/watch?v=4d4NvVlL69I http://www.youtube.com/watch?v=lXBEcnzQJaA Popatrzmy na te gry bo warto. WoW przy nich to istny szajs.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 08-12-2007 o 03:28. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Sam tytuł zniechęca do zagrania w te gierki"zniszczmy WoW'a!".
Myślisz,że atak jakiegoś nikomu nieznanego kolesia sprzed monitora, gdzieś w nieznanym kraju coś da? A tak poza tym tym-mógłbyś się nieco bardziej wysilić bo jak na razie-to się chłopcze ośmieszyłeś. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Rzeczywiście nie wypał... Cytuj:
A tak na poważnie...Ja nawet gdybym nic nie wiedząc o tych grach mógłbym napisać więcej. Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Oerciak - 08-12-2007 o 05:27. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||
Użytkownik Forum
|
![]() Tak więc:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Pozdro.
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Cytuj:
Czytałem recenzje i LOtRO i AoC i nie zachwyciły mnie tak jak recenzja WoW'a. W WoW'ie masz podział na Horde i Alliance. LOtRO nie ma praktycznie PvP, nie możesz zagrać sobie po stronie np. Mordoru. LOtRO już od dłuższego czasu gości na naszych półkach sklepowych a liczba graczy jest mizerna, a zauważ że graczy WoW'a ciągle przybywa (jest już ok. 9,3mln) więc LOtRO nie odniosło sukcesu i niema szans pobić WoW'a. Co do AoC: Cytuj:
![]() Ostatnio edytowany przez Bluray - 08-12-2007 o 11:56. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 11 2006
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W-wa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Unknown...
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Nie potrzebuje
Świat: Galana
Poziom: 7x
Skille: 86
Poziom mag.: 17
|
![]() No i co, ze napisales jakis marny teksty. Jak ktos bedzie chcial grac w WoW'a to i tak bedzie gral obojetnie czy jakis ziom nie napisze taki temat, tak jak ktos napisal wyzej-narazie sie osmeszyles. Pamietaj, ze jezeli ktos bedzie chcial grac w WoWa to i tak bedzie to robil nie zaleznie od niczego
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() Cytuj:
![]() może byś jakieś screeny przytoczył?? Chętnie bym porównał ![]() Ostatnio edytowany przez Ziemniax - 08-12-2007 o 14:25. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Cytuj:
Ras w WoW'ie jest 8,a klas jest 9.Pomnożyć to i wychodzi 72,dodając po 3 drzewka talentów,dla z każdej klas.minimum 216 możliwości. I co,przy twoim 24,to marne porównanie ![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jak przeczytałem twój koment to wtedy spadłem z krzesła... twoja wiedza na temat LOTR jest daremna... LOTR jest na rynku od kwietnia tego roku... a ilość jego graczy wynosi prawei 2 miliony... w 7 miesięcy taka duża ilość graczy? Pomyśl trochę nad tym. poczekajmy 2-3 lata i LOTR usunie z tronu WoW. WoW jest faktycznie zrobiony starannie, ale LOTR dużo bardziej, to czy ma mniej czy więcej możliwości rozrastania postaci jest mniej istotne, bo co z tego, że WoW ma tego dużo skoro wygląda to żałośnie, w takim LOTR widać rękę fachowca, który wie co to fantasy i średniowieczny klimat. Sory, ale fakt jest taki, że WoW wyglądem kolorystycznym przypomina Tetris...
Jeżeli nie wiesz co przedstawia ten obrazek. To znaczy, że nie wiesz co to prawdziwy futbol. Jeżeli nigdy ich nie widziałeś. To znaczy, że nie wiele w życiu widziałeś. Jeżeli nie znasz ich przydomku. To znaczy, że nie rozumiesz mnie. Jeżeli mnie nie rozumiesz. To znaczy, że... CZERWONE DIABŁY! NA ZAWSZE WIERNY! OD 1997 ROKU! You see dead Game. You recognized Tibia. It was killed by CipSoft. Ostatnio edytowany przez BaxCrow - 08-12-2007 o 15:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Walderius
Świat: Calmera
Poziom: 11
Skille: 50/38
Poziom mag.: 4
|
![]() Bax masz dużo racji. Ta gra to jedna z najlepszych gier MMORPG, która powstała. LOTR przebija WoW w PRAWIE każdym aspekcie gry.
Walka - kapitalne animacje i itp Grafika - tego nawet nie trzeba mówić Dźwięk - tutaj jest w miarę równo Rozwój postaci - lekka przewaga WoW'a Klimat - LOTR ma dużo lepszy, pasuje do Fantasy Świat gry - równo Takie jest moje zdanie... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Phi, a to wszystko nie stworzone przez tego "fachowca" -.-
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Outland
Wpisy bloga: 2
Profesja: Rookstayer
![]() |
![]() Cytuj:
World of Warcraft: the burning crusade - najszybciej sprzedająca się gra 2007 roku. LOtRO i AoC to komercha!!!!!!!!!!! I nie udowodnisz mi że tak nie jest!!!!!!! ![]() Ostatnio edytowany przez Bluray - 08-12-2007 o 18:02. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie zapominajcie, że to Lord of the Rings Online i że dzieje się w Śródziemiu, które ma swój fantastyczny, niepowtarzalny klimat.
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2007
Lokacja: Oleśnica
![]() |
![]() gdybym mial teraz w cos zagrac to napewno w wowa..ale za 1rok to pewnie bym wybral Lotra ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() LotRO WoW'a nie przebije. Ale AoC jak najbardziej ze swoja grafa, fabułą, silnikiem i wogole wszystkim to wow przy AoC jest jak paccman przy crysis
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2007
Lokacja: W Dupie
Stan: Zbanowany
Gildia: Lubie Pierogi
Świat: Woooot ??
Poziom: 246
Skille: 120
Poziom mag.: 22
|
![]() Blizzard cały czas wprowadza nowości a graczy jest coraz więcej i nawet jeśli LOTRO ma coraz więcej graczy to nie zapomnij że w wowie też rosną statystyki. Jeśli chodzi o to że LOTRO w krótkim czasie ma ogromną liczbę
graczy to jest zasługa OGROMNEJ KAMPANI REKLAMOWEJ tej gry ... więc nie ma sie czym chwalić. Co do twojego hasła (Zniszczymy WoWa) ![]() ![]() a gdyby wow był podzielony tak jak tibia FreeACC/PremiumACC to mało ludzi by grało... Więc powiem ci że gdyby wow był free to wszystkie servery były by przeciążone i żeby wbić sie na własne konto musiał byś siedzieć kilka godzin wpisując non stop passy. JESTES SMIESZNY ...
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2006
Lokacja: Osaka
![]() |
![]() *Bluray
Co jest nie tak? To ze jest platne? Przynajmniej nie ma takich noobow jak w tibi ![]() A co to tematu. Gry zapowiadaja sie swietnie, no ale.. WoW'a nie zniszczysz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |