|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#21 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2005
Lokacja: na Ziemi
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ciekawe i interesujące
Profesja: Knight
Gildia: none
Świat: chyba wiadomo
Poziom: 86
Skille: 85\84
Poziom mag.: 7
|
![]() niezle na takim świecie nie trzeba przynajmniej nob charami expic zeby np robić runki wystarczy zabić bota i po sprawie tylko szkoda ze polowa expa poszla na marne bo sumony je wziely ale jak wbijecie lvl na fe bedzie to wtedy beda lpsze hity szly;]
METAL 4EVER \,,/ 0 \,,/ 13:02 Emdia Tordien [15]: jak siciagnac te neo? (chodziło o neostrade ![]() 13:04 Emdia Tordien [15]: ja olsztyn i mam' lat 13 ale urosne |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 06 2007
|
![]() mogliscie zablokowac potami i z wandow walic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Cytuj:
Psychopatka - Mogło się komuś nie podobać? - mogło! To, że ktoś uważa twój film za słaby, to nie znaczy, że jest trollem. Przecież o gustach się nie dyskutuje. @Topic: Film taki sobie.
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2005
Imię: Aphalon
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Undead Souls
Świat: Refugia
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
![]() |
![]() |
#27 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Ile razy mam powtarzać że ci kolesie mają takie boty że jeśli zaatakujemy ich z wanda to będzie alarm typu atack player? Dzisiaj rubot już miał bota na lov health i jeszcze 60ek + 104ek(na poty na ekranie). Potem wpadł po nas 161 ms (obrońca tej BOTTER gildi) i tak się na dziś skończyła zabawa. Nie chodzi mi nawet o to czy sie podoba czy nie, nie mam nic przeciwko temu, ale denerwują mnie osoby co sie wypowiadają nie mając o czymś pojęcia. Najwięcej expa jednak zabrały im potwory co biły ich wcześniej 15h. Ostatnio edytowany przez psyhopatka - 07-12-2007 o 15:57. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Even - 07-12-2007 o 16:38. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
![]() Cytuj:
@TOPIC Bylem zawiedzony ze tak malo expa zlapaliscie ;\ Ostatnio edytowany przez poreda - 07-12-2007 o 17:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Te boty to zmora tibii...
"Nie ma nic straszniejszego niż czynna ignorancja." - J. W. Goethe Ostatnio edytowany przez thoro - 07-12-2007 o 17:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Blondynka
|
![]() A mi sie filmik podoba... Ten ich elf bot robi sie zbyt doskonaly i ciezko ich ubic... Elf bot zostal stworzony przez jednego z czlonkow del chaos (tej guildi) i wiekszosc go uzywa...
Ten pierwszy botter... On NIGDY nie gral swoja postacia, zawsze na bocie. Ma ms (flow del chaos?), ktorym gra. Dobra robota ;). Oby tak czesciej... Co z tego, ze dlugo, ale innego wyjscia nie ma :D. I nadal masz moje chary na vipie, nastepym razem ukryj liste :D.
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 12-12-2007 o 04:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
ty Jebany s*****szonie nikomentuj jeżeli niewiesz o co chodzi pierdolisz że niemają zgrania ,a co mieli kurwa robić łamago pierdolona? NIEKAPUJESZ ŻE GDYBY DALI MU ATAK TO BY ICH ZACZĄŁ DOJEŻDŻAĆ ?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2007
Lokacja: Konin
Imię: Fensen
Profesja: Sorcerer
Świat: Keltera
Poziom: 58
Poziom mag.: 51
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Cytuj:
Twoj poziom jest marny, widac to po twoich wypowiedziach oraz profilu ("skad: wyrucham"-zalosne) Nic ci niewchodzi w ten pusty leb co chwila wypowiadasz sie tekstami typu "lol,noob".Rozumiem, ze masz swoje zdanie i mozesz jewypowiadac ale niebadz zadufany w sobie.Zal mi Ciebie bo myslisz, ze jestes we wszystkim lepszy od innych, widac rodzice nie okazywali Ci duzo milosci.
http://voler.posadzdrzewo.pl/ Dziękujemy Ci za udział w akcji! Możesz być z siebie dumny - Twoje wirtualne drzewko to nowo zasadzone drzewo w jednym z Parków Narodowych Polski! Kiedy ludzie stają się naprawdę źli, jedynym uczuciem, jakie im pozostaje, jest radość z cudzej krzywdy. |
|
![]() |
![]() |