--> | --> |
|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 12 2007
|
![]() Witam!
Mam postac na Uniterze knighta (na dzien 18/12/2007) ma 15 level i skille 40/44(lecz nadal rosna bo przez tydzien bede skilowac) ale chce przejsc do sedna... Jakie powinenem miec eq? I gdzie expic na jakim poziomie... Intersuja mnie expiowiska na 15,16,17,19 i 20 level. BEDE BARDZO WDZIECZNY ZA ODPOWIEDZ. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2007
Lokacja: Radom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sabokan
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Poziom: 21
Skille: 60/59
Poziom mag.: 4
|
![]() Eq: Plate armor, plate legs, dark/steel helmet, dwarven shield, spike/serpent sword, leather boots
![]() A co do miejscówek do expienia to polecam: 14-16 lvl dwarfy zwykłe i soldiery, minotaury, amazonki, valkirie. 16-20 lvl ghoule (ghostland), dwarfy soldiery, przy dobrych skillach możesz iść na cyce koło PoH. P.S. Doskiluj te 50/50 i do jakiegoś 25-30 lvl i bedziesz miał spokój. Nie trać przyjemnosci z gry tylko idz expić ![]() P.S.2 Thx za przeczytanie tego posta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Lokacja: Candia
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 1
Skille: 1/1
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Opie. mogles chociaz powiedziec do jakiej kwoty cchesz miec EQ ?
bo ja bym proponowal MPA, DH, SoV i najwaznejsze to BP AoLi. a ty polan to jest mi przykro jak przecztalem tego posta... "nie trac przyjemnosci z gry tylko idz expic"... wiesz expienie to najnudniejsza strona tej gry. @topic Wiec podaj kwote za ile mozesz kupic EQ wtedy cos doradze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() @Polan
Dzieki za informacje... w grze kolega powiedzial abym mial 60/60 a potem do 30 moge dac sobie spokuj ;] @Koteczku mam 2k w dp a na sobie nosze plate armor, p legsy, dark helmet, leathers boots, dragon shield , morning star no to prosze dalej pomagac ;] P.S Unitera - sprzedam thorus cluba ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 03 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Tharion Do'Urden
Gildia: Fatal Illusion
|
![]() skiluj jak ci się chce-jesli nie to po co?
Cytuj:
Pzdro |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Lokacja: Candia
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 1
Skille: 1/1
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Hmm... 2K nie za wiele ale jak widze podstawowe EQ posiadasz mysle ze ono ci starczy do 25 ale napewno je zmienisz
![]() 2K wydaj lepiej na przedmioty dodajace zycie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzieki za pomoce;]
TEMAT UWAZAMY ZA ZAMKNIETY!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2007
|
![]() P.S. Doskiluj te 50/50 i do jakiegoś 25-30 lvl i bedziesz miał spokój.
50/50 na 30 lvl czy tam 25? Ja na 13 lvl mam 63/63 a uważam że są nie złe chociaż mam zamiar na 16 mieć 70/70... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2007
Lokacja: Radom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sabokan
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Poziom: 21
Skille: 60/59
Poziom mag.: 4
|
![]() @KotekSmierc
Skoro expienie to ,najnudniejsza strona tej gry' to co wedlug ciebie jest najciekawsze?. Stanie pod depo i robienie run, skillowanie, a moze noob pk? To mi ciebie zal ![]() P.S. Opie mam nadzieje ze sobie poradziles i blokujesz juz ziomalom dragi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() no ja mam rycerza 45 lvl 10 % do 46 lvl i za bardzo mi sie nie chce skilowc a skile mam 67 sword 66 tarcza i nie wiem czy to wystraczy !! kto mi odpowie.
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 11 2007
|
![]() Np raczej ci nie wystarczy mam prawie takie jak ty na 13 lvl...
![]()