|
Notki |
Nebula Wydarzenia ze świata Nebula |
Pokaż wyniki sondy: Kto najmocniej lizał? | |||
Boytano |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 20.37% |
Sfoqs |
7 | 12.96% |
Stonecutter Knight |
8 | 14.81% |
Refferon |
19 | 35.19% |
Darif Narin |
3 | 5.56% |
Antyadam |
5 | 9.26% |
Viraz |
11 | 20.37% |
Deerdek |
8 | 14.81% |
Lord Abbaqu |
9 | 16.67% |
Xefi Nenix |
5 | 9.26% |
Sonda z możliwością wyboru wielokrotnego Głosujących: 54. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: W chlewie
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Poszukiwacze szamponu
Świat: Nebula
Poziom: 100
|
![]() Jak w temacie wybieramy najwiekszego FANA FU tfu VU
10 miejsc to za mało, przy wyborze musiałem zrezygnować z kilku nie mniej oddanych ludzi, jak: Archer of Fear Nodois Tyranum (czy jakos tak) De' Downy (cała rodzinka) Giant evil hero Jerphyn tarks (czy jakos tak) Neavon Rodonator CZY WIELU WIELU INNYCH. Coż, wybieramy z tego co jest ![]() Oczywiście przewidziano nagrody dla zwyciezcy plebiscytu. Za miejsca: 1. - Invite do guildi Viribus Unitis, ranga "Przydupas Roku 2007" 2. - Zapasowy język z latexu (żeby w następnym roku poszło lepiej). 3. - Słoik nutelli orzechowej (dla osłody na zabicie smaku). Ostatnio edytowany przez Bosy_Wiesniak - 19-12-2007 o 17:05. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Oddałem głos na Refferona.
;D
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 10 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Usunięty
Imię: Knight zrunami
Profesja: Knight
Gildia: Ciemny Świat
Skille: DURZE
Poziom mag.: Xd
![]() |
![]() Cytuj:
Aaaaa, mój głos idzie na Nodoisa, tylko że go nie ma w ankiecie, więc wybiorę hmm, zaraz coś wybiorę ;s I wybrałem, Refferona aka wiecznie najebanego Ostatnio edytowany przez Waw - 19-12-2007 o 18:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 12 2007
Lokacja: Rybnik
Imię: Sniezynka
Poziom: 58
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() Oddałem głos na Refferona, chociaż najmocniej liże Rodonator, ale "jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma"
Gdyby w sondzie był Rodonator, z pewnością przybliżyłbym go do lateksowego języczka. Dzięki niemu może w przyszłym roku będzie mógł zagościć w VU na jakże honorowej pozycji Dupoliza roku 2008. Xaem, swoją drogą, zawiodłeś mnie nie dodając go do listy... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Oboje wiemy, ze wielu pominalem, np: Avalan Asmon Bros Tarvillo Skul Xend Wina Romex Aymoraxis Shiru the asassin Sir'Bandar Tinti Zareda Szalony Magus Aurenix Eowino Xensa Mad Worior Korgan Bloodly Blade Ende Durau Wachu of nebula Vux'xi Mad Adziu ... ale sa przeciez jeszcze inne nagrody do rozdania. Naprawde ciezko bylo wybrac finalowa 10. Jest tyle tego scierwa na nebuli, ze trzebaby robic kwalifikacje ogolnopolskie. Więc, nie narzekajcie tylko glosujcie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Skille: słabe;(
|
![]() @up
Skoro jako "lizodupow" wymieniasz membersow VU to zastanow sie ile jest lizodupow w LH zwlaszcza ze jest was 3x wiecej... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Rozumiem twoje rozgoryczenie, nie załapałeś się nawet na rezerwową liste przydupasów. ![]() Nic straconego AWARDS'2007 obejrzysz przed monitorem, a już za rok kto wie, kto wie. Pozdrawiam, i nie top smutku w alkoholu jakos to będzie! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Skille: słabe;(
|
![]() Ahahahahah Xaem musze Ci przyznac, ze masz duuuze poczucie humoru. Pozdrawiam i dzieki za pocieszenie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2005
Lokacja: Płock
Imię: Pan Kartofel
Poziom mag.: 43
|
![]() Jak można pisać że członkowie gilidi liżą sobie dupe ? Poco to nie macie co wymyśleć Żydy
![]() Xaem co ty sobą reprezentujesz ? Poniżasz wszystkich a sam jesteś śmietnikiem weś odejdz od tej klawiatury bo ci sie palce w nią wrosły. I pamietaj ! Twój dom to DePo ![]() PZdRO for u :* Kartofel |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
|
![]() Mysle ze Meksyk and company powinni zyskac nie tylko nagrode '2007, ale całej dekady 2000-2010 za najwieksze lizanie w Tibii.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
<33333 Btw Hidek, czekam na pacca, i na*******am pg, z domu nawet nie wyjde zanim 100 nie wbije |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2007
|
![]() Drogi Pawle jestem osobiście zawiedziony i zraniony do bólu, że pomimo moich usilnych starań nie znalazłem się w top 10. Niestety 10 fragów, pokonanie strachu, insulting i disy z Tobą to było za mało by znaleźć się w tym zacnym gronie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety w sondzie nie uwzględniono Tran niusa, a szkoda bo na niego chętnie bym zagłosował. Chłopak płacił 2 razy za każdym razem błagając o szanse, zbierał itemki na addony, żeby móc robić 300 k expa dziennie, donosił mfy, uhy, speary na expo, , był niezły, powiem więcej potem nawet był uprzejmy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Nie dodałeś też, że zapomnieli o takim przydupasie jak Thegi, zawsze pisał do każdego, chciał być fajny(i był oO) Btw Tibia troche śmierdzi Wasz Wawiernia PS. Archer pożycz kasy na paymenta XDDDD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
|
![]() To ta sama osoba..
Ta po tym co napisze możesz mnie tam dodać, ale żebyś był taki mocny na wojnie a nie na forum, to było by fajnie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Tran nius to był nasz tajny agent! Mial lizac ci dupe, zebys poczul sie wazny. Po czym mial zwabic cie do bardaszki, zebys stracil pare lvl. Coz nie udalo sie, co zrobisz? Druga sprawa zwiazana z TOP10. Chcialem cie dac, ale chlopaki mowia ze wybory najwiekszej łajzy i tchórza które zrobimy w styczniu nie miałyby bez ciebie większego sensu. Takze ustalmy, ze jestes 11 dupolizem na nebuli, przy 800 graczach to wynik calkiem przyzwoity, za to masz wielkie szanse juz w styczniu dostac inna nagrode. Prosto z rąk DON DIEGO ARMANDO, a to juz cos. Mam nadzieje, ze zanim przyjdziesz ja odebrac, to ogolisz wrescie te brwi i plecy. TWOJ WOJ CH... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2006
Stan: Początkujący
Profesja: Royal Paladin
Świat: Arcania
Poziom: 142
|