|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Poziom: 39
|
![]() PROSZE O NIE USUWANIE MOJEGO TEMATU
Czekam juz 90 dni ale nadal nie mam pacc. Pisze do osob z tego forum, ale nikt mi nie odpisuje. Wysyłam e-maile na [email protected] i [email protected] (na stronie tibia.pl pisalo ze odpowiedza wciagu 72h a ja juz czekam ponad 14dni) i równiez nie dostaje zadnej odpowiedzi. Dalczego nikt mi nie odpisuje, czy ten pacc juz przepadł ??. Mam recka. ps. Prosze o napisanie mi konkretnej odpowedzi na moje pytanie. Ostatnio edytowany przez luki14v - 21-12-2007 o 22:09. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() maja ciebie w d*pie. Czy to wystarczający konkret ?? ok zart teraz na powaznie.
Moze sie zdecyduj ile zcekach. Piszesz najpier ze czekasz juz 90 dni ale nadal nie ams zpacc a potem ze czekasz 14 dni. Moze w takch wypowiedziasz wietrzą oszustwo i dlatego ci nie odpisuja. Cholera co z moja klawiatura ze takie missclicki robie ??
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
![]() |
![]() @kolbas:
Z calym szacunkiem, ale naucz sie czytac do ku*wy nedzy. Napisal, ze na maila czeka 14 dni a na calego pacca 90 dni. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() to trzeba byc dopier poje*anym zeby czekac 76 dni i dopiero wyslac email do nich ze chyba cos jest nie tak no nie ??
btw rzeczywiscie zle to przeczytalem moj błąd.
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pisałem do nich co jakis czas. Po informacji na tibia.pl ze trzeba wysłac e-amila to odrazu wysłame, ale nie uzyskałem odpowiedzi. Zamieszczałem tematy na forum ale były one kasowane.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
|
![]() No coz mozna powiedziec
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Nie jesteś pierwszy i pewnie nie ostatni. Jeśli tibia.pl nic z tym nie zrobi, może być różnie z konkursem SMS w przyszłości.
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tym sie nie zajmuje firma drom tylko to byla wygrana z strony www.sms.tibia.pl
Dostane tego pacc'a czy juz nie. Jak sie nie wyrabiaja z pacc to najlepszym rozwiazaniem bylo by zrobienie tego konkursu raz na miesiąci 3 pacc do wygrania. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Płock
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Ewentualnie powiadomic o poślizgach z dostarczeniem. Ale cóż, siła wyższa.
Tupac Amaru Shakur "Makaveli" 1971-1996 Rest in peace... Nie zawsze żyję dobrze, bo żyję chwilą W momencie upadku oddaję hołd swoim czynom To się staje w sekundzie, nie jest godziną Chłopak na rozdrożu obarczający się winą Wszystko przesłonięte czarną kurtyną Myśli giną, odeszło to, co było rutyną Pośród ludzi, co dla mnie żyją Znajdą słowo, opatrzą moje rany Bo człowiek nigdy nie jest spisany na straty... |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do kogo mam napisac o tym, że nie mam pacc??
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niech ktos pomoże xD
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() DO sądu z nimi!!
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() hehe wole nie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Poland
Stan: Usunięty
Imię: Wiader Master
Profesja: Elder Druid
Gildia: Szwax
Świat: sqn
Poziom: 666
Skille: 123/567
Poziom mag.: 99
|
![]() Bądź pierwszym mądrym i podaj ich do sądu, ja czekam 120 dni i od jakiś 3 miesięcy żadnego odzewu nie widzę. Napisałem teraz kilka wiadomości do nich, jeśli nie poskutkuje po świętach ide najpierw do Rzecznika praw kilenta(/konsumenta, nie wiem dokładnie) i ci bym radził to samo. Tibia.pl się wykręca, że nic nie ma z tym wspólnego, ale Bosal to ich "friend" największy to niech coś mu ku.wa powiedzą, bo to przestaje być zabawne, a patronat tibia.pl obejmuje nad kunkursem sms, choć ogólnie tibia.pl to w dużej części Bosal, ten co trzepie z tego kase... Jak mu przyjdzie kilka zawiadomień z policji to się obudzi wkońcu!
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Pisalem do bosala ale on również mi nie odpowieda ;/. W tym co gadasz cos jest, policja mi mowiła, że jesli ktos ukradnie kasa o wartości powyżej 100zł to może być posondzony. Ja straciłem ponad 100zł na te sms'y
ps. Ja wysłałem ok 35 sms a ostatnio pisałem do mnie koleś ze on wysłał 70 sms'ów Ostatnio edytowany przez luki14v - 22-12-2007 o 15:04. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Master Alucard
|
![]() Ani moderatorzy tibia.pl. ani admini MatKus i Dr. Omader, ani firma Drom nie zajmują się dostarczaniem PACCów wygranych w konkursach sms. Tym zajmuje sie bosal. Już o tym pisałem.
Na email podany w regulaminie konkursu. Bosal zapewniał, że odpowie na wszystkie maile i załatwi wszystkie niedostarczone PACC do końca tego roku/na początku stycznia. Z tego co się orientuje, są problemy z Cipsoftem, ale każdy wygrany PACC zostanie dostarczony do zwyciezcy. Cytuj:
Cytuj:
Jednak nie sądze, żeby jakiekolwiek sądzenie miało sens i potrzebe. Bosal zapewnia, że wszystkie PACC zostaną dostarczone do zwycięzsców.
I am Sirius son I am the infinite space I am the most conquering One Ostatnio edytowany przez Shinjix - 22-12-2007 o 16:14. |
||
![]() |