![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
|
![]() Cytuj:
To są tak wspaniali ludzie że aż jednego z nich ojeb.....Wiec o SE to sie nie wypowiadaj. ![]()
![]() |
|
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
![]() ten co pisal o patriotyzmie niech wczyta sie w to co napisalem,dzieci neo mysla ze tibia ze Hi i Buy oznacza tylko jedno. zrozum co napisalem potem sie wypowiadaj wawrzyńcu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 07 2007
|
![]() Na na na na na na dzielne zółwie !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 65
Skille: 88/72
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
@Tegax Jak tam Twoje hackowanie? ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: Grudziądz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Poziom: 37
Poziom mag.: 50
|
![]() Gram 1,5 roku i wiem wiecej niż myślisz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PS. Aha i możesz mi wysłać troche kasy na rl? Jestem biedny, ta kasa przyda mi sie bardziej niż tobie! Wogóle to gadanie o patriotyzmie w grze komputerowej jest śmieszne. Rozumiem, że gdyby np jedni obrażali drugich z racji pochodzenia, to można byłoby bronić sie w imie patriotyzmu, ale NIE w sytuacji gdy banda graczy tłucze sie nawzajem o wolne miejscówki na expie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
Stop wariatom drogowym http://pl.youtube.com/watch?v=_rOpbYZhL8A-To przestroga dla tych którzy myślą ,że jak dostali prawo jazdy to mogą wszystko i wiedzą wszystko ![]() Ostatnio edytowany przez Pavvulonik - 19-12-2007 o 20:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Pierwsze pytanie ! Skąd wiesz, że nie skończyłem podstawówki ? Szczerze mówiąc, to bardziej przychylałbym się do tego iż to Ty, mój drogi przyjacielu nie otrzymałeś jeszcze świadectwa ukończenia szóstej klasy podstawówki (a może i nawet jeszcze pierwszej ... niestety nie znam Cię, więc ciężko mi ocenić), gdyż nie wiesz nawet co to są polskie znaki ... Jeżeli chodzi o to, dlaczego nie wyjaśniłem wszystkiego tak jak Cors ... 1) nie szczególnie chciało mi się rozpisywać 2) to nie wasz interes dlaczego oni muszą płacić, więc nie uznałem za konieczne dokładne wam tego tłumaczenie 3) nie jestem liderem Wanted, więc nie jestem nawet upoważniony do pisania na ten temat (co jest w gilldi zostaje w gilldi) A jeżeli chodzi Cors o dzielenie się kasą z paymentów ... to owszem, pozmieniało się nieco ... Jeżeli chodzi o to czy Tegax jest złodziejem czy nie ... owszem, jest. Nie ukradł co prawda czyjejś własności, że się tak wyrażę materialnej, lecz okradł go w grze, co w dalszej perspektywie sprowadza się jednak do jednego, gdyż jeżeli mielibyśmy wierzyć mu (o ile w ogóle ktoś tak naiwny się znajdzie ...) to sprzedał to wszystko na Allegro i kupił za te pieniądze książki, dzięki którym nauczył się hakować (niestety ... jeszcze nie ma za dużo wprawy w tym, chyba, że jednak włamał się na konto Siggurdiusa, zmienił nawet "rec keya" oraz wszystkie inne dane i to on gra tylko udając Sigga [oczywiście konto na forum też przepadło i to on pisze]), więc można powiedzieć, że ukradł mu te podręczniki, lub pieniądze na nie, na jedno wychodzi. Mhmmm ... dalej. Co tam jeszcze było ? Jeżeli chodzi o ten patriotyzm ... tutaj muszę z żalem przyznać rację Tegaxowi ... jeżeli przeczytasz dokładnie jego post, to dojdziesz do tego, że chodziło mu o to, że woli aby to Polacy (Wanted [oczywiście tej gilldi nie stanowią jedynie Polacy, ale są w zdecydowanej większości]) dostali te pieniądze, niźli Szwedzi (Punishers/Last Aliance, jak zwał tak zwał [oczywiście tej gilldi nie stanowią jedynie Szwedzi, oraz nie są w większości {chyba}, ale Polacy są w zdaje się mniejszości]). A więc ta "nutka patriotyzmu" pochodzi od Tegaxa, nie od wszystkich Polaków - ja, np. patriotą się nie czuję, więc z WIĘKSZOŚCI członków SE pobrałbym opłatę z przyjemnością (za resztą przemawiają osobiste sympatie, których wypisywanie raczej nie ma sensu). Co się tyczy zaś stylu gry członków gildii Steel Enclave (czy jakoś tak ...) to nie chodziło Corsowi o to, że są "noobami z Carlin", expią na trollach, etc. ... chodziło mu raczej o ... odwagę ? Odwagę, żeby się przeciwstawić ? Bo nie oszukujmy się, SE jest starą gilldią i przez cały okres jej istnienia mimo tego, że nabili sporo leveli nie osiągnęli na serverze nic, od zawsze nic nie znaczyli i przydawali się jedynie do zwiększania szybkości respienia się potworów (dla tych, którzy nie wiedzą - to jak szybko potwory się respią zależy od ilości graczy zalogowanych w grze na danym serverze [oczywiście Heg w tej roli sprawdzał się najlepiej {a konkretniej mówiąc to Heg i jego druidzi}]. Aha, jeszcze jedno ... Nosso, na jakiej podstawie oceniłeś to, że my niby mamy jakieś kompleksy ? Ja bym raczej powiedział, że Wanted ma władzę i z niej korzysta ... kompleksy (jak już napisał jed) mają raczej ludzie, którzy z powodu gry płaczą na forum i narzekają jaka ta gilldia jest zła ... i, że jeden z nich kiedyś ukradł mu jego uskrzydlone buty to wszyscy tacy są - głupie dzieci neo ! Nikt ich nie kocha, to biją za to innych w grze, bo na rl mają 1,2 metra wzrostu, ważą 25 kg i w ogóle sprzed komputera się nie ruszają, bo słońce ich razi jak wyjdą z domu, a poza tym boją się bo jeszcze ktoś będzie chciał ich uderzyć ... A tak naprawdę o nich nie wiedzą NIC (poza tym co sobie wymyślili, lub "usłyszeli" od równie mądrych). No, to chyba koniec ... przepraszam, że tak chaotycznie, ale późno już jest, ja zmęczony jestem, bo cały dzień uczyłem się rosyjskiego ... wybaczcie. I ... święta idą, więc starałem się być miły. Jeżeli kogoś uraziłem to najmocniej przepraszam. Pozdrawiam ...
_/Wanted 20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da Obraźliwa to jest Twoja morda. : ) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
For mother Russia !! For Russsia . For freedom ! Zgadzam się z Tobą Isse~, post nie jest chaotyczny ma w sobie wiele zalet i merytoryka jest na poziomie ;D Sluchaj chlopie z tymi ksiazkami to byla zwała bo Yavi mnie meczyl. Ja i ksiązki>>?<< Ja tam wole podlaczyc sie pod USB i zapieprzac 24/7 jak Draziu. Przyznaj sam faceci bo juz tak ich trzeba nazwać (Urbexx,Drazharm) sa juz facetami swojego wieku,... widzisz jakaś perspektywe życiową dla nich? Tibia nie zalozy za nich rodziny,nie wyzywi jego "potomstwa", nie zapewni mu godnego życia na poziomie.Pewnego dnia nadejdzie pora ,że Tibia odejdzie na retired i nasi bogowie azury przebudza sie z wirtualnego snu wyjda na zewnatrzn i dojda do wniosku,że nic w zyciu nie osiagneli.Ciekaw jestem czy taki Drazharm bedzie sciagal paymenty w sklepie, czy mu ssie czasem nie wymiesza w glowie tibia z rl. No a jesli nie bedzie mial co jesc i zassie go w żołądku wielkosci pistacji to sie kopsnie na port hope ,na pólnocy tej wyspy mozna ładnie pojesc.Tak czy owak Wy se grajta w tą Tibie , ja sobie bede dalej czytał i dalej bede opłakiwal ludzi z USB rodem. Czas na pozdrowienia mysle: Pozdro dla : Homara ( za niesamowita pomoc w loocie) Karoli (za to ze jest) Czarka Abu Loppeza Hegulczyka (za akcje terrorystyczne (niech swiat sie dowie iz my polacy swoje banie mamy)) Miterka (za wspanialy głos) Sandre Magnus (za 800 euro) Farulka (saxeboze za to ze ma marsjanskie banie) Drazharma (za to ze probuje ratowac swiat) Shanoza ( za to ze dla dragow zaniedlugo sprzeda monitor i bedzie exipl telepatycznie) Sir Scud Kake ( za to ze podnieca sie jak szybko biega w tibi) Bekasia ( sam wie za co) Dragoholikusa ( za prezent w postaci porzadnego eq) Urbexxa ( za to ze nie zamyka balkonow w domku) Yavimave ( za to ze widzi otwarte balkony) CipSoft-owi ( za to ze utrudnia gre dzieciakom z pod gwiazdozbioru USB ) Isse - za to ze lubie czytac jego posty Mamie - za to ze mnie splodzila Tacie - za to ze uwolnil tego bialego frendzla Ostatnio edytowany przez _Tegax_ - 20-12-2007 o 10:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
czy u Ciebie w domu tata tez "ambitnie" zapładnia synka? skad znasz takie praktyki? ![]() A co do nie spełnionych ambicji... przyganial kocioł garnkowi
Cors Ent & Tegax - Yellow Alliance One of the founders and ex-member of Defenders of Fangorn. "the swedish one" Warrior of DödsMetal and Vision. rl boyfriend of Floaterka Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 22-12-2007 o 15:23. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Z tego co sie orientuje to ten temat nie nzazywa sie "pobluzgajmy sie nawzajem" Ludzie ida swieta trzeba przebaczac a wy sie ciagle klucicie ....
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
|
![]() CHodzilo mi o to ,ze tatus mial nadzieje ze splodzi synka ktory bedzie cisnal w gale,ktory nie da sobie pluc w morde na rl ,a nie takiego ktory wyglada jak wyglada (czyt.pól dupy za krzaka) i ktory jest mocny po drugiej stronie monitora xD tyle co ci mam do powiedzenia ventrilowy mazgaju. " bija mnie help qwa help... dzieki za pomoc juz to pierdole ,nie liczcie juz na mnie" kazdy ded corsa przypominal moj cytat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Tegax
A Twój tata chciałby, żeby jego syn bluzgał jakiegoś kolesia, którego poznał w grze, gdzie chodzi się 5 pikselami? Śmieszą mnie posty tych wszystkich "jaktojaodkryłemrllife", którzy się denerwują bardziej, że ktoś powiedział o Drazie coś, a tak nie jest, niż jak np. ktoś im powie że ostatnio przytyli i powinni coś ze sobą zrobic ![]() Jak gram (a teraz chwilowo nie), to się udzielam. Ale jak nie gram, to zaglądam tu raz na ruski rok. A Wy potraficie się kłócic o rzeczy które wydarzyły się sto lat temu. Jeśli jesteście takimi cudownymi ludźmi, którzy pozbłądzeniu i grze w Tibię odkryli co to rl life, to idźcie ubrac choinkę zamiast się tu kłócic, a jeśli dalej gracie, to zajmijcie się tym, co TERAZ się dzieje. Bo inaczej żaden temat na tym forum nie będzie wnosił nic sensownego. Wesołych Świąt i szczęśliwego nowego roku ![]() Gladlige Jul og godt nyt år - a to po duńsku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() Ogolnie kiedys jak gralem na furorze tj. zaczynalem tegax straszyl mnie ze zabije mnie taifun devilry bo zna go z rl , do tej pory czekam a co do jego wlasnej osoby , to ze okrada znajomych to poprostu nawyk przyniesiony do gry z rl. jest gruby i ma duzo do powiedzenia ale tylko w grze... jakos sie dowartosciowac musi eh
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() pozdro. Btw. co do twojego nie grania w to "gowno" Dec 17 2007, 12:39:46 CET Died at Level 162 by a tarantula nie wiem jak to zrobiles i szczerze chcialbym poznac historie tego upadku, wyjasnij prosze. Ostatnio edytowany przez Antica vampire - 23-12-2007 o 15:31. |
|
![]() |