Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Azura

Notki

Azura Wydarzenia ze świata Azura

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 18-12-2007, 22:33   #21
Pavvulonik
Użytkownik Forum

Pavvulonik's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Wilkasy

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: nje wjem
Świat: AZURA
Poziom: hmm
Skille: bylo 98
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez _Tegax_ Pokaż post
@Cors

Przestań pierdolić bzdury po tych forach bo jesteś żałosny. Taktyka Corsa... polizać dupe na forum przez kilka tygodni a potem grzecznie spytać o payment.

Co do SE - powiem tyle ,że owszem jest to banda ludzi ale banda wspaniałych ludzi mowa o (homar,karola,czarek,missy)
Co za różnica czy kase od nich zabiera wanted czy szwedzkie naziole (patanoob etc).Nutka patriotyzmu ,naszym braciom z wanted przyda sie ta kasa bardziej ^^ .

Ja tam osobiście zawsze wolałem inva dostać do domku niż latać po mapie i zdierać cokolwiek z ludzi.

Cors i prosze Cie, zmień ten żałosny dopisek do twoich postów bo Tegax nigdy nie byl twoim charem i nie bedzie. 2 lata miec postac i tylko zjechac ją, wiec moze pomowmy teraz o twoim stylu gry?

To są tak wspaniali ludzie że aż jednego z nich ojeb.....Wiec o SE to sie nie wypowiadaj.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 19-12-2007, 00:14   #22
Hassanoo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 10 2007

Imię: Hassanoo
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tegax
Nutka patriotyzmu ,naszym braciom z wanted przyda sie ta kasa bardziej ^^ .
ROTFL!
Idąc tym tokiem myślenia, czego Wanted ściąga kase od rodaków? nUtKa PaTrIoTyZmU!
Hassanoo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-12-2007, 01:34   #23
_Tegax_
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 09 2007
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pavvulonik Pokaż post
To są tak wspaniali ludzie że aż jednego z nich ojeb.....Wiec o SE to sie nie wypowiadaj.
czytaj uwaznie plebsie,,.,.,., napisalem w nawiasie kto jest moim dobrym znajomym , wszystko poza nawiasem mozna ojebac,zrookowac,zgwalcic,wyrżnac wszystko wsio mi

ten co pisal o patriotyzmie niech wczyta sie w to co napisalem,dzieci neo mysla ze tibia ze Hi i Buy oznacza tylko jedno. zrozum co napisalem potem sie wypowiadaj wawrzyńcu.
_Tegax_ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-12-2007, 12:57   #24
Pavvulonik
Użytkownik Forum

Pavvulonik's Avatar

Domyślny

Cytuj:
czytaj uwaznie plebsie,,.,.,., napisalem w nawiasie kto jest moim dobrym znajomym , wszystko poza nawiasem mozna ojebac,zrookowac,zgwalcic,wyrżnac wszystko wsio mi

ten co pisal o patriotyzmie niech wczyta sie w to co napisalem,dzieci neo mysla ze tibia ze Hi i Buy oznacza tylko jedno. zrozum co napisalem potem sie wypowiadaj wawrzyńcu.
Złodziej jestes i tyle plebsie !!!
stary 19-12-2007, 15:49   #25
niemogewymyslecnicka
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 15 07 2007

Domyślny

Na na na na na na dzielne zółwie !
niemogewymyslecnicka jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-12-2007, 16:27   #26
jed
Użytkownik Forum

jed's Avatar

Data dołączenia: 21 09 2005
Lokacja: Zielona Góra

Profesja: Paladin
Świat: Azura
Poziom: 65
Skille: 88/72
jed ma numer GG 3489504
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DetiVo Pokaż post
Z Ise niestety nie porozmawiasz na poziomie bo jeszcze nie skonczył podstawkowki, prawda przyjacielu?

A co do PA.. było jest i będzie, wiec odrazu z mieniaj świat, bo masz racje, grają tam zakompleksione dzieci, gdzieś się wyżyć muszą, skoro nie na rlu, to w internecie..
(Juz nie moge sie doczekac pojazdu od Ise~)
Mógłbyś mi wyjaśnić, dlaczego PA i PK w Tibii miałoby być przejawem wyżywania się za krzywdy w RL? Ja nie widzę w tym żadnego związku... Skąd możesz wiedzieć, czy nie robią tego wyłącznie dla zdobycia większej ilości pieniędzy lub chociażby dla zabawy? Bardziej skłonny jestem przyznać, że to Wy, ludzie, którzy wiecznie płaczą, bo zostali ofiarami PA, macie z tego powodu kompleks i na forum szukacie wsparcia, które choć trochę podbuduje Wasze ego.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Damian Leskiewicz Pokaż post
Co do stylu gry SE bym polemizował.
Ja ani razu nie miałem styczności u nich z takim stylem gry co opisałeś.
Zawsze z nimi sie dogadywałem.Dlatego jakoś nie potrafie uwierzyć ze zajmowali jakieś expowisko na cały dzień.
Mam nieodparte wrażenie, że gówno wiesz. Jak długo grasz na Azurze? Jak szerokie są Twoje kontakty z SE? Myślisz, że Ci się przyznają, że płacą za grę w spokoju? Poza tym zajmowanie przez nich expowisk nie polega na tym, że włażą gdzie chcą i wywalają każdego. Zazwyczaj obowiązuje kolejka. Poza tym na cyklopach SE nie przyexpi za bardzo, więc nie dziwię się, że zawsze się z nimi dogadywałeś...

@Tegax

Jak tam Twoje hackowanie? Słyszałem, że Siggurdius się załamał po tym jak ojebałeś i zrookowałeś mu postać... xD
stary 19-12-2007, 16:46   #27
Damian Leskiewicz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: Grudziądz

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Poziom: 37
Poziom mag.: 50
Domyślny

Gram 1,5 roku i wiem wiecej niż myślisz
Damian Leskiewicz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-12-2007, 17:34   #28
Hassanoo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 10 2007

Imię: Hassanoo
Domyślny

Cytuj:
No jasne, typowa odpowiedź, jak sie nie ma co powiedzieć. Skoro nierozumiem to wytłumacz mi.

PS.
Aha i możesz mi wysłać troche kasy na rl? Jestem biedny, ta kasa przyda mi sie bardziej niż tobie!

Wogóle to gadanie o patriotyzmie w grze komputerowej jest śmieszne. Rozumiem, że gdyby np jedni obrażali drugich z racji pochodzenia, to można byłoby bronić sie w imie patriotyzmu, ale NIE w sytuacji gdy banda graczy tłucze sie nawzajem o wolne miejscówki na expie.
Hassanoo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-12-2007, 19:36   #29
_Tegax_
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pavvulonik Pokaż post
Złodziej jestes i tyle plebsie !!!
tyle sie zarzekales ze nie mieszasz zycia rl w gre,wiec dlaczego nazywasz mnie zlodziejem ? ja sobie tylko pozwolilem wziasc to na co mi pozwolono opierdolilbym was wszystkich bez skrupułow a dlaczego ? bo to tylko gra
stary 19-12-2007, 20:49   #30
Pavvulonik
Użytkownik Forum

Pavvulonik's Avatar

Domyślny

Cytuj:
tyle sie zarzekales ze nie mieszasz zycia rl w gre,wiec dlaczego nazywasz mnie zlodziejem ? ja sobie tylko pozwolilem wziasc to na co mi pozwolono opierdolilbym was wszystkich bez skrupułow a dlaczego ? bo to tylko gra
No tak to tylko gra ale Maly troszke sie napracowal zeby zdobyc te itemy kase runy itp.Jak by nie patrzec to cos ukradles nie jest to jakas prawdziwa rzecz no ale jednak zabrales cos co bylo wlasnoscia kogos innego .Dobra juz sie o to nie klucmy bo tak spekulowac sobie czy to sie zalicza do zlodziejstwa czy nie mozemy rok wiec looooooooooooz.

Ostatnio edytowany przez Pavvulonik - 19-12-2007 o 20:51.
Pavvulonik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-12-2007, 00:01   #31
Ise~
Użytkownik Forum

Ise~'s Avatar

Data dołączenia: 06 04 2006

Stan: Usunięty
Imię: Weraxin
Gildia: Wanted
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DetiVo Pokaż post
Z Ise niestety nie porozmawiasz na poziomie bo jeszcze nie skonczył podstawkowki, prawda przyjacielu?

A co do PA.. było jest i będzie, wiec odrazu z mieniaj świat, bo masz racje, grają tam zakompleksione dzieci, gdzieś się wyżyć muszą, skoro nie na rlu, to w internecie..
(Juz nie moge sie doczekac pojazdu od Ise~)
Już się bałem, że się do mnie nie odezwiesz ... Tęskniłem za Twoimi głupimi postami. ; )

Pierwsze pytanie ! Skąd wiesz, że nie skończyłem podstawówki ? Szczerze mówiąc, to bardziej przychylałbym się do tego iż to Ty, mój drogi przyjacielu nie otrzymałeś jeszcze świadectwa ukończenia szóstej klasy podstawówki (a może i nawet jeszcze pierwszej ... niestety nie znam Cię, więc ciężko mi ocenić), gdyż nie wiesz nawet co to są polskie znaki ...

Jeżeli chodzi o to, dlaczego nie wyjaśniłem wszystkiego tak jak Cors ...
1) nie szczególnie chciało mi się rozpisywać
2) to nie wasz interes dlaczego oni muszą płacić, więc nie uznałem za konieczne dokładne wam tego tłumaczenie
3) nie jestem liderem Wanted, więc nie jestem nawet upoważniony do pisania na ten temat (co jest w gilldi zostaje w gilldi)

A jeżeli chodzi Cors o dzielenie się kasą z paymentów ... to owszem, pozmieniało się nieco ...

Jeżeli chodzi o to czy Tegax jest złodziejem czy nie ... owszem, jest. Nie ukradł co prawda czyjejś własności, że się tak wyrażę materialnej, lecz okradł go w grze, co w dalszej perspektywie sprowadza się jednak do jednego, gdyż jeżeli mielibyśmy wierzyć mu (o ile w ogóle ktoś tak naiwny się znajdzie ...) to sprzedał to wszystko na Allegro i kupił za te pieniądze książki, dzięki którym nauczył się hakować (niestety ... jeszcze nie ma za dużo wprawy w tym, chyba, że jednak włamał się na konto Siggurdiusa, zmienił nawet "rec keya" oraz wszystkie inne dane i to on gra tylko udając Sigga [oczywiście konto na forum też przepadło i to on pisze]), więc można powiedzieć, że ukradł mu te podręczniki, lub pieniądze na nie, na jedno wychodzi.

Mhmmm ... dalej. Co tam jeszcze było ?

Jeżeli chodzi o ten patriotyzm ... tutaj muszę z żalem przyznać rację Tegaxowi ... jeżeli przeczytasz dokładnie jego post, to dojdziesz do tego, że chodziło mu o to, że woli aby to Polacy (Wanted [oczywiście tej gilldi nie stanowią jedynie Polacy, ale są w zdecydowanej większości]) dostali te pieniądze, niźli Szwedzi (Punishers/Last Aliance, jak zwał tak zwał [oczywiście tej gilldi nie stanowią jedynie Szwedzi, oraz nie są w większości {chyba}, ale Polacy są w zdaje się mniejszości]). A więc ta "nutka patriotyzmu" pochodzi od Tegaxa, nie od wszystkich Polaków - ja, np. patriotą się nie czuję, więc z WIĘKSZOŚCI członków SE pobrałbym opłatę z przyjemnością (za resztą przemawiają osobiste sympatie, których wypisywanie raczej nie ma sensu).

Co się tyczy zaś stylu gry członków gildii Steel Enclave (czy jakoś tak ...) to nie chodziło Corsowi o to, że są "noobami z Carlin", expią na trollach, etc. ... chodziło mu raczej o ... odwagę ? Odwagę, żeby się przeciwstawić ? Bo nie oszukujmy się, SE jest starą gilldią i przez cały okres jej istnienia mimo tego, że nabili sporo leveli nie osiągnęli na serverze nic, od zawsze nic nie znaczyli i przydawali się jedynie do zwiększania szybkości respienia się potworów (dla tych, którzy nie wiedzą - to jak szybko potwory się respią zależy od ilości graczy zalogowanych w grze na danym serverze [oczywiście Heg w tej roli sprawdzał się najlepiej {a konkretniej mówiąc to Heg i jego druidzi}].

Aha, jeszcze jedno ...

Nosso, na jakiej podstawie oceniłeś to, że my niby mamy jakieś kompleksy ? Ja bym raczej powiedział, że Wanted ma władzę i z niej korzysta ... kompleksy (jak już napisał jed) mają raczej ludzie, którzy z powodu gry płaczą na forum i narzekają jaka ta gilldia jest zła ... i, że jeden z nich kiedyś ukradł mu jego uskrzydlone buty to wszyscy tacy są - głupie dzieci neo ! Nikt ich nie kocha, to biją za to innych w grze, bo na rl mają 1,2 metra wzrostu, ważą 25 kg i w ogóle sprzed komputera się nie ruszają, bo słońce ich razi jak wyjdą z domu, a poza tym boją się bo jeszcze ktoś będzie chciał ich uderzyć ... A tak naprawdę o nich nie wiedzą NIC (poza tym co sobie wymyślili, lub "usłyszeli" od równie mądrych).

No, to chyba koniec ... przepraszam, że tak chaotycznie, ale późno już jest, ja zmęczony jestem, bo cały dzień uczyłem się rosyjskiego ... wybaczcie. I ... święta idą, więc starałem się być miły. Jeżeli kogoś uraziłem to najmocniej przepraszam.

Pozdrawiam ...

20:20 Sir Pinio: sandra mokra ma, gdy heg jej buzi da

Obraźliwa to jest Twoja morda. : )
Ise~ jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 20-12-2007, 10:48   #32
_Tegax_
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ise~ Pokaż post
Już się bałem, że się do mnie nie odezwiesz ... Tęskniłem za Twoimi głupimi postami. ; )

Pierwsze pytanie ! Skąd wiesz, że nie skończyłem podstawówki ? Szczerze mówiąc, to bardziej przychylałbym się do tego iż to Ty, mój drogi przyjacielu nie otrzymałeś jeszcze świadectwa ukończenia szóstej klasy podstawówki (a może i nawet jeszcze pierwszej ... niestety nie znam Cię, więc ciężko mi ocenić), gdyż nie wiesz nawet co to są polskie znaki ...

Jeżeli chodzi o to, dlaczego nie wyjaśniłem wszystkiego tak jak Cors ...
1) nie szczególnie chciało mi się rozpisywać
2) to nie wasz interes dlaczego oni muszą płacić, więc nie uznałem za konieczne dokładne wam tego tłumaczenie
3) nie jestem liderem Wanted, więc nie jestem nawet upoważniony do pisania na ten temat (co jest w gilldi zostaje w gilldi)

A jeżeli chodzi Cors o dzielenie się kasą z paymentów ... to owszem, pozmieniało się nieco ...

Jeżeli chodzi o to czy Tegax jest złodziejem czy nie ... owszem, jest. Nie ukradł co prawda czyjejś własności, że się tak wyrażę materialnej, lecz okradł go w grze, co w dalszej perspektywie sprowadza się jednak do jednego, gdyż jeżeli mielibyśmy wierzyć mu (o ile w ogóle ktoś tak naiwny się znajdzie ...) to sprzedał to wszystko na Allegro i kupił za te pieniądze książki, dzięki którym nauczył się hakować (niestety ... jeszcze nie ma za dużo wprawy w tym, chyba, że jednak włamał się na konto Siggurdiusa, zmienił nawet "rec keya" oraz wszystkie inne dane i to on gra tylko udając Sigga [oczywiście konto na forum też przepadło i to on pisze]), więc można powiedzieć, że ukradł mu te podręczniki, lub pieniądze na nie, na jedno wychodzi.

Mhmmm ... dalej. Co tam jeszcze było ?

Jeżeli chodzi o ten patriotyzm ... tutaj muszę z żalem przyznać rację Tegaxowi ... jeżeli przeczytasz dokładnie jego post, to dojdziesz do tego, że chodziło mu o to, że woli aby to Polacy (Wanted [oczywiście tej gilldi nie stanowią jedynie Polacy, ale są w zdecydowanej większości]) dostali te pieniądze, niźli Szwedzi (Punishers/Last Aliance, jak zwał tak zwał [oczywiście tej gilldi nie stanowią jedynie Szwedzi, oraz nie są w większości {chyba}, ale Polacy są w zdaje się mniejszości]). A więc ta "nutka patriotyzmu" pochodzi od Tegaxa, nie od wszystkich Polaków - ja, np. patriotą się nie czuję, więc z WIĘKSZOŚCI członków SE pobrałbym opłatę z przyjemnością (za resztą przemawiają osobiste sympatie, których wypisywanie raczej nie ma sensu).

Co się tyczy zaś stylu gry członków gildii Steel Enclave (czy jakoś tak ...) to nie chodziło Corsowi o to, że są "noobami z Carlin", expią na trollach, etc. ... chodziło mu raczej o ... odwagę ? Odwagę, żeby się przeciwstawić ? Bo nie oszukujmy się, SE jest starą gilldią i przez cały okres jej istnienia mimo tego, że nabili sporo leveli nie osiągnęli na serverze nic, od zawsze nic nie znaczyli i przydawali się jedynie do zwiększania szybkości respienia się potworów (dla tych, którzy nie wiedzą - to jak szybko potwory się respią zależy od ilości graczy zalogowanych w grze na danym serverze [oczywiście Heg w tej roli sprawdzał się najlepiej {a konkretniej mówiąc to Heg i jego druidzi}].

Aha, jeszcze jedno ...

Nosso, na jakiej podstawie oceniłeś to, że my niby mamy jakieś kompleksy ? Ja bym raczej powiedział, że Wanted ma władzę i z niej korzysta ... kompleksy (jak już napisał jed) mają raczej ludzie, którzy z powodu gry płaczą na forum i narzekają jaka ta gilldia jest zła ... i, że jeden z nich kiedyś ukradł mu jego uskrzydlone buty to wszyscy tacy są - głupie dzieci neo ! Nikt ich nie kocha, to biją za to innych w grze, bo na rl mają 1,2 metra wzrostu, ważą 25 kg i w ogóle sprzed komputera się nie ruszają, bo słońce ich razi jak wyjdą z domu, a poza tym boją się bo jeszcze ktoś będzie chciał ich uderzyć ... A tak naprawdę o nich nie wiedzą NIC (poza tym co sobie wymyślili, lub "usłyszeli" od równie mądrych).

No, to chyba koniec ... przepraszam, że tak chaotycznie, ale późno już jest, ja zmęczony jestem, bo cały dzień uczyłem się rosyjskiego ... wybaczcie. I ... święta idą, więc starałem się być miły. Jeżeli kogoś uraziłem to najmocniej przepraszam.

Pozdrawiam ...

For mother Russia !! For Russsia . For freedom !

Zgadzam się z Tobą Isse~, post nie jest chaotyczny ma w sobie wiele zalet i merytoryka jest na poziomie ;D Sluchaj chlopie z tymi ksiazkami to byla zwała bo Yavi mnie meczyl. Ja i ksiązki>>?<< Ja tam wole podlaczyc sie pod USB i zapieprzac 24/7 jak Draziu. Przyznaj sam faceci bo juz tak ich trzeba nazwać (Urbexx,Drazharm) sa juz facetami swojego wieku,... widzisz jakaś perspektywe życiową dla nich? Tibia nie zalozy za nich rodziny,nie wyzywi jego "potomstwa", nie zapewni mu godnego życia na poziomie.Pewnego dnia nadejdzie pora ,że Tibia odejdzie na retired i nasi bogowie azury przebudza sie z wirtualnego snu wyjda na zewnatrzn i dojda do wniosku,że nic w zyciu nie osiagneli.Ciekaw jestem czy taki Drazharm bedzie sciagal paymenty w sklepie, czy mu ssie czasem nie wymiesza w glowie tibia z rl. No a jesli nie bedzie mial co jesc i zassie go w żołądku wielkosci pistacji to sie kopsnie na port hope ,na pólnocy tej wyspy mozna ładnie pojesc.Tak czy owak Wy se grajta w tą Tibie , ja sobie bede dalej czytał i dalej bede opłakiwal ludzi z USB rodem.

Czas na pozdrowienia mysle:

Pozdro dla :

Homara ( za niesamowita pomoc w loocie)
Karoli (za to ze jest)
Czarka
Abu Loppeza
Hegulczyka (za akcje terrorystyczne (niech swiat sie dowie iz my polacy swoje banie mamy))
Miterka (za wspanialy głos)
Sandre Magnus (za 800 euro)
Farulka (saxeboze za to ze ma marsjanskie banie)
Drazharma (za to ze probuje ratowac swiat)
Shanoza ( za to ze dla dragow zaniedlugo sprzeda monitor i bedzie exipl telepatycznie)
Sir Scud Kake ( za to ze podnieca sie jak szybko biega w tibi)
Bekasia ( sam wie za co)
Dragoholikusa ( za prezent w postaci porzadnego eq)
Urbexxa ( za to ze nie zamyka balkonow w domku)
Yavimave ( za to ze widzi otwarte balkony)
CipSoft-owi ( za to ze utrudnia gre dzieciakom z pod gwiazdozbioru USB )
Isse - za to ze lubie czytac jego posty
Mamie - za to ze mnie splodzila
Tacie - za to ze uwolnil tego bialego frendzla

Ostatnio edytowany przez _Tegax_ - 20-12-2007 o 10:49.
stary 22-12-2007, 15:15   #33
Cors Ent
Użytkownik Forum

Cors Ent's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 111
Cors Ent ma numer GG 2525795
Domyślny

Cytuj:
Mamie - za to ze mnie splodzila
Tacie - za to ze uwolnil tego bialego frendzla
nie było nic ciekawego w tv? i netu nie bylo? :S

Cytuj:
ambitny to byl twoj tata zapladniajac Cie, lecz jego ambicje sie nie spelnili bo syn niestety zaczal pierdolic na forum zamiast isc do szkoly.
Powiedział Tegax "cudowne dziecko dwóch pedałów"

czy u Ciebie w domu tata tez "ambitnie" zapładnia synka?
skad znasz takie praktyki?

A co do nie spełnionych ambicji... przyganial kocioł garnkowi

One of the founders and ex-member of Defenders of Fangorn.
"the swedish one" Warrior of DödsMetal and Vision.

rl boyfriend of Floaterka

Ostatnio edytowany przez Cors Ent - 22-12-2007 o 15:23.
Cors Ent jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 22-12-2007, 17:14   #34
Freddd
Użytkownik Forum

Freddd's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława

Świat: Azura / Obsidia
Domyślny

Z tego co sie orientuje to ten temat nie nzazywa sie "pobluzgajmy sie nawzajem" Ludzie ida swieta trzeba przebaczac a wy sie ciagle klucicie ....
stary 23-12-2007, 01:48   #35
_Tegax_
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cors Ent Pokaż post
nie było nic ciekawego w tv? i netu nie bylo? :S

Powiedział Tegax "cudowne dziecko dwóch pedałów"

czy u Ciebie w domu tata tez "ambitnie" zapładnia synka?
skad znasz takie praktyki?

A co do nie spełnionych ambicji... przyganial kocioł garnkowi
CHodzilo mi o to ,ze tatus mial nadzieje ze splodzi synka ktory bedzie cisnal w gale,ktory nie da sobie pluc w morde na rl ,a nie takiego ktory wyglada jak wyglada (czyt.pól dupy za krzaka) i ktory jest mocny po drugiej stronie monitora xD tyle co ci mam do powiedzenia ventrilowy mazgaju. " bija mnie help qwa help... dzieki za pomoc juz to pierdole ,nie liczcie juz na mnie" kazdy ded corsa przypominal moj cytat.
stary 23-12-2007, 11:13   #36
Nuriel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 10 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Imię: Nuriel
Gildia: Nephilims
Poziom mag.: 72
Nuriel ma numer GG 3285381
Domyślny

@Tegax

A Twój tata chciałby, żeby jego syn bluzgał jakiegoś kolesia, którego poznał w grze, gdzie chodzi się 5 pikselami?

Śmieszą mnie posty tych wszystkich "jaktojaodkryłemrllife", którzy się denerwują bardziej, że ktoś powiedział o Drazie coś, a tak nie jest, niż jak np. ktoś im powie że ostatnio przytyli i powinni coś ze sobą zrobic

Jak gram (a teraz chwilowo nie), to się udzielam. Ale jak nie gram, to zaglądam tu raz na ruski rok. A Wy potraficie się kłócic o rzeczy które wydarzyły się sto lat temu. Jeśli jesteście takimi cudownymi ludźmi, którzy pozbłądzeniu i grze w Tibię odkryli co to rl life, to idźcie ubrac choinkę zamiast się tu kłócic, a jeśli dalej gracie, to zajmijcie się tym, co TERAZ się dzieje. Bo inaczej żaden temat na tym forum nie będzie wnosił nic sensownego.

Wesołych Świąt i szczęśliwego nowego roku

Gladlige Jul og godt nyt år - a to po duńsku
Nuriel jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-12-2007, 12:24   #37
Maly-Rycerz
Użytkownik Forum

Maly-Rycerz's Avatar

Data dołączenia: 20 05 2006
Lokacja: Gdynia

Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
CHodzilo mi o to ,ze tatus mial nadzieje ze splodzi synka ktory bedzie cisnal w gale,ktory nie da sobie pluc w morde na rl ,a nie takiego ktory wyglada jak wyglada (czyt.pól dupy za krzaka) i ktory jest mocny po drugiej stronie monitora xD tyle co ci mam do powiedzenia ventrilowy mazgaju. " bija mnie help qwa help... dzieki za pomoc juz to pierdole ,nie liczcie juz na mnie" kazdy ded corsa przypominal moj cytat.
Ty napewno jesteś superelohiper kozak na rl i wszyscy sie ciebie boja, mr.wannabe od 7 bolesci idź lepiej kogoś opierdolić a nie kozaczysz na forum
Maly-Rycerz jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 23-12-2007, 14:42   #38
Antica vampire
Guest

Domyślny

Ogolnie kiedys jak gralem na furorze tj. zaczynalem tegax straszyl mnie ze zabije mnie taifun devilry bo zna go z rl , do tej pory czekam a co do jego wlasnej osoby , to ze okrada znajomych to poprostu nawyk przyniesiony do gry z rl. jest gruby i ma duzo do powiedzenia ale tylko w grze... jakos sie dowartosciowac musi eh
  Odpowiedz z Cytatem
stary 23-12-2007, 15:10   #39
_Tegax_
Użytkownik Forum

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Antica vampire Pokaż post
Ogolnie kiedys jak gralem na furorze tj. zaczynalem tegax straszyl mnie ze zabije mnie taifun devilry bo zna go z rl , do tej pory czekam a co do jego wlasnej osoby , to ze okrada znajomych to poprostu nawyk przyniesiony do gry z rl. jest gruby i ma duzo do powiedzenia ale tylko w grze... jakos sie dowartosciowac musi eh
niestety ale mam powodzenie u dupeczke i to duze ;D hrhr nie gram w to gowno juz od prawie 2 lat i czuej sie z tym swietnie wpadam pow*****ac tutaj lamusow bladych od monitora ,zachudzonych jak psy ze schroniska z nocnikiem pod dupa bo im cave zajma. zaden gracz nie zabuilby nooba na 40 lvl majac 200+ .. pomysl pajacu i niby po co?
stary 23-12-2007, 15:29   #40
Antica vampire
Guest

Domyślny

Cytuj:
niestety ale mam powodzenie u dupeczke i to duze ;D hrhr nie gram w to gowno juz od prawie 2 lat i czuej sie z tym swietnie wpadam pow*****ac tutaj lamusow bladych od monitora ,zachudzonych jak psy ze schroniska z nocnikiem pod dupa bo im cave zajma. zaden gracz nie zabuilby nooba na 40 lvl majac 200+ .. pomysl pajacu i niby po co?
poprostu sie napinales i na tym sie skonczylo , tak jak i twoja kariera na azurze moze to dlatego nie grasz ? ah masz powodzenie i jestes skromny..podejrzewam ze kolorujesz troszke swoje zycie ale wsumie kazdy marzyc moze

pozdro.

Btw. co do twojego nie grania w to "gowno"

Dec 17 2007, 12:39:46 CET Died at Level 162 by a tarantula

nie wiem jak to zrobiles i szczerze chcialbym poznac historie tego upadku, wyjasnij prosze.

Ostatnio edytowany przez Antica vampire - 23-12-2007 o 15:31.
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania