![]() |
#621 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#622 | |||
CS Tibia.pl Team
|
![]() Cytuj:
A "odpoczynek" kumuluje się aż do 1,5*pełny lvl (czyt. jak masz 65, to gdybyś tylko bił mobki w połowie do 67 by ci się wyłączyło) Cytuj:
![]() |
![]() |
#623 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2006
Lokacja: South Park
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 70+
![]() |
![]() Pozatym jezeli wszystko osiagniesz ...
Jest cos co moze osciagnac tylko 5 osob =)))) Mianowicie 1 miejscie na swiecie w arenie 5 vs 5 !!!! to jest dopiero cos ![]() ja gram tylko dla areny wbijam 70 lvl farmie honor kupuje itemki i zaczynam wymiatac najpierw na 2v2 potem jakies 3v3 i zobaczymy ![]()
Dont call me fat ass, Im big bones ! Screw you guys, Im going home. Suck my balls Kyle. Jak tu nie lubic Cartmana :> http://www.youtube.com/watch?v=1uVA7iEtPss Cartman- Screw you guys, Im going home. Stan- But cartman we try.. Cartman-no, no, no Screw you guys > Home Byhahahahahhahaaha |
![]() |
![]() |
#624 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#625 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Ja tam sie niczym nie sugerowałem poprostu wybralem ot tak }: D. To normalne, że w tych miastach biega tak mało osób? Troche nudzi ta interakcja : |. Nikt sie do nikogo nie odzywa, nawet mi Hi nikt nie powie.
Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 23-12-2007 o 15:28. |
![]() |
![]() |
#626 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() @Duke Dran:
W SC biega mało osób,ale w Ogri jest ich pełno ![]() @Topic: Ja gram BE Warlock,dopiero 29 lvl. Na BoulderFiscie jakby ktoś był zainteresowany,nick Oertare. |
![]() |
![]() |
#627 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2004
![]() |
![]() wiec po co to nazekanie ??
![]() I staniemy się pasterzami, Dla Ciebie mój panie dla Ciebie, Z Potęgą otrzymaną prosto z Twej dłoni, Nasze nogi nieść mogą spokojnie Twe rozkazy, Tak więc rozlejemy rzekę ku Tobie, I poskramiać duszę będziemy na wieki, In nomine Patris et Filii, et Spiritus Sancti. Amen. |
![]() |
![]() |
#628 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
|
![]() Bo strasznie dużo noobów robi BE i zasyfiają świat
![]()
![]() |
#629 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Dobra prowokacja ![]() P.S Bycie dobrym zarowno na polowaniach jak i na PvP wymaga innego builda ![]() @ Drake Dran Zobaczysz origrimmar albo shattrah city ![]()
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 23-12-2007 o 18:35. |
|
![]() |
![]() |
#630 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() Cytuj:
9 000 001 graczem.
;- Ostatnio edytowany przez Zenuś - 23-12-2007 o 18:34. |
|
![]() |
![]() |
#631 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czyli przyznajesz sie do klamstwa. Dziekuje.
Co do gry na 70 poziomie. Gra w WoWa dopiero zaczyna sie na ostatnim mozliwym do osiagniecia poziomie, czyli 70 lv. Zaczynasz chodzic na heroici ( cos jakby trudniejsze jaskinie) zeby moc zdobyc klucz do karazhan ( pierwszej raidowej instancji czy.t jaskini dla min 10 osob) Zaczynasz zdobyc coraz to lepszy gear (eq) Mozesz chodzic na arene w celu sprawdzenia swojego PvP i potem mozliwosci kupna geara za zabijanie graczy. Dobijasz do konca ostatnie skille ( mam namysli kowalstwo , krawiectwo itp) Dopiero bedac na raidzie, uczysz sie co to znaczy gra zespolowa i umiejetne dobranie klas postaci do raida. Idac na bg , wreszcie wszyscy maja ten sam poziom co ty ( co nie oznacza ze kazdy ma rowne szanse ze wzgledu na buildy i geary) Jak bedziesz chcial sobie cos zrobic ( np uszyc) to bedziesz musial zabijac okreslone potowry w celu uzyskania surowcow ( lub pojsc na sktory, idziesz do Auction HOuse i i kupujesz surowce z aukcji ) I wiele innych rzeczy ![]()
Ostatnio edytowany przez Lord Dreathan - 23-12-2007 o 18:44. |
![]() |
![]() |
#632 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2006
Profesja: Elite Knight
|
![]() Lol, ja w ten sposób aktywowałem swoje konto a gram od 3 miesiecy i 62 swoim mainem... (jeden prepaid już zszedł)
Na moje 6 charow 5 jest female :.p |
![]() |
![]() |
#633 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() jak moge klamac na temat o ktorym nie mam zielonego pojecia. to ze przyznalem sie do prowokacji nie oznacza ze chcialem kogos oklamac. po prostu chcialem wymusic odpowiedz na moje pytanie a ty bardzo fajnie mi na nie odpowiedziales. dzieki
![]()
#634 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie ma za co
![]() ![]()
![]() |
#635 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Juz miesiac zyje bez Wow'a. Katorga, meczarnia i w ogole xD Kuwa jak na blueconnekcie bedize dzialac (wegorzewo sux) to kuwa wracam do gry ^^ A jak nie to bida, trzeba bedzie szukac radiowki w miare dobrej :/
Btw. Co tam w Wownym swiecie slychac bo mam braki :<
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
#636 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]()
![]() |
#637 |
Użytkownik Forum
|
![]() Podlaczasz sie pod globala czy priva?
![]() |
#638 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: Poznań - Rataje
![]() |
![]() Ma ktos jakiegos priva? Chwile chociaz pogralbym
![]()
<Take a look inside my head, do you see how I feel, 'cos I'm a freak dirty rocker with sex appeal, 'cos I will take your drugs, and I'll get you high, 'cos I'm a freak dirty rocker, and i'll make you fly>
-- Mitsubishi Eclipse Klub Polska -- www.eclipse.net.pl |
![]() |
![]() |
#639 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() Pod globala
![]() ale to już nieaktualne bo pojutrze odaje komputer do naprawy....
![]() |
#640 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Kolejna porcja jakiś noobskich screenów xP.
Tutaj sobie idę xD ładny lasek. ![]() Tutaj z jakimś teamem czyścimy umarlaków. ![]() Cały mega team w komplecie. ![]() No, a tutaj trzepie tyłki umarlakom. ![]() No, a tutaj mam problem bo jak widać mogę kupić sobie nowe czary. Mimo, że mam kasę to klikając na train nic się nie dzieje : / Halp! ![]() Wiem, że na tych screenach nie ma nic ciekawego (przynajmniej teraz) są to screeny z życia mojej postaci. Jako newbie nie mam nic innego do zaproponowania, a chcę rozwijać temat : ). Ostatnio edytowany przez Duke Dran - 25-12-2007 o 19:28. |
![]() |