|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#41 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#42 |
Guest
|
![]() Mam bardzo sekretne miejscie na rooku, a nawet dwa. To pokój z mino magiem i ghoulem. Nikt tam nigdy nie chodzi więc można expić
Głupi temat |
![]() |
![]() |
#43 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: Lubań
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Ale wy macie loodki sekretne miejsca ,są one na tyle sekretne że większość jest zaznaczona na tibia.pl w mapach hehe a do tego podajecie takie info o np 20 szkieletach w jaskini bez przesady piszcie jak wiecie cos konkretnego . Bo znajduje się na forum wiadomości "na rooku na 100%jest ghoul widzialem screna" albo na "rooku jest mino mag" nie dajmy się zwariować takie rzeczy wie chyba karzdy nawet prawie początkujacy gracz (np 4lev )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Annihilator Room
Stan: Na Emeryturze
Imię: Aris Xetr
Profesja: Rookstayer
Gildia: Selint Hill
Świat: Guardia
|
![]() mam małe pytanko u minosów ( tam gdzie mozna dostac chain armora) mozna wykopac dziure ( pick) gdzie znajduje sie klucz i czy jak tam wejde bede musial walczyc z jakimis potworkami ? ( prosze odpowiedziec tylko na to...)
aha i czy jest jakis sposob na znajdowanie ukrytych dziur za pomoca picka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() @up
W dziurze raczej nic ci nie grozi ale nad dziura jest troche orkowej krwi....
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2005
Lokacja: Dark Dimension - Plains of Shadows
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Patrz nick.
Świat: Antica
Poziom: N/A
Skille: Zmienne
Poziom mag.: ..
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
![]() Wkurzyłem, pochwaliłem, obraziłem kumpla? Podoba/nie podoba Ci się coś we mnie/moim avatarze/stylu pisania itp? Wyraź to TU, wstawiając mi notę. ----(\_/) <=(x.x)=|-o - Stop zającom w podpisach! --- (> <) Ostatnio edytowany przez Dark Alphadron - 04-01-2006 o 12:40. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 12 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kapitan Wojtek
Profesja: Paladin
Poziom: 8
|
![]() Ej a może ktoś wie gdzie jest Traning Room na rooku?Prosze odpiszcie jak nie tu to na moje GG 6216760.
![]() |
![]() |
![]() |