|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Coldo Gandier
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 25
Skille: 57/57
Poziom mag.: 3
|
![]() Piszemy tutaj o naszych nockach.
-Co najczęściej robimy(expienie, skill, mlvl, lootbag)? ![]() -Gdzie się wybieramy? ![]() -Do której godziny gramy? ![]() -Co robimy żeby nie usnąć? ![]() -Gdzie w nocy najbardziej opłaca się expić? ![]() -Jak radzimy sobie przed atakami starszych? ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() ;o na nocke sie szykujesz ;p?
/on topic lol2 xd najczesciej to ide na pk tak kolo 2-3 nad ranem i pekuje 50-70 knightow dla kasy ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Lokacja: Warszawa
Świat: Amera
|
![]() Teraz to nie, jeszcze jak miałem 50 ek i byłem można tak powiedzieć, że przywiązany do tej gry siedziałem z 20 godzin przy kompie ( z przerwami, przecież trzeba było zejść do kuchni na dół po coś do picia czy do jedzenia). siedziałem do 4 rano przeważnie, na początku było ciężko, ale potem sobie taki nawyk wyrobiłem. Teraz po hacku mam to w du#pie. Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Cytuj:
-Gdzie się wybieramy? - do łóżka, ew na kanape -Do której godziny gramy? - śpimy do rana -Co robimy żeby nie usnąć? - ? -Gdzie w nocy najbardziej opłaca się expić? - W łóżku na poduszkach (dla hardkorowców na nightmare ![]() -Jak radzimy sobie przed atakami starszych? - zamykamy drzwiii...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Lokacja: Warszawa
Świat: Amera
|
![]() Codziennie chyba nie będziesz chodził na imprezki. Zresztą tak wogóle co do tematu: Szkoda czasu na tibie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Codziennie chyba nie będziesz robił nocek. Zresztą tak w ogóle co do tematu: Szkoda czasu na tibie.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Refugia
|
![]() Zdecydowanie bardziej wole sie wyspac i niz robic nocke w tibii bo szkoda zdrowia
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2005
Profesja: Elite Knight
Świat: Berylia
Poziom: 100
Skille: 80/75
Poziom mag.: 6
|
![]() -Co najczęściej robimy- stoje pod depo
-Gdzie się wybieramy - carlin -Do której godziny gramy - do szusmej -Co robimy żeby nie usnąć - czytamy debilne tematy na forum takie jak ten -Gdzie w nocy najbardziej opłaca się expić - pod depo -Jak radzimy sobie przed atakami starszych? - dorastamy |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik forum
Lokacja: Poznań
Imię: Coldo Gandier
Świat: Secura
Poziom: 25
Skille: 57/57
Poziom mag.: 3
|
![]() Cytuj:
Bardzo mi przykro ze ten temat wydaje Ci sie debilny.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2006
|
![]() ja.maniacze.w.nocy
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Trzcianka k/Piły
Stan: Niegrający
|
![]() moja nocka wyglada tak( piatek sobota)
-Co najczęściej robimy- Stoje przy barze -Gdzie się wybieramy - na parkiet co jakis czas -Do której godziny gramy - do poki nie wroce z nowa laska na chate -Co robimy żeby nie usnąć - RED BULL i seta lub kreska -Gdzie w nocy najbardziej opłaca się expić - nocny klub blisko goracych miejsc typu klatka,rura basen -Jak radzimy sobie przed atakami starszych? - starszy rozumiem jako faceta z ktorym dana laska przyszla. Obrona - ochorona lub co sie kilka razy zdazylo: ewakuacja na inna impreze WASTE: wejscie, alko(manasy)WAZNE - licząc na lepszy towar nie pij piwa jak menel - od 100 zl ( euro i funt zalezy gdzie i ceny inne) prezerwatywy - 7 zl (jak wyzej POTWORY ![]() Dziewczyny od 19 roku zycia, do 27 (wyzej nie licze) liczace na nadzianych frajerow, których chcą wycyckac. NIe dac sie najwazniejsze Expic polecam najlepiej na paccu tzn kluby z karta V.I.POutffit - prawie garniak tzn.: spodnie czarne i koszula czarna i buciki czarne. wlosy na zel,ogolony i wypachniony. Bron(czyli na co laski sa wrazliwe) - dobry bajer i kasa. Ogolnie w tibi jak w rl wszystko opiera sie na kasie. POZDRAWIAM I ZYCZE UDANYCH HUNTOWxD @edit BEST LOOT - lesbijki mi sie trafily 22 i 21 lat.zyciowy cel spelniony: przeleciec lesbijki Ostatnio edytowany przez Xelu - 27-12-2007 o 21:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: z domu
Imię: Xartazz
Świat: Candia
Skille: 75/73
Poziom mag.: 4
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
@topic Nawet jak chcę zrobić nocke to o 2 odlatuje xd Noc jest od spania, a już napewno nie od gapienia sie przez noc w pixele -.- Ostatnio edytowany przez Ancient900 - 27-12-2007 o 21:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2007
Świat: Titania
|
![]() ![]() ![]()
morda nie szklanka, ale garde trzymac trzeba www.pajacyk.pl - wejdz i kliknij ;p 14:36 Loel [9]: nortec 14:36 Nortec Nocturna [121]: ? 14:36 Loel [9]: nortec bez portek 14:36 Nortec Nocturna [121]: teach english pl whore 14:37 Loel [9]: to znaczy kurwa ze nie nosisz portek 14:37 Loel [9]: balachu pierdolony |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Trzcianka k/Piły
|
![]() moze was matka budzi...nie pamietam jak to jest od 10 lat. a co do kosciola w niedziele to nie dla mnie jestem ateista. Co do budzenia sie itd. to zal. dupe sciska autorowi posta ze isntnieje rl swiat i moze byc w nim milo.
Ostatnio edytowany przez Xelu - 27-12-2007 o 22:29. Powód: literowka |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2006
Lokacja: Polska
|
![]() Szkoda czasu na tibię.
Lepiej się wyspać ^^
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2005
|
![]() zdecydowanie lepiej się wyspać a jak już to hunty cało nocne są bardzo opłacalne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng
Imię: Perpetual Torment
Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
|
![]() Kompletnie nietrafiony argument. Z dwojga zlego lepiej byc uzalezniony od tibii niz szmaciarzem w rl.
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 09 2007
Lokacja: Plains of Glory
Świat: Iridia
Poziom: 32
Skille: 66
Poziom mag.: 65
![]() |
![]() ja sobie siedze przed kompem w nocy zazwyczaj expie - ale w*****a mnie jedno ze w 2/3 nocek jak sobie normalnie biegam legalnie
i expie to zawsze musi mi ekipa brazylijska albo meksykanska PK wbić i takie cos wyglada tak: oni mnie atakują -> ja daje sobie z nimi rade -> wołają h lvl kolege -> uciekam, uciekam, uciekam ... -_- to jest wredne... |
![]() |
![]() |