|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 58
|
![]() -Co najczęściej robimy - Oczywiście expię, ponieważ jest mało osób i expowiska nie są bardzo zalegane przez graczy. =)
-Gdzie się wybieramy - Hmmm różnie, od kopalni Dwarfów po Ghostland ![]() -Do której godziny gramy - Hy Hy długo długo =P 8:00 - 9:00 rano -Co robimy żeby nie usnąć - W dzień 5 kaw, 1 wieczorem i nocka murowana ![]() -Gdzie w nocy najbardziej opłaca się expić - Dla mnie w tej chwili na Guardach bądź Dragonach. Ale głównie to na expowiskach, gdzie jest możliwość w razie co przeniesienia lootbaga. -Jak radzimy sobie przed atakami starszych - Na szczęście moi rodzice się już przyzwyczaili do moich nocek, więc mam problem z głowy ![]() Pozdrawiam Wszystkim Tibijczyków ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Trzcianka k/Piły
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
@Caban Nadbaltycki hehe 15-17 powiadasz...do 16 roku zycia prokurator trzyma reke na dziewczynce wiec ty tego nie mozesz zrobic ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2005
Lokacja: W domu
Imię: TibiaBot NG/BlackD Proxy
Profesja: Royal Paladin
Gildia: -
Świat: Fortera
Poziom: xx
Skille: xx
Poziom mag.: xx
|
![]() @Up
Dlatego ja biore 16-18 ;] Topic -Co najczęściej robimy- Botujemy. -Gdzie się wybieramy - Na jakis hunt place z dobrym exp rate na bocie. -Do której godziny gramy - Do kiedy bot wbije lvl. -Co robimy żeby nie usnąć - Śpimy./ Idziemy na imprezę. -Gdzie w nocy najbardziej opłaca się expić - Zalezy od lvla i od bota. -Jak radzimy sobie przed atakami starszych? - Nie występują.
"Wyobraźnia jest ważniejsza od wiedzy, ponieważ wiedza jest ograniczona." A. Einstein Ostatnio edytowany przez Dark Horseman - 28-12-2007 o 11:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Nigdy nie grałem w nocy bo to jest marnowanie czasu. Kto jak kto ale ja wole się wyspać.
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2006
|
![]() Sorka za offtopic....Polskie prawo karne muwi ze 15latka z 15 latkiem mogom uprawiac stosunek...troszke wiedzy nie boli a pomaga
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
|
![]() Hehe
![]() Żeby nie było. -Co najczęściej robimy- expimy -Gdzie się wybieramy - cyclopis -Do której godziny gramy - do 3-5 -Co robimy żeby nie usnąć - ? Mi się nigdy nie chcę spać ![]() -Gdzie w nocy najbardziej opłaca się expić - na potworach które dają najwięcej doświadczenia i występują w największych ilościach (dziwne że autor nie podał tu komu bo 10 knight na demony nie chodzi chyba) -Jak radzimy sobie przed atakami starszych? - Nie atakują |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Coldo Gandier
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 25
Skille: 57/57
Poziom mag.: 3
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: Stargrad Szczeciński
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
|
![]() Skilluje
-Slime koło Mostów dwafwów 5:00 jak jest szkoła 3:00 -Kawa,Redbull, czasam nic Expić da się wszedzie bo nie ma tylu PK i noobów ( POLSKA ZzzzzZZZZZZZZzzzzzzzzZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzz DOBRANOC ![]() I oczywiście chcem powiedzieć ze w nocy wcale nie jest mniej ludzi bo brazylia ma pułudnie czy jakoś tak ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Ja też chcę Ci coś powiedzieć, mianowicie możesz w nocy zaświecić lampkę i otworzyć słownik ortograficzny jeśli takowy posiadasz. |
|
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 12 2007
Lokacja: Stargrad Szczeciński
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
|
![]() Ty sprecelowana swinio znajdz tam chociaż 3 błędy ortograficzne to możemy pogadać o analfabetyzmie a jeżeli ktos np. napisze ,,polska,,
polksa,, to są twz. literówki które każdemu się zdażają ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Coldo Gandier
Świat: Secura
Poziom: 25
Skille: 57/57
Poziom mag.: 3
|
![]() .. Wczoraj sobie zroiblem nocke.. do 5 ..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Zbanowany
|
![]() Także prawo karne mowi ze 19 letni mężczyzna nie moze uprawiac sexu z 17- kobietom .\
Co robimy - expimy Gdzie - ( w moim przypadku ) Wrl / dl's / dragi ew. Acient ruins tomb -2 ( mam sentyment do tej tomby ; d) Do ktorej gramy - Powiem tak teraz mam feire to moje zycie wyglada tak: Wstaje 9 niewyspany ide sie kapac bo sie nie myje wieczorem tylko rano , robie sniadanie dzwonie po kolesi idzemy do kina/na bilard/pile/kosza/rowery/okolice/kebab/kfc/cartoon/bar rab/ mc donald i wiele wiele innych wracam do domu kolo 18 wsiadam na kompa i gram w tibie.Nastepnie o 3 dowiaduje sie ze jest trzecia lekko sie przy umywalce obywam w najbardziej smierdzacych miejscach i ide spac.I tak w kółko macieju . Co robimy zeby nie zasnac - Nic poprostu o 1 juz padam z nóg a o 3 jestem w łóżku . Co robimy z atakami rodzicow - Strzelamy matke w pysk ![]() Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 13-02-2008 o 11:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ALE ROFLA ZALICZYLEM XDDDD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
Świat: Gaalaaanaa ;d
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: pl?
|
![]() Kiedy robię nockę expie max 2h, a reszte spędzam z kumplami. Na gg, skoczymy na piwko, a czasem na miasto do klubu
![]() Gorzej jest zorganizować to tak, żeby wszyscy mogli ![]() |
![]() |
![]() |