|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ostatnio pojawił sie na tibi Morgaroth. Wielki demon z nieziemska siłą.
Miałem okazje spotkać go kilka razy. Teraz pytanie do was. Ile graczy powinno na niego isc?? A ile na drugiego dobrego demona Orshaabala?? Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Zależy jakie levele. Jeśli 200+ to z 10 na Morgarotha. 5 shooterów, 3 blokerów i 2 UH Makerów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
![]() |
![]() Pisze ci xd 5 Sorców/Druidów z sd'kami 3 Knightów i 2 Druidów do leczenia Knightów
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() up: nie wiem, nie mam 200+ lvlu... ale zdaje mi sie... ze to troche malo ;/
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Jeżeli jesteś h-levelem to wiesz, ale zwykle idą ludzie z najlepszej gildi na serverze (to na Morgarotha)
A Orschaabal jest w łatwo dostepnym miejscu, więc wszyscy z PACCiem idą tam i szpanują potem, że padli na "wielkim bossie" ( na erigu jest czasami pokazane, że z ~250 osób padło na Orschaabalu ) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Tharoo
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 110
|
![]() Niechodzi o ekipe, a chodzi o zgranie. Na moim serverze gdy padal morgaroth weszlo kilku br, ktorzy m walami odcieli dostep do uhania blokera po czym padl, a morgaroth na red hp niezostal pokonany. Na orshabaala trudno powiedziec przwaznie bije go sporo sobo w polowie low lvl ale wystarczy dobry bloker kilku uherow + shoterow ~180 i wystarczy spokojnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
![]() |
![]() Tharoo jest też allegro.pl i dużo kasy żeby nie było
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jesli chodzi o morga to radzil bym z nim uwazac bo niejeden pozadny najcik na nim polegl przywoluje duzo demonow i potrawi pojechac z ostrym combo, przy tym sie leeczy i leczy ;p radzil bym wziasc team jak najlepszy sie da. Ludzie tez kombinuja w ten sposob ze trapuja blokera mwallami aby tylko morga mial do niego dostep jak juz na niego idziesz to bierz mighty ringy moze ci zycie ocala ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
Kilkakrotnie widziałem ekipe w składzie kilkunastu osób nie potrafiących rozłożyć tego bossa na łopatki. Najważniejsze to mieć dobry pomysł i umiejętność zwinnego miotania magic wallami żeby dobrze trapnąć bossa.
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |