![]() |
#3042 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() arha, przeczytaj to co zacytowales jeszcze z 10 razy i zedytuj posta, to o tym gimnazjum.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3043 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3044 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Cytuj:
Ja się nie czuję Polakiem, podobnie jak 30 000 ludzi którzy udowodnili to na Spisie Ludności - Jestem Ślązakiem ![]() @ Do kogoś tam, Nie czytałem tego forum dokladnie, bo jak można czytać coś takiego - " shau hsuazenuhsua zuasgsdauygszmwo" <- z takimi literówkami to do przedszkola, Ale wara mi od Natalii. Póki ja tu jestem nie pozwolę ją obrażać, w ten sposób w jaki to zostało uczynione !! ![]()
Ostatnio edytowany przez Fin'er - 06-01-2008 o 11:27. |
|
![]() |
![]() |
#3045 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
|
![]() TO BEDZIE DLUGIE ALE MAM NADZIEJE ZE WARTE PRZECZYTANIA
Z gory przepraszam Po 1 Dosia dziekuje ci za rozluznienie tego jakze idiotycznego konfliktu miedzy niektorymi forumowiczami. ![]() Something about p3p5 Widzicie to jest tak. On zawsze byl z wami w roznego rodzaju gildiach i zawsze ale to zawsze byla ta sama sytuacja. Zwyciestwo, klutnia, paying out. Pephy poprostu zdal sobie sprawe ze po co ma placic nieskonczenie wiele, gdy moze byc po stronie tych ktorzy zawsze wygrywali predzej czy pozniej. Jezeli ng nie zauwazy ze ma 100% przewage nad Saint to nie wykopie go. Something for Wujek Naprawde Cie szanowalem chlopie. Zawsze uwazalem ze jestes poza Finerem i Doska ( i oczywiscie axiem hahaha) ktory ma cos do powiedzenia. Popatrz jak szybko czlowiek moze zmienic swoje zdanie. To co powiedziales o Renie Marin nie mialo zadnego sensu i uwarzam cie teraz za cos w stylu Axio. Something about Posuv Tak jak juz ktos tam powiedzial. Poprostu nie powinienes osadzac ludzi zbyt pochopnie. I nauczysz sie tego na swoich wlasnych bledach skoro nie umiesz sie nauczyc inaczej. Widzisz, ktos by powiedzial ze co ma Forum, Tibia to prawdziwego zycia. Ale czy tak naprawde, po graniu w ta gre juz tyle lat nic sie nie zmienilo na gorsze? Byc moze nie zdajesz sobie z tego sprawy ale popatrz sobie o ile mniej tematow masz do rozmowy ze swoimi kolegami. To all those niggers Naprawde nie ma o czym gadac. Jedni uwazaja ze patriotyzm to dobra sprawa, niektorzy leja na Polske i na to ze w niej wogole zyja po przeciez "łaski bez", a jeszcze innym zwisa ten temat i powiewa. Wiecie juz dlaczego szwedzi sa lepsi tylko wzglednie? Bo nie kluca sie miedzy soba o byle gowno. Naprawde nie ma sensu dluzej rozkminiac tego shitu. Kazdy ma swoje wlasne zdanie. I powinnismy sie z tym w jakis sposob zgodzic nie robiac zamieszania obrazajac innych za ich opinie. KONIEC KONIEC KONIEC I'm done Slayah~ P.S. Nee'ku tu rzadi xD |
![]() |
![]() |
#3046 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Wronki/Wwa (studia)
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
Nie ma tak, ze jeden narod sie kloci a drugi nie. Klotnie, sprzeczki leza w naturze czlowieka, sa wrecz potrzebne ![]() I piszcie kurwa wreszcie "w ogole" a nie "wogole"
![]() |
#3047 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: +++
|
![]() dosia
ty nikogo nie lubisz i ciebie nikt nie lubi a powiedz mi prostaczku dlaczego grasz w tibie ? zeby wyzywac pod dp i na forum trolu bagienny ? a pamietasz cykorze jak vany i waptor zawolali cie zebyc poszedl zabic jakiegos polaka w port hope to pobiegles a pozniej mu sie tlumaczyles ze biles go bo sie waptora bales cw*lu j*bany. a teraz spi*rdalaj do swojego dp dalej wyzywac 12 levele p*srancu ![]() ![]() ![]() Ja lubie bencia bo jest prostolinijny i co mysli to pisze beza zbednej filozofi ![]() i milona bo jego krokodyl zjadl, i suva bo wzial bencia do gildi ![]() ![]() i kiroja bo ma juz z 22 lata, skonczyl studia i ma zone modelka ![]() i archina bo ma duzo kasy, ma wszystkie chary na obsidi i teraz go wszyscy lubia bo ma kase i levele ![]() i pephego bo smiesznie pisze i dedmita bo dobrze napisal o rasizmie i fing~~~~ bo utrzymuje to forum przy zyciu, lubie rybe bo jest madry, slajera bo ma fajne runy co paralizuja zloczyncow ![]() nati bo niema pryszczy i wcale nieszuka chlopaka w tibi ani w simsach ![]() |
![]() |
![]() |
#3048 |
Użytkownik Forum
|
![]() przepraszam :* jestem starsznie zmeczony po basenie i w ogole nie chce mi sie poprawiac tego
|
![]() |
![]() |
#3049 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Seryjnie, wez sie wyspij, wyjdz na dwor nabierz troche powietrza i odpocznij od kompa. Moze wtedy nauczysz sie po kims jechac inteligentnie, bo tu wstawic "pierdolnij" a tam "kurwa" zadna sztuka nie jest (co nie kurwa?), a i na przyszlosc CAPS LOCK off bo nie dosc ze udalo Ci sie wrzucic w jedno zdanie 4 bluzgi to jeszcze musiales to napisac capsem zeby kazdy zauwazyl jaki Ty nie jestes super. A JAK! +10 do forumowego gangsta. 3maj sie & flejm me on plx ![]() |
|
![]() |
#3050 |
Użytkownik Forum
|
![]() BLAGAM LUDZIE!
Nie jestesmy przeciez dziecmi. Nie musicie nawijac na siebie jak jakis papier toaletowy na dupe. Blagam PLEASE TURN THAT SHIT DOWN! |
![]() |
![]() |
#3051 |
Guest
|
![]() no dobra - krotka pilka - kiedy koniec pierdolenia? ; )
pozdrawiam goraco (ale tak by nie poparzyc ![]() |
![]() |
#3052 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3053 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2007
Lokacja: Rybnik
Imię: Odyn master
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 116
Poziom mag.: 67
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3054 |
Guest
|
![]() @slayer
taa wczoraj doladowalem pare groszy ![]() zyc juz sie nie dalo : P edit: spadam spac ; p bb all Ostatnio edytowany przez Nedomanus - 05-01-2008 o 23:40. |
![]() |
#3055 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() @ slayer
na gorsze nie zmienilo sie nic, kilka rzeczy zmienilo sie na lepsze ![]()
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#3056 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3058 |
Użytkownik Forum
|
![]() zmuszacie mnie do odpisywania
@Axio już wiem z kim mam do czynienia tak to ja cie pomoglem ujebac panie Kaeke, i ciesze sie ze tak sie stalo , szkoda ze ltk nie wygralo bo bys sie mogl wraz z swoim ziomem ikonem na mnie zemscic ![]() @myllion bylem sfrustrowany to daltego caps lock , i dzieki za te +10 pkt przyda sie , nastepnym razem postaram sie wsadzic wiecej bluzgow wiec sie nie martw. Ostatnio edytowany przez DoSiaa - 06-01-2008 o 00:17. |
![]() |
![]() |
#3059 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#3060 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Profesja: Royal Paladin
Poziom: +++
|
![]() dosia
o tobie to huczalo dupku nie tylko w venore i nie tylko w port hope ale mozesz uwazac mnie za kaeke bo to przeciez jego zabiles cioto. ja w takiej sytuacji wolal bym pasc niz frienda zabic i pozniej go przepraszac. dla mnie byles i bedziesz tylko dupkiem a swoim zachowaniem tylko to potwierdzasz. ![]() ![]() ![]() |
![]() |