![]() |
#181 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 03 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Victeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sunblade Reloaded
Świat: Morgana
Poziom: 201
Poziom mag.: 81
|
![]() Immortal Destroyer
Jan 10 2008, 19:12:08 CET Killed at Level 71 by Elven Jaris Remariel Jan 10 2008, 19:16:18 CET Killed at Level 119 by Victeron |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#182 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice
Profesja: Knight
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
|
![]() widze ze fragi sie sypia xD gz
a wie ktos jaki jest wynik jak narazie?
![]() |
![]() |
#183 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Stalówka
Stan: Zbanowany
Imię: Natiol akk Toksong
Gildia: K@r@
|
![]() ![]() Co za świat no... Chłopaki tyle ćwiczyli tego mass loga i nie może im wyjść ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#184 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#185 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 01 2008
Lokacja: Bogatynia/Wrocław
|
![]() dokladnie, Remariel nie powinien byc wliczany
|
![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zbanowany
|
![]() fragi aktualizowane z mojej strony ^^
3:0 Jesli ktos ma z tym jakis problem niech poda argumenty np. dlaczego ktoregos fraga mialo by nie byc itp ![]() btw.War peyments zostawly wystawione , jest on kosmicznie duzy jak na 3 dni trwania wojny i 3 fragi ;d I w zasadzie troche dzwine jest to ze wogole war peyments zostal wystawiony tak wczesnie gdzie wojna w zasadzie sie jeszcze nie zaczela ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kafffffar - 11-01-2008 o 00:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#187 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jak juz zajmujesz sie wynikami to mozesz (oczywiscie jesli ci sie chce) napisac kto zostal zabity zeby bylo wiadomo a ja polecam zajrzec http://forum.tibia.com/forum/?action...1#post17277921
![]() |
![]() |
![]() |
#189 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
przynajmniej probowales zobaczyc co jest na 1 stronie tego tematu kolego? ![]() Ostatnio edytowany przez Kafffffar - 11-01-2008 o 00:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Użytkownik Forum
|
![]() sorka
![]()
![]() |
![]() |
#192 |
Użytkownik Forum
|
![]() Martinas Pacera (non-pvp) xD
ale gralem kiedys na morganie, mam tam jeszcze kilka harow ale glownego juz nie mam...
![]() |
![]() |
#193 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Zbanowany
|
![]() Fid zdazyles jeszcze zacytowac moja wypowiedz z masakrycznym bledem ortograficznym XD (napsialem dozy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Użytkownik Forum
|
![]() Haha faktycznie Kafar, nie zauwazylem nawet ;p ale nawet najlepszym sie zdarza nie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#198 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Imię: Emeriss
Gildia: Fluffybunny <3
Poziom: 88
|
![]() Cytuj:
hmmmm.... Ja poznalem sie na Twoim PA kiedy to placilem 30+k, za "położenie zużytego parcela na skrzynce..." to jest dopiero nice reason. Nastepna rzecz zaskakujaca to Twoje wypowiedzi na Forum mówiace o tym, że jestes w stanie pomagać "finansowo"... skąd ta przemiana?. Kiedy miales Pro (wtedy to byl Dany Darko i inni,oczywiście zaden z nich nie byl Polakiem) zbierales od Polowy Morgany Paymenty. Nagle kibicujesz "Naszym". Jeżeli jest to nowy owner, bardzo przepraszam... mowie to tylko dlatego ze ostatnio na allegro widzialem Twojego chara... ale 120 zł to troche malo za 2 dobre chary "które posiadają dużo kumpli" i oczywiscie za czas poswiecony na ta gre. Co do wojny powiem tylko tyle " Niech wygra najlepszy" (mam nadzieje,że bedzie to Rise). ![]() Hawan ~ wyrazam tylko swoja opinie ,nie miej mi tego za zle. (Have a nice day) Przepraszam za jakiekolwiek błedy ortograficzne czy tez interpunkcyjne. Powodzenia i pozdrowienia ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#200 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 01 2008
Imię: Zambro
Profesja: Paladin
Poziom: 55+
Skille: 150+
|
![]() Jak by [GUILD]Oath[/GUILD] wygrało z Oracle to od razu zaczęło by z Repertic nikt nie jest głupi ^^
Nie mówcie proszę was więcej o wojnie spain/swe vs Polska bo w [GUILD]oath[/GUILD] też są Afropolacy I tak w to nie gram bo nie mam czasu wiec możecie mówić o mnie co chcecie ![]() [CHAR]Zambro[/CHAR] ![]() Ostatnio edytowany przez MaziR - 11-01-2008 o 18:30. Powód: ortografia |
![]() |
![]() |