![]() |
#262 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#263 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() Kozakiem zza monitora to jesteś Ty i twoi pro bracia Dizt, Adam i Xomerkiem (old Tabasuga~) ? masz jakieś sapy do mnie zapraszam do Gdańska ![]() ![]() NIE pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#264 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
PRAWDA ZWIDUŚ PRAWDA!!! najwiekszy asslicker jakiego znam.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hmm o ile wiem Nizahe(twój mentor i sensej) chce zakończyć wojnę z nami hahah czy to objawy strachu ?? czy to normalna reakcja Nie pokonanych (według Ciebie Lavio) Oath ![]() Btw To co oath wypisuje na forum tibia.com jest śmieszne , naprawdę ich propaganda przebija wszystko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Madzinia - 14-01-2008 o 01:24. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
Użytkownik Forum
|
![]() Lavio ty sie kurwa staczasz coraz niżej weź już lepiej nic tu nie pisz jak nie masz nic do powiedzenia i idź na hiszpańskie forum swoich kumpli tam na pewno znajdziesz wspólny język :-)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 12 2004
|
![]() Cytuj:
Do Rise; Oni przegrali na Titani z Kretesem, Niech przegraja i Tutaj, 60% z Oath boi sie o swoje postacie, 90% nie zrobi nic bez dowodzacego nimi gracza, 100% nie zaatakuje bez nizaha, russela ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#268 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Zabrze
Stan: Niegrający
Imię: Magda
Świat: Polska
Poziom: 21
|
![]() Co wy sie na Laviu tak wyzywacie. Nie znam go za dobrze ale wiem ze to wporzo chlopak i nie glupi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#269 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Poznań
Imię: Druid Carlos
Profesja: Elder Druid
Gildia: Rise
Świat: Morgana
|
![]() Cytuj:
no widac ze go nie znasz dobrze. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#270 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Flow
Poziom: 150
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() @Lavio i inni
Zrozumcie ze ja (my) sie nie bijemy za jakas Polske czy tam caly narod tylko bijemy sie o wlasne powody. Oath zabilo kilku z Oracle, potem Victerona, zupa sie wylala. A to ze jakis polak dochodzi do Oath w trakcie wojny to jest w pewnym stopniu frajerstwo. Oath ma was owinietych wokol palca, a wy im jecie z reki bo mozecie stracic pixele. A prawda jest taka ze teraz jest ostatnia szansa na rozdupienie oath i jakby niektorym sie otworzyly oczy, bardzo latwo wojne mozna by wygrac. @komisarz n/c ciekawe czy ci ventrilo dadza xd a moze cie ubija ? przynajmniej beda mieli jednego fraga w przod na tibia.com haha @Carlos Lavio to nic, mnie gorzej na hafta zbiera na widok Dizt'a. Na dodatek to Rodzinne Pisanie Wszystkiego Z Duzej Litery... Ostatnio edytowany przez Tensz-in - 14-01-2008 o 09:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#271 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
To widac znasz go dobrze. To mowi samo za siebie.
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE? 19:00 Kenami [299]: fajnie ; )? 19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu? 19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz 'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 03 2007
Imię: Victeron
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Sunblade Reloaded
Poziom: 201
Poziom mag.: 81
|
![]() @ Morii
Święte słowa..... 8 dni temu Dany Darko mówił Gebhardowi ze Oath rozmawialo z Russelem zeby wszystkich polakow wywalić co d jednego, no oczywiscie oprocz Furyki itp. watpie ze tez sie znajdziesz w tym gronie. To jest tylko gra a jak widze ze kazdy chce pomagac Oath bo co oni to nie sa, jak to powiedzieli nas jest dwa razy wiecej ich nas ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 03 2007
Imię: Victeron
Gildia: Sunblade Reloaded
Poziom: 201
Poziom mag.: 81
|
![]() 08:30 Victeron [203]: at 10:00 am we wait in ankrahmun on open with you
08:30 Victeron [203]: I think that u come 08:31 Russel Inferno [137]: we wont fight there 08:31 Russel Inferno [137]: we rule the server 08:31 Russel Inferno [137]: dnt need fight08:31 Russel Inferno [137]: u want rule the server 08:31 Russel Inferno [137]: u need fight 08:33 Victeron [203]: u start war not u so fight 08:33 Russel Inferno [137]: we start but dnt need fight 08:33 Russel Inferno [137]: u die and u need fight LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Zbanowany
Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua
Imię: Tenshinkhan
Skille: 95
Poziom mag.: 23
|
![]() Lol Russel gasi morde, wogole sie glupawo zachowuje ostatnio na forum itp. Jak sa tacy rulerzy servera i nie chca walczyc to niech ida expic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Zbanowany
|
![]() @Morita
Zdrajca to ty jestes bo odszedles od swoich kumpli wtedy aj a tych smiesznych polaczkow nie znalem(z wyjatkeim jednego), starlaem sie wcale z nimi zadawac. Wiec jaka kurwa zdrada? A czemu? mozna zobaczyc teraz jak sypia wyzwyskami dzieciaki i maja z tego radoche Ile trazyplaciles??bo ja nigdy. Ito taksamo ze dolaczylem chociaz nikt mnie nie zmusil swiadczy o tym ze postac nie jest chyba najwazniejsza. Ijescze zauwaz roznice ze ja nie zmieniamstrony w trakcie wojny tylko dochodze do nowej wojny. PS. zostaly 4 miejsca, 4 kk czeka na was |
![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo
Imię: Lavio Cold
|
![]() @Zwidek
Zapraszam do okulisty, bo jeśli nie wiedziałeś lub widziałeś mnie z tyłu to niech czym prędzej, jeszcze dziś udaj się do tego gabinetu. Gdyż ciągle byłem w tej grupie co była na przedzie, w dodatku Elven i Victeron po kilka razy byli przy mnie i strzelali z sd. Co do owego przydomka to możesz go zachować dla swojej rodziny czy tam kolegów z piaskownicy, nie przejmuje się tym co tacy lou Polacy jak wy gadacie, bo wiem że to tylko gra i każdy was czuje się wielki i dowartościowany jak napisze "Lavio to lizodup hahahaha". Jak już powiedziałem, te wasze próby wjechania na mnie, są oczywiście bezużyteczne. Świadczą o waszej kulturze i tym bardziej upewniają mnie w wyborze jaki dokonałem. Nie chciałbym się znajdować w gronie takich prymitywów, którzy prócz wyzwisk i napinania, nic sobą nie reprezentują. A co do owego wychodzenia z domu i o tym co słyszałeś to powiem tyle: "Zapraszam do laryngologa". I nie przypisuj swoich swoistych cech do mojej osoby. @Victeron Nie wyrzuciliby wszystkich polaków. @Car-los Ciebie to nigdy nie zrozumiem. ![]() ![]() @Tensh To że piszę z dużej literki to powinno Cię tak obchodzić tak jak mnie Twoje życie prywatne. (Do sprostowania: w ogóle) W dodatku jeśli ta gra sprawia Ci odruch wymiotny toi oszczędź sobie grania w nią, to samo tyczy się Carlosika. Co do Dizta to przyznam, jest osobą, która bywa problemowa. @Madzinia Ojej smutne to jak starasz się zabłysnąć wiedzą(czytaj mentor i sensej), przy tym dajesz fałszywe informacje na temat wojny. @Viona Z racji tego że nie mam nawet sił komentować Twojego zachowania, to po prostu to przemilczę. @Rael Mam nadzieję że również podchodzisz do nich z takim dystansem jak ja. ![]() Over and out Lavio Ostatnio edytowany przez Lavi0 - 14-01-2008 o 11:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#277 |
Użytkownik Forum
|
![]() mr. halsky nie denerwuj sie :d
jesli nie dolaczyles bo ci kazali tylko zwlasnej woli jak volltio to pewnie skonczysz jak on wczoraj ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
|
![]() Poszedł to poszedł, jego świadomy wybór. Jeśli ktoś lubi ludzi z Oath to czemu ma im nie pomagać?
@down Bo Dizt jest zajebisty xD
Vavamuffina Style Ostatnio edytowany przez BorucaoO - 14-01-2008 o 11:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
Zbanowany
|
![]() @Eter~
Ja jestem neutralny w tej wojnie i w sumie malo mnie interesuje kto gdzie dochodzi i z jakiego powodu licze tylko na dobra walke obu stron.Ale dziwi mnie to co piszesz.Ci "smieszni Polaczkowie" o ile dobrze pamietam kiedy Hurri~ walczylo to oni wam pomogli , a wiec mysle ze powinnes miec troche szacunku dla nich z tego powodu.I to nie ma nic wspolnego z tym gdzie doszedles bo to juz twoja sprawa ale moin zdaniem nie powines pisac takich rzeczy. Ogolnie ludzie zaczeli byscie pisac bardziej kulturalnie ![]() Apropo Coldow W zasadzie nie mialem z nimi stycznosci , raz dawno dawno temu bilem Ditza (jak mial chyba 40 lvl ?) to mnie przybiegl lavio bic ![]() to walczy on z gildia w ktorej byl od dluzszego czasu i poprostu jest wobec niej lojalny nie wiem czemu mu sie dziwicie. Apropo Didza: ostanio bardzo milo mnie zaskoczyl ![]() ![]() @Zwidek Ja juz sie pogubilem.... po czyjej Ty jestes stronie ?:O I o co chodzi z tym OB? Czemu russel nie chce wyjsc? 08:31 Russel Inferno [137]: we wont fight there 08:31 Russel Inferno [137]: we rule the server Moze mi to ktos wytlumaczyc? (nie PRZETLUMACZYC tylko WYTLUMACZYC o co mu chodzilo) Troche sie rozpisalem ![]() ![]() Adios ![]() Btw. Fragi zostana aktualizowane za kilka min Ostatnio edytowany przez Kafffffar - 14-01-2008 o 11:27. |
![]() |
![]() |