Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Wydarzenia ze światów > Morgana

Notki

Morgana Wydarzenia ze świata Morgana

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-01-2008, 00:41   #261
Asz2212
Użytkownik Forum

Asz2212's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2008

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Morgana
Poziom: 41
Domyślny

Nigdy bym nie pomyslal ze Komisarz pojdzie do Oath. No ale tak czego to sie nie zrobi dla kasy . Przynajmniej ci bic Oath nie bedzie
Asz2212 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-01-2008, 00:44   #262
Rolwgordzik
Użytkownik forum

Rolwgordzik's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2007
Lokacja: Białystok

Imię: Knobik
Profesja: Royal Paladin
Gildia: --
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Macjei Pokaż post
Policjant a sprzedajny Gz robcie tak dalej skonczycie w NFZcie albo w PZPNie Teraz pokazaliscie jacy jestescie naprawde i na co was stac zaszelescili kasa to leciemmm do koryta hehehehe my sie bawimy wy ponizacie to jest ta roznica...
Polecieli na kase..
Rolwgordzik jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2008, 00:48   #263
Zwidek
Użytkownik Forum

Zwidek's Avatar

Data dołączenia: 27 12 2006
Lokacja: Gdańsk

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lavi0 Pokaż post
@Madzinia

Zachowujesz się tak jakbyście wygrali, jak dla mnie nigdy nie wygracie.
A Ty zachowujesz się za to tak jak byś wszystkie dupska wylizał w oath.. .
Kozakiem zza monitora to jesteś Ty i twoi pro bracia Dizt, Adam i Xomerkiem (old Tabasuga~) ? masz jakieś sapy do mnie zapraszam do Gdańska , a Ty jak dla mnie będzięsz zawsze przegrany bo zależy Ci tylko na postaci i boisz się o nią.. bo tak naprawdę taki kozak na forum jesteś a z tego co widziałem na OB latałeś zawsze z tyłu i pz nie wbiłeś nawet, także teraz możesz zacząć lizać dupeczke w przeciwna stronę . Na Morganie jesteś chyba największym śmieciem z Polaków i nikt chyba do Ciebie nie czuje szacunku. Pamiętaj że to tylko gra i zacznij wychodzić z domu bo z tego co wiem to TYLKO TIBIA TIBIA TIBIA.

NIE pozdrawiam.
stary 14-01-2008, 01:09   #264
Torpeter
Użytkownik Forum

Torpeter's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2008
Lokacja: Częstochowa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Czookapik
Gildia: Arpens
Poziom: 180
Skille: 100~
Poziom mag.: 23
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Zwidek Pokaż post
A Ty zachowujesz się za to tak jak byś wszystkie dupska wylizał w oath.. .
Kozakiem zza monitora to jesteś Ty i twoi pro bracia Dizt, Adam i Xomerkiem (old Tabasuga~) ? masz jakieś sapy do mnie zapraszam do Gdańska , a Ty jak dla mnie będzięsz zawsze przegrany bo zależy Ci tylko na postaci i boisz się o nią.. bo tak naprawdę taki kozak na forum jesteś a z tego co widziałem na OB latałeś zawsze z tyłu i pz nie wbiłeś nawet, także teraz możesz zacząć lizać dupeczke w przeciwna stronę . Na Morganie jesteś chyba największym śmieciem z Polaków i nikt chyba do Ciebie nie czuje szacunku. Pamiętaj że to tylko gra i zacznij wychodzić z domu bo z tego co wiem to TYLKO TIBIA TIBIA TIBIA.

NIE pozdrawiam.

PRAWDA ZWIDUŚ PRAWDA!!! najwiekszy asslicker jakiego znam....
Torpeter jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2008, 01:22   #265
Madzinia
Użytkownik Forum

Madzinia's Avatar

Data dołączenia: 03 01 2008
Lokacja: Stalowa Wola

Imię: Madzinia
Gildia: Rise
Poziom: 91
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lavi0 Pokaż post
@Madzinia

Zachowujesz się tak jakbyście wygrali, jak dla mnie nigdy nie wygracie.

Hmm o ile wiem Nizahe(twój mentor i sensej) chce zakończyć wojnę z nami hahah czy to objawy strachu ?? czy to normalna reakcja Nie pokonanych (według Ciebie Lavio) Oath

Btw To co oath wypisuje na forum tibia.com jest śmieszne , naprawdę ich propaganda przebija wszystko

Ostatnio edytowany przez Madzinia - 14-01-2008 o 01:24.
Madzinia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2008, 01:28   #266
Vionia
Użytkownik Forum

Vionia's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2005

Imię: Ema
Vionia ma numer GG 8421102
Domyślny

Lavio ty sie kurwa staczasz coraz niżej weź już lepiej nic tu nie pisz jak nie masz nic do powiedzenia i idź na hiszpańskie forum swoich kumpli tam na pewno znajdziesz wspólny język :-)

Vionia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2008, 02:20   #267
Morii
Użytkownik Forum

Morii's Avatar

Data dołączenia: 22 12 2004

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Komisarzyk Pokaż post
i znow klotnie kto na opena nie che wyjsc. ja nie slyszalem zeby ktos od nas rezygnowal z nich, nawet przy waszej duzej liczebnej przewadze.

placa 1 kk za dojscie, zostalo jescze 5 miejsc.

mowisz panie victeron ze zalezy mi na postacci. mysle ze gdyby tak bylo to placil bym kilka razy tak jak ty gdy cie zabijali lub po wojnie udawajac ze wszystko bylo w porzadku. bo ja albo was wywale z servera albo sam odejde. wy moze nie przyznajecie sie do tego ale wiecie ze przegracie. to nie jest wasz server i nie tak latwo sie przepedza gildie rzadzaca przez caly czas trwania morgany
HO HO Ho... A co ja slyszalem rok temu ? ZDRAJCA POSZEDL DO UNITU, ZDRADZIL POLAKOW, kobyl omalo by nie wyskoczyl z internetu... pokzaujac jakim to ja lajdakiem nie jestem... coz... To nie jest tez twoj serwer, jestes tylko nieznaczacym Palkiem , i jak hiszpanie poczuja sie mocni to i Ciebie wywala... raz juz miales od nich hunta.. i jak to piszesz do Victerona , nie udawaj ze nic sie wtedy nie stalo hahahah !

Do Rise; Oni przegrali na Titani z Kretesem, Niech przegraja i Tutaj, 60% z Oath boi sie o swoje postacie, 90% nie zrobi nic bez dowodzacego nimi gracza, 100% nie zaatakuje bez nizaha, russela z wyjatkiem kilku naprawde dobrych graczy i przyjaciol w Oath, reszta tak jak ten smieszny komisarzyk to smiecie.
Morii jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2008, 03:44   #268
motorolka164
Użytkownik Forum

motorolka164's Avatar

Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: Zabrze

Stan: Niegrający
Imię: Magda
Świat: Polska
Poziom: 21
Domyślny

Co wy sie na Laviu tak wyzywacie. Nie znam go za dobrze ale wiem ze to wporzo chlopak i nie glupi Brazol, niemiec czy szwed mnie to wali. Jak jest wporzo to z kazdym pogadam. Czy tez jestem zla?
motorolka164 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2008, 07:43   #269
Car-los
Użytkownik Forum

Car-los's Avatar

Data dołączenia: 05 12 2007
Lokacja: Poznań

Profesja: Elder Druid
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez motorolka164 Pokaż post
Co wy sie na Laviu tak wyzywacie. Nie znam go za dobrze ale wiem ze to wporzo chlopak i nie glupi Brazol, niemiec czy szwed mnie to wali. Jak jest wporzo to z kazdym pogadam. Czy tez jestem zla?

no widac ze go nie znasz dobrze.Razem z tymi swoimi wszystkimi coldami wlazi w dupe hiszpanom ze az zal.Jak widze tego lavia z tym jego pedalskim stylem to zygac mi sie chce
Car-los jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2008, 09:07   #270
Tensz-in
Zbanowany

Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua

Gildia: Flow
Poziom: 150
Skille: 95
Domyślny

@Lavio i inni
Zrozumcie ze ja (my) sie nie bijemy za jakas Polske czy tam caly narod tylko bijemy sie o wlasne powody. Oath zabilo kilku z Oracle, potem Victerona, zupa sie wylala. A to ze jakis polak dochodzi do Oath w trakcie wojny to jest w pewnym stopniu frajerstwo. Oath ma was owinietych wokol palca, a wy im jecie z reki bo mozecie stracic pixele. A prawda jest taka ze teraz jest ostatnia szansa na rozdupienie oath i jakby niektorym sie otworzyly oczy, bardzo latwo wojne mozna by wygrac.

@komisarz
n/c ciekawe czy ci ventrilo dadza xd a moze cie ubija ? przynajmniej beda mieli jednego fraga w przod na tibia.com haha

@Carlos
Lavio to nic, mnie gorzej na hafta zbiera na widok Dizt'a. Na dodatek to Rodzinne Pisanie Wszystkiego Z Duzej Litery...

Ostatnio edytowany przez Tensz-in - 14-01-2008 o 09:09.
Tensz-in jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2008, 09:08   #271
Delarev
Użytkownik Forum

Delarev's Avatar

Data dołączenia: 26 04 2005
Lokacja: Bydgoszcz

Profesja: Elite Knight
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Car-los Pokaż post
no widac ze go nie znasz dobrze.Razem z tymi swoimi wszystkimi coldami wlazi w dupe hiszpanom ze az zal.Jak widze tego lavia z tym jego pedalskim stylem to zygac mi sie chce

To widac znasz go dobrze. To mowi samo za siebie.
19:00 Marelw the Wolf [79]: I KTO SIE CHOWA PO STACKACH PIERDOLONE PAJACE?
19:00 Kenami [299]: fajnie ; )?
19:00 Eter Rael [262]: a kto robi skule pajacu?
19:00 Antrevis [170]: mieczem wojujesz od miecza giniesz

'jaka ostoja spokoju GAHAHHAHAHA xdd
Delarev jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2008, 09:23   #272
Victeron
Zbanowany

Data dołączenia: 26 03 2007

Imię: Victeron
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 201
Poziom mag.: 81
Domyślny

@ Morii

Święte słowa.....

8 dni temu Dany Darko mówił Gebhardowi ze Oath rozmawialo z Russelem zeby wszystkich polakow wywalić co d jednego, no oczywiscie oprocz Furyki itp. watpie ze tez sie znajdziesz w tym gronie. To jest tylko gra a jak widze ze kazdy chce pomagac Oath bo co oni to nie sa, jak to powiedzieli nas jest dwa razy wiecej ich nas albo ja liczyc nie umiem albo oni sie boja wyjsc walczyc.
Victeron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2008, 09:31   #273
Victeron
Zbanowany

Data dołączenia: 26 03 2007

Imię: Victeron
Poziom: 201
Poziom mag.: 81
Domyślny

08:30 Victeron [203]: at 10:00 am we wait in ankrahmun on open with you
08:30 Victeron [203]: I think that u come
08:31 Russel Inferno [137]: we wont fight there
08:31 Russel Inferno [137]: we rule the server
08:31 Russel Inferno [137]: dnt need fight08:31 Russel Inferno [137]: u want rule the server
08:31 Russel Inferno [137]: u need fight
08:33 Victeron [203]: u start war not u so fight
08:33 Russel Inferno [137]: we start but dnt need fight
08:33 Russel Inferno [137]: u die and u need fight

LOL
Victeron jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2008, 09:35   #274
Tensz-in
Zbanowany

Data dołączenia: 15 11 2006
Lokacja: 3stewua

Skille: 95
Domyślny

Lol Russel gasi morde, wogole sie glupawo zachowuje ostatnio na forum itp. Jak sa tacy rulerzy servera i nie chca walczyc to niech ida expic
Tensz-in jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2008, 10:26   #275
Komisarzyk
Zbanowany

Data dołączenia: 12 01 2007

Imię: Eter Rael
Gildia: Avis
Poziom: 196
Domyślny

@Morita

Zdrajca to ty jestes bo odszedles od swoich kumpli wtedy aj a tych smiesznych polaczkow nie znalem(z wyjatkeim jednego), starlaem sie wcale z nimi zadawac. Wiec jaka kurwa zdrada?
A czemu? mozna zobaczyc teraz jak sypia wyzwyskami dzieciaki i maja z tego radoche

Ile trazyplaciles??bo ja nigdy. Ito taksamo ze dolaczylem chociaz nikt mnie nie zmusil swiadczy o tym ze postac nie jest chyba najwazniejsza.
Ijescze zauwaz roznice ze ja nie zmieniamstrony w trakcie wojny tylko dochodze do nowej wojny.

PS.
zostaly 4 miejsca, 4 kk czeka na was
Komisarzyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2008, 10:49   #276
Lavi0
Użytkownik Forum

Lavi0's Avatar

Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Wejherowo

Imię: Lavio Cold
Domyślny

@Zwidek

Zapraszam do okulisty, bo jeśli nie wiedziałeś lub widziałeś mnie z tyłu to niech czym prędzej, jeszcze dziś udaj się do tego gabinetu. Gdyż ciągle byłem w tej grupie co była na przedzie, w dodatku Elven i Victeron po kilka razy byli przy mnie i strzelali z sd. Co do owego przydomka to możesz go zachować dla swojej rodziny czy tam kolegów z piaskownicy, nie przejmuje się tym co tacy lou Polacy jak wy gadacie, bo wiem że to tylko gra i każdy was czuje się wielki i dowartościowany jak napisze "Lavio to lizodup hahahaha". Jak już powiedziałem, te wasze próby wjechania na mnie, są oczywiście bezużyteczne. Świadczą o waszej kulturze i tym bardziej upewniają mnie w wyborze jaki dokonałem. Nie chciałbym się znajdować w gronie takich prymitywów, którzy prócz wyzwisk i napinania, nic sobą nie reprezentują.

A co do owego wychodzenia z domu i o tym co słyszałeś to powiem tyle: "Zapraszam do laryngologa". I nie przypisuj swoich swoistych cech do mojej osoby.

@Victeron

Nie wyrzuciliby wszystkich polaków.

@Car-los

Ciebie to nigdy nie zrozumiem. Nigdy nic Tobie nie zrobiłem, a jesteś największym krzykaczem wśród Tensh, Czookapika. Ale pamiętaj że pamięć co do osób, które najbardziej krzyczały mam dobrą. PozdrO!

@Tensh
To że piszę z dużej literki to powinno Cię tak obchodzić tak jak mnie Twoje życie prywatne. (Do sprostowania: w ogóle) W dodatku jeśli ta gra sprawia Ci odruch wymiotny toi oszczędź sobie grania w nią, to samo tyczy się Carlosika. Co do Dizta to przyznam, jest osobą, która bywa problemowa.

@Madzinia
Ojej smutne to jak starasz się zabłysnąć wiedzą(czytaj mentor i sensej), przy tym dajesz fałszywe informacje na temat wojny.

@Viona
Z racji tego że nie mam nawet sił komentować Twojego zachowania, to po prostu to przemilczę.

@Rael
Mam nadzieję że również podchodzisz do nich z takim dystansem jak ja.
Over and out
Lavio

Ostatnio edytowany przez Lavi0 - 14-01-2008 o 11:02.
Lavi0 jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2008, 10:50   #277
Vionia
Użytkownik Forum

Vionia's Avatar

Data dołączenia: 30 10 2005

Imię: Ema
Vionia ma numer GG 8421102
Domyślny

mr. halsky nie denerwuj sie :d

jesli nie dolaczyles bo ci kazali tylko zwlasnej woli jak volltio to pewnie skonczysz jak on wczoraj

Vionia jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2008, 10:56   #278
Komisarzyk
Zbanowany

Data dołączenia: 12 01 2007

Imię: Eter Rael
Gildia: Avis
Poziom: 196
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vionia Pokaż post
mr. halsky nie denerwuj sie :d

jesli nie dolaczyles bo ci kazali tylko zwlasnej woli jak volltio to pewnie skonczysz jak on wczoraj
nie ja sie denerwuje tylko ta banda polakow chyba, jestem zdrajca narodu haha
Komisarzyk jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2008, 11:22   #279
BorucaoO
Użytkownik Forum

BorucaoO's Avatar

Data dołączenia: 20 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Niegrający
Domyślny

Poszedł to poszedł, jego świadomy wybór. Jeśli ktoś lubi ludzi z Oath to czemu ma im nie pomagać?

@down
Bo Dizt jest zajebisty xD

Ostatnio edytowany przez BorucaoO - 14-01-2008 o 11:29.
BorucaoO jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-01-2008, 11:25   #280
Kafffffar
Zbanowany

Data dołączenia: 11 10 2006
Lokacja: Cz-wa

Imię: Kafar~
Poziom: 100
Domyślny

@Eter~
Ja jestem neutralny w tej wojnie i w sumie malo mnie interesuje kto gdzie dochodzi i z jakiego powodu licze tylko na dobra walke obu stron.Ale dziwi mnie to co piszesz.Ci "smieszni Polaczkowie" o ile dobrze pamietam kiedy Hurri~ walczylo to oni wam pomogli , a wiec mysle ze powinnes miec troche szacunku dla nich z tego powodu.I to nie ma nic wspolnego z tym gdzie doszedles bo to juz twoja sprawa ale moin zdaniem nie powines pisac takich rzeczy.

Ogolnie ludzie zaczeli byscie pisac bardziej kulturalnie To tylko gra i nie ma co sie unosic.

Apropo Coldow
W zasadzie nie mialem z nimi stycznosci , raz dawno dawno temu bilem Ditza (jak mial chyba 40 lvl ?) to mnie przybiegl lavio bic ale w sumie sie dogadalsimy i obylo sie bez wiekszego krzyku .Wracajac do tematu
to walczy on z gildia w ktorej byl od dluzszego czasu i poprostu jest wobec niej lojalny nie wiem czemu mu sie dziwicie.

Apropo Didza: ostanio bardzo milo mnie zaskoczyl expilem na d liar przyszedl z solle (myslalem ze przyszli po mnie XD) pogadal KULTURALNIE czy moze posiedziec kilka min z solle tak zeby mi nie przeszkadzac i tyle.Wiec moje zdanie o "Coldach" nie jest zle

@Zwidek
Ja juz sie pogubilem.... po czyjej Ty jestes stronie ?:O

I o co chodzi z tym OB? Czemu russel nie chce wyjsc?
08:31 Russel Inferno [137]: we wont fight there
08:31 Russel Inferno [137]: we rule the server
Moze mi to ktos wytlumaczyc? (nie PRZETLUMACZYC tylko WYTLUMACZYC o co mu chodzilo)

Troche sie rozpisalem Ale tak jakos mialem wene
Adios

Btw. Fragi zostana aktualizowane za kilka min

Ostatnio edytowany przez Kafffffar - 14-01-2008 o 11:27.
Kafffffar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania