|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 02 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Poziom: 39
|
![]() Witam, ponownie zakładam temat w którym pisze, że nadal nie mam pacc choć minęło już 116 dni a w regulamine pisze tak
Cytuj:
Więc moje pytanie kieruje do Bosala kiedy dostane pacc!!. Podałem Ci mój nick z gry ale nadal nic nie mam!! Ostatnio edytowany przez luki14v - 18-01-2008 o 17:04. |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Przenioslem temat do odpowiedniego dzialu, poruszylem sprawe na forum moderatorow.
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo dziekuje za pomoc.
ps. Moj nick postaci to Adax'Knight ze świata Luminera Ostatnio edytowany przez luki14v - 07-01-2008 o 22:52. |
![]() |
![]() |
#4 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Ja tylko dodam, że Firma Drom, a firma od SMSÓW TO DWIE RÓŻNE FIRMY!
Firma Drom zajmuje się SPRZEDAŻĄ PACC. U nas pacce docierają zawsze szybko i sprawnie, co zresztą widać, bo braku takich tematów. SMSami zajmuje się inna firma, związana z Bosalem. Proszę z nim się kontaktować. Niestety inaczej nie jestem w stanie pomóc, pogonie Bosala żeby tym się zajął. Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 07-01-2008 o 23:54. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() Że też chciało ci się czekać te 95 dni ;p
Radze przestać grać w tibie ;p Tak jak mówił pan up@ Tibia.pl i firma sms to dwie różne rzeczy |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moze i przestane, ale moja nagrode madal chcę dostac xD
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm wiadomo juz cos ??
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
|
![]() @up
Autor, cytując regulamin konkursowy Tibia.pl, chociaż nagroda jest z konkursu firmy smsowej... |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dni mijaja, nagroda też, kontakt z Bosalem zerowy. Czy do jutro bedę już miał pacc? Chyba powiniście mi jakos to zrekompensować hmm.
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bosal odezwij sie do mnie !!!! ile mam do ciebie pisać !!! Jaki masz problem z tym pacc i kiedy go załatwisz !!! ??????????
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() żądam moją nagrodę !!!!!!
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() To co mam zrobic ???
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 01 2008
|
![]() Nie przejmuj się PACCA`a dostaniesz, jeszcze trochę cierpliwości...
---------------------------------------------------------------------- ![]() Mlvl:0 Skils:40/40 ![]() Ostatnio edytowany przez vde - 17-01-2008 o 13:47. |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Oj ojj . Kumpela tez kupowala pacc przez tibia pl tez dlugo szedl...
... Best PAcce to kupic mozna na Tibia.com przez PayPal!!!!!! przyszled mi w 30 sek!! Ale pamietać Pay Pal xD:> |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() Witam,
mam podobny problem z niedostarczona nagrodą w konkursie SMSowym. Minęło już ponad 100 dni i jak do tej pory nagrody nie widać. Mało tego - mimo, że od grudnia napisałem kilka maili na adresy podane w regulaminie nie dostałem do dzisiaj żadnej odpowiedzi! Konkurs nie był bezpłatny i uczestnicy biorąc w nim udział zgodzili się z postanowieniami regulaminu, wg. którego "12. Tibia.pl zastrzega sobie prawo do 90 dni, na wysłanie nagród." Konkurs zakończył się na początku października a nagrody nie ma do dzisiaj... Trudno wymyślić tu jakieś rozsądne wytłumaczenie nie dostarczenia pacc-a przez 90 dni. Jeżeli tibia.pl nie potrafi wyrobić się z dostarczeniem płatności w takim terminie to może warto byłoby rozciągnąć go do 180 dni... ale czy wtedy ktoś będzie brał w nim udział? Jeżeli ktoś nie potrafi trzymać się własnego regulaminu oraz lekceważy uczestników to najlepiej niech nie bierze się za organizację konkursów! Konkurs jest wspierany przez tibia.pl o czym świadczy sam nagłówek strony konkursowej (dość ironiczny w tym momencie): "Wygraj PACC latwo i tanio ! Jakosc gwarantowana przez Tibia.pl" jak i domena konkursu (sms.tibia.pl). Tłumaczenie, że konkursem zajmuje się jakaś firma niezwiązana z tibia.pl jest tutaj zupełnie nie na miejscu, ponieważ jak wynika z powyzszego tibia.pl zgodziła się odpowiadać za jakość konkursu. Nie zamierzam toczyć wielkiej dyskusji na ten temat na forum, gdyś sprawa jest oczywista - żądam natychmiastowej realizacji wygranej. Mam nadzieję, że zostanie to wykonane w tempie ekspresowym, ponieważ zrzucanie odpowiedzialności za przekaz pieniędzy na poczte/bank etc. może po upływie terminów zapewnionych przez regulamin wydawać się niestosowne ![]() Pod rozwagę tibia.pl, która szczyci się (jeszcze ![]() Pozdrawiam i oczekuje odpowiedzi |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() O to ty jestes ta druga osoba która nie dostała pacc tak jak ja
![]() Najlepszym rozwiązaniem byłoby oddanie kasy za sms'y lub tylko 95zł na nowy pacc. Ostatnio edytowany przez luki14v - 17-01-2008 o 12:11. |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() No więc co jest z moją nagrodą ??. Z tego co do mnie pisałeś to już wczoraj to powinieneś wiedzieć, wiec czekam na Twoją wiadomość.
|
![]() |