|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 03 2007
Lokacja: Thais
Stan: Aktywny Gracz
Imię: End'rek Knight
Profesja: Knight
Gildia: Niechciani Nielubiani
Świat: Harmonia
Poziom: 83
Skille: 86/85
Poziom mag.: 6
|
![]() mam problem xD mianowice na moim swiecie tj. Harmonia smigaja takie typy (knighty) na paccu ktorzy maja zakupiony czar Challenge i nosza Stealth ringa. Chodza po wszystkich miejscowkach gdzie mozna skillowac na slimach i uzywaja na nie (slimy) czaru challenge po czym wyciagaja "bezbronnego" (afkujacego badz bootujacego knighta) na przestrzen gdzie moze byc bity przez wieksza ilosc summonow slima i uzywa Stealth ringa i patrzy jak ten Knight/Pallek umiera. mam pytanie co mozna z tym zrobic, i czy wogole tacy gracze moga byc za to jakos ukarani?? [CHAR]Lord Garys[/CHAR] [CHAR]Juzek lowca marchewek[/CHAR]
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Lokacja: Płock
Imię: Elder Poskramiacz Katany
Profesja: Rookstayer
Gildia: a bo ja wiem ?! zapomnialem :/
Poziom: 43
Skille: 21/27
Poziom mag.: :<
![]() |
![]() tak mogą byc ukarani poniewaz to jest luring a luring na n pvp jest illegal
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() A czemu zakładasz, że afkujący knight ma włączoną opcję biegania za celem?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() napisalem ze Wyciaga ich a nie ze maja wlaczana ta opcje chociza wiekszosc knightow zapomina o jej wylaczeniu na skillu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Zdefiniuj w tej sytuacji "wyciąga", chodzi o line?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() pcha, przeciąga... uzywa w tym celu myszki przetrzymujac ja na danym graczu i "puszcza" kursor kratke dalej XD
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() tak można przestać używać bota do skillingu tylko siedzieć i gapić sie w monitor jak na dobrego gracza przystalo
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() napisz własnego bota który będzie cofał się na miejsce o współrzędnych XY i może to cię uratuję
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() kolego wyzej nie zrozumiales mnie pytam o to czy cos moge zrobic aby ci gracze zostali ukarani a nie o botach i wspolzednych
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Mozesz ich ukarac nie afkujac, a to ze nie zdobeda p seta to juz dostateczna kara.
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Imię: Roxyus Morn
Profesja: Paladin
Gildia: Elite Team
Poziom: 60+
Skille: 7X/6X
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Taka jest kara za bottowanie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Może jeśli to Ciebie dotyczy to po prostu nagraj to.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() Ogolnie nie jest to lurowanie, lurowanie jest to odciaganie stworkow poza ich naturalny spawn. W tym wypadku podpada bardziej trenujacy poniewaz botuje (nie wmawiaj mi ze afkujesz na slimach, jak masz dosc shielda zeby go blokowac to masz dosc ataku zeby go zabic w mniej niz 30 sekund - a w tyle nie da rady cie koles zabic).
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() kolego ja nie botuje gdyz jestem tego przeciwnikiem a gdy naprzyklad ogladam forum albo cos to lukam na tibia co okolo 30 sekund. i nie uzylem stwierdzenia ze padlem na nich czy cos poprostu zglosilem to ze takie sytuacje maja miejsce. o lol
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() I to jest dobre nastawianie xd
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() @up
Były wystarczającym, gdy pewien koleś wrzucił filmik z anni a uzywał na nim jakiegoś bota czy coś. edit na oficjalnym forum Tibia.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 24-01-2008 o 17:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Garysiowy serdeczne thx, gdyby nie on (i jeszcze kilka innych osób xP) to Harmonia zatonęła by -.-
Jeśli grasz to możesz mu podziękować tylko (jeśli nie od siebie to od Voona xd). A ukarać powinny Ciebie. Co do osób mówiących że to pod luring podbiega: jeśli nie ma dowodów to gówno możecie zrobić, przecież bot mógłbyć 'błędny' i mógł być zaprogramowany na 'ten jeden zły ruch'. Btw: przemyślałem jeszcze raz i doszedłem do wniosku że to nie podbiega pod luring ponieważ takowy gracz tylko exetuje sobie slimy a potem ucieka bo są dla niego zbyt mocne. Luring? 0, GM nie może założyć iż nie miałeś funkcji chodzenie za ofiarą, a najprawdopodobniej miałeś więc możesz tylko patrzeć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Jak wspomnisz, że próbują cię rulować gdy botujesz, afkujesz, no napewno dostaną bana...
![]() |