|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 | |
Guest
|
![]() Czekam na jakieś filmy jak możesz dać, bo ja też mogę napisać pro super mega pvp killer on selena, inferna, xerena, a ty jak widać lubisz kręcić filmy więc chętnie oglądniemy.
Cytuj:
Pomyśl sobie że wybierasz n pvp bo nie lubisz pk, idziesz expić na poi, siedzisz z 4 godziny, zostaje ci mało run, manafluidów itp, zamierzasz zaraz kończyć grę, a tu nagle wpada banda idiotów która blokuje wyjście (jest to nielegalne), kilka osób luruje, no i co masz w tym wypadku zrobić nawet takim 200 ek?? gdzie dasz exit?? ubijesz tyle na ile starczy Ci run?? No tak pewnie niektórzy powiedzą że trzeba nosić więcej uh, potionów... Ale sam grałem kiedyś na n pvp i nie brałem uhów tyle ile miałem capa skoro miałem isć powiedzmy na godzinę, a wolałem coś z tego hunta przynieść żeby nie wyjść na duży minus. A co do noobków pomocników Karol~ no to was po prostu pozdrawiam, może zrobicie sobie jakieś spotkanie w rl i mu obcią***ecie, a może nawet na więcej sobie pozwolicie. W dodatku Viperek jest tutorem, dobry przykład daje. Pozdrawiam Ostatnio edytowany przez Veretheog - 26-01-2008 o 02:19. |
|
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2008
Lokacja: Mazury
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
Poziom: 87
Skille: 88/67
Poziom mag.: 17
|
![]() Mowicie, ze zabijanie na no pvp jest trudniejsze... gowno prawda... zeby zabic na no pvp wystarczy trapnac kolesia i lurowac kolejne potwory... a zeby zabic na pvp trzeba nie tylko trzeba trapnac ale trzeba sie liczyc z tym, ze moze sie ona bronic i zwolac kumpli... pozatym na no pvp zabija sie prawdopodobnie z nudow, bo co tam mozna robic poza expieniem ?
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Cambodia - 26-01-2008 o 05:40. |
![]() |
![]() |