|
Notki |
Tajemnice Rookgaardu Wyspa początkujacych. Każdy tutaj zaczyna... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Lokacja: Myślenice
Stan: Niegrający
Imię: Morderff
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 69
|
![]() No Rookstayer, no fajni są fajnie nim być tylko szkoda, że większość z nich nie wie nic o Rooku.
![]() Mój film ![]() http://www.youtube.com/watch?v=HNKcb85_Tu0 Ojczyznę kochać trzeba i szanować Nie deptać flagi i nie pluć na godło Należy też w coś wierzyć i ufać Ojczyznę kochać i nie pluć na godło |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 07 2007
Lokacja: Przyłubie GG:5277504
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Anticia
Poziom: 125
Skille: 86/83
Poziom mag.: 6
|
![]() sam byłem niegdyś za czasów gdy grałem w tibie Rookstayerem i udało mi się wbić 30 lvl. Większość użytkowników chciała by mieć takiego, ale ja już nie, a dlaczego??
Dlatego: -Wbijanie kolejnych lvl-i to dni charówy i nudy w mino hell -Newbie - mniejsza ich ilość prosi o pomoc w questach itp na co jestem chętny, ale spokojnie 80% to "Daj coś", "pożycz 100 gp" itp -Fałszywi Przyjaciele - Na przymus chcą zrobić z ciebie swojego przyjaciela, aby później mieć się czym chwalić. -Fani - Znajdywali się tacy ludzie gdzie wszędzie zamną łazili, do mino hell, do katana room, na szkielety itp. Większość mnie już nudziła i poprostu przyblokowałem jednego przy szkielecie, lub rocie i padał, a w większości byli to 3-7 lvl. Rookstayer to sława i ciężka charówa z słabymi potworami i debilami.
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Lokacja: Myślenice
Stan: Niegrający
Imię: Morderff
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 69
|
![]() @up
Po przeczytaniu tego naprawde masz racje, szczególnie jeśli chodzi o daj coś i fałszywych przyjaciół.
![]() Mój film ![]() http://www.youtube.com/watch?v=HNKcb85_Tu0 Ojczyznę kochać trzeba i szanować Nie deptać flagi i nie pluć na godło Należy też w coś wierzyć i ufać Ojczyznę kochać i nie pluć na godło |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() No cóż niektórzy nie wiedzą co to jest oracle, inni lubią rook bo tutaj zaczynająć od zera można całkiem szybko bo w około godzinę zdobyć full set i szpanować w mini depo (nie ma lockerów!) czym się tylko da, można też jarać się kasą jak nie w banku to wszędzie gdzie indziej. Rookowy Ferumbras (as) jest łatwy do ubicia i posiada często mega rar (odpowiednik kijowej latarki która po godzinie znika tak jak by ją ktoś ukradł), można oszukiwać nowych graczy klonując im złoto. Gra na rookgaardzie jest tak ciekawa że często w wolnych chwilach zbiera się banany, pióra z kurczaków, można oglądnąc sobie spike sworda który co jakiś czas wyparowywuje. Zabijając zwykłego minotaura nigdy nie wiadomo kto weźmie loot, jeśli go ubiłeś a nagle na trupa lecą zdechłe orci wolfy i śmieci to nic dziwnego, to właśnie nasz kochany rookgaard. Rook jest tak zakręcony że nawet amber zgubiła notebook a minotaur mage połknął klucz od pokoju i niewie jak wyjść, nie wspomne o ghoulu który chodzi w kółko i wastuje uhy na green hp.
Ostatnio edytowany przez Veretheog - 27-01-2008 o 02:43. |
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja kiedyś miałem Rookstayera - 14lv wiem, że słabo chciałem ciągnąć dalej ale strapowało mnie na minosach 3 członków Polskiej Gildii chyba "Rookgard Family" do której chciałem przystąpić. Można popróbować być rookstayerem jednakże po pewnym czasie ( szczególnie takie 30lv ) na FACC-u już się to raczej nudzi i robią new chary, oraz idą na maina.
Wg. mnie rookstayerzy powinni pomagać newbiem a nie np. trapować czy oszukiwać ich. Powinni organizować wypady na questy typu : Carlin Sword. No i starać się rozwiązać te zagadki ( stracony miecz Dallheima, spike, amber, ghoul, mino mag i wiele innych chociaż reszta to byćmoże mity ). |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#28 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Smerf pallek
Profesja: Royal Paladin
Świat: Secura
Poziom: 115
|
![]() Rookstayer? Nigdy
![]() ![]() @Topic: Powtarzam się lecz.. Po Co Ten Temat ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2004
Lokacja: Białystok
![]() |
![]() Cytuj:
Cytuj:
Po co? Aby po raz setny tłumaczyć coś co było tłumaczone jakiemuś kretynowi, który nie wie co to opcja szukaj. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 01 2008
Lokacja: Sieradz
Imię: Azarvide Norlu
Profesja: Druid
Świat: Luminera
Poziom: 9
Skille: 15/17
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Rookstayerzy sa dla ludzi ktorzy na Mainie grac nie umieja
![]() ![]() ![]() CipSoft nie stworzyl takiej profesji jak "ROOKSTAYER" to tylko wymysl ludzi ktorzy lubia rook Ja tam wole wbic na maina Drutem magica nabic i sie dobrze bawic ... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() P.S. Pardzioch, to ja Cado ^.-
![]() |
![]() |
#35 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2007
Imię: Master Mapet
Profesja: Rookstayer
Świat: Eternia
Poziom: 50
Skille: 10+/10+
|
![]() Czemu inni nie mogą zaakceptować ,że ktoś jest rookstayerem ?
Tak samo jak gej albo lesbijka ... co z tego ze lubią chłopców albo dziewczyny ? To ich wybór. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Z nienacka.
Wpisy bloga: 9
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
|
![]() Gdybym uważała, że Rooktaylerstwo ro głupota, to bym na rooku nie zostawała .
![]() Ja tam oceniać nie bede, bo kazdy ma inne zdanie . ja zostałam na rooku i jestem z tego zadowolona . i git . <3
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co sie tyczy rookstayerów to trza miec duzo checi i bardzo sie nudzic, ale lubie takich ludzi.. sam nie mam do tego sily. ![]() Mnie nie raz taki pomagal i nie bojta sie - oni graja lepiej od was... ![]()
![]() |
![]() |
#38 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2005
Lokacja: Tarnowskie Góry Postów: 1002
Imię: Palek Koszalek
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Saint
Świat: Guardia
|
![]() Kiedyś słowo "rookstayer" kojarzyło mi się z osobą która gra na rooku dla innych ludzi pomagając im w questach czy też osobą z którą można spokojnie porozmawiać. Jednak obecnie nazwa rookstayer została zhańbiona przez masę noobów (ok. 9- 19lvl) którzy chcąc się popisać wykorzystują rookgaard do idiotycznych czynów tworząc trapy , wybijając innym potworki ,spamując,zabijając itd.
Więc co o tym sądzę ? nazwać kogoś rookstayerem jest łatwo ale nim zostać jest o wiele ,wiele trudniej.
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja jestem rookstayerem pomocnym, zawsze jakiś quest wyczyszcze albo coś.
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up : Jeśli to prawda to oby było więcej takich jak ty =)
|
![]() |
![]() |