|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#21 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2007
Lokacja: Jelenia Góra
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 10
Skille: 420
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Cytuj:
Na Ng - 3 miesiące 10h+ dziennie z małymi zyskami 75lv ek, low skills. Na blackD - 5 tyg. 81+ Ek (obecnie banned ale to przez pisanie głupot xD ). Więc ? ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() @up
i czym sie jarasz dzieciaku? jestes zwyklym oszustem i do tego tchorzem, takim sposobem zawsze będziesz nikim na serverze. co do filmu to nie ma nawet co komentować |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zbanowany
|
![]() pffffffff ale mi to nowość
![]() @Co do pana Ok'res Dobrze robi ![]() ![]() ![]() Poza tym, 85% tibiczyków gra TYLKO dla lvla, wiec po co marnować czas na expienie jak elegancki cudotwórczy programik moze zrobic to za ciebie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() To po co w ogóle grać? Skoro jak sam mówisz głównym sensem gry jest expienie, to gdzie jest sens w tym, żeby coś expiło za gracza? Może w ogóle lepiej nie grać?
![]() |
![]() |
#25 |
Użytkownik Forum
|
![]() Niedługo boty pojawią się nawet na poi dl xd
@ Co do ufo Na naszej planecie nie ma wiele inteligentnych istot a wy liczycie że są w kosmosie? Phi...
![]() |
#26 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 09 2006
Lokacja: Zabrze
Stan: Początkujący
Imię: Leo Eloon
Profesja: Elite Knight
Gildia: Equimanthorn
Świat: Nebula
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Janikowo/Toruń
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Messiayh
Świat: Inferna
![]() |
![]() Co jak co, ale botowanie na serwerach non-pvp jest smieszne, bo ze tak powiem gowno ci tam ten lvl daje
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Guest
|
![]() Czasem sie logne na 4 godziny, ale mimo ekipy nawet 40 osobowej i tak wszystkich ubijam =| ta gra nie ma sensu, ktoś wbija skile 100/100 w kilka ładnych miesięcy a ja w kilka sekund swoim czarem zeruje skile i odstawiam gościa do Eremo, czasem pomaga mi Juggernaut którego opłacam bo zbiera on na hotsa ale nie cieszcie się jemu aolów niebrakuje i gówno dostaniecie.
Ostatnio edytowany przez Veretheog - 02-02-2008 o 18:26. |
![]() |
![]() |
#31 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Guest
|
![]() Nawet mam bakpak mpów, a mam pytanie co do Ghazdemoorsharotodragolordovashrumahrawitzbaranach , a właściwie ile on expa daje, bo jak z 200000000 milionów to proszę podaj mi adres ip tego otsa, chętnie bym sobie zagrał bo już mnie nudzi mój otsik na którym żeby wbić 100 lvl trzeba expić godzine, a ja bym chciał mieć taki lvl powiedzmy na miarę smoczucha wielkiego, a na moim serwerze to jakieś 8 godzin grania czyli nieosiągalne dla mnie :<
|
![]() |