|
|||||||
| Notki |
| Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
|
No to lecimy:
58 kina, 69/65 (spoczko bije dragi a gs leci na 4-5 strong pocow wiec tak zle nie jest) mystic blade, dsm,k legi, demonka, rh, p amulet, bohy, 6 mlev, facc. Gdzie w expie szybko 60lev?? Chodzi mi o to zeby bic 30-40k expa na godzine. D lair odpada bo za duzo ludzi. Moze byc waste, ale nie jakies ogromne, ale najlepiej zeby sie zwracalo. Do tej pory expilem na dc -2 ladny exp ale troche nudny of tez nudny a guardy hujowe, na efie raczej tyle nie wyciagne a mintwalin odpada wogule Wiem wiem w sumie wymienilem chyba wszystkie expowiska ale nic mam postmana. Aaa jest jeszcze ten tomb dla facc, tam tez bylem, nawet fajnie. Doradzcie mi jaka miejscowa jest najlepsza. Nie mowcie doskiluj albo cos bo i tak tego nie zrobie.
|
|
|
|
|
#2 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
|
Wszystkie najsensowniejsze expowiska wyeliminowałeś (mówie tu o FE i Dragon Lair) więc raczej nikt Ci nie doradzi lepiej, jak pasuje ci tracić sporo potionów to możesz spróbować POH ale raczej duże waste ale exp duży.
Pozdro. #EDIT No demona to chyba jeszcze za wcześnie na jego lvl i skille (myślę o warlockach)
.. Ostatnio edytowany przez Vlad Dracula - 02-02-2008 o 00:10. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Łódź
Wpisy bloga: 2
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 205
|
Stary, ty wymieniłeś wszystkie expowiska dla FACC 50+, pomijając tylko Demonie i Hellgate o.o
Jeżeli ci nic nie pasuje, to qp pacc, wtedy problemów nie będzie ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
|
Napisalem pod koniec: Ktore z tych expowisk jak cos bedzie najkorzystniejsze. Panowie ruszac bankami
![]()
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Profesja: Paladin
Świat: Julera
|
Hmm, najlepszy exp to będzie w tych "tombach", ale musisz też dragi klepać, są tam, pod najniższym poziomem. Możesz też spróbować D lair w venore, ale zapewnie będzie zajęte, poza tym waste :S na tych tombach bedziesz pieniążki do depo przynosił, z pewnością, ale nie wiem, ile potów Ci zejdzie :S expilem tam pallem, to tak 35 expa/h wychodziło, naturalnie razem z tymi dragami.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Użytkownik Forum
|
Niee, 35 expa na godzine to nie, tak to ja wole sobie nawet raty bic bedzie mi lepiej wychodzilo;p Dajcie jeszcze jakies propozycje jutro sobie poczytam. ;p
|
|
|
#8 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
Profesja: Elder Druid
|
Deep Fibula
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 01 2008
Profesja: Sorcerer
Świat: arcania
Poziom: 27
Poziom mag.: 30
|
Ja bym nie grał z takimi skillami
na 30 miałem lepsze i powiem ci tak doskilluj albo nie graj![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
Najpierw doskiluj do 70/70, a jak inni powiedzieli wymieniłeś praktycznie wszystkie miejscówki dla FACC oprócz MotLS i Hellgate. Wszędzie da się dla ciebie expić przyjemnie, więc wystarczy się zdecydować
![]() @Soul's Ja nie powtarzałem miejscówek po innych, tylko mówiłem, że wystarczy się zdecydować, bo wszędzie mozy być OK. W tym jest różnica. Ostatnio edytowany przez Wylansowany - 02-02-2008 o 18:56. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: Pomorze
Imię: Kaver Pall
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 107
Skille: 94/74
Poziom mag.: 19
|
Takiego knighta bez eq bym nawet za 10 zl nie kupil, wiec lepiej posklac. A jak chodzi o exp to of oczywiscie jesli chcesz mniejsze waste i mniejszy exp to staraj sie bic tylko zerki, szamany, warriory i unikac leaderow.
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 11 2007
Imię: Lady Sorcecer of Nerana
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 70
Poziom mag.: 53
|
dwaf guardy a na pacc stone tomba.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Imię: Maximus Dragon Wielki
Profesja: Knight
Świat: Keltera
Poziom: 25
Skille: 55/55
Poziom mag.: 3
|
Na Dwarfach chyba będzie ci się nudzić
![]() Więc idź na Tomby lub na PoH ale jak już mówili to będziesz mieć waste ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Użytkownik Forum
|
Zal.Br. Panowie wy sie kurwa zachowujecie gorzej od dzieci... Nie potraficie czytac!!?? huj wam do moich skilli musze szybko wbic 60lev a reszta huj was obchodzi. Huj mnie to ze nie kupil bys takiego hara, ale ja nim gram i sami se kurwa poskullujcie. Zal a nie kurwa pomoc w 80%. Nabijac posty wy*******ac na inne tematy.
Do zamkniecia!!!!!!!!111
|