![]() |
#4362 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
A co do Obsidi Ja to na Obsidii wojna za wojna, insulty polaczkow in game itd czyli po staremu Ostatnio edytowany przez Yaugardo - 13-02-2008 o 20:28. |
|
![]() |
![]() |
#4363 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4364 |
Użytkownik Forum
|
![]() IDZ SIE DALEJ CHWAL ZE TO TY JAKO 1 ZROBILES FULL DRUIDA!!! albo obierac ziemniaki, orac pole, kopac grzadki, pasc swinie bo to twoje miejsce kolego
|
![]() |
![]() |
#4365 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4366 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dasz mi serka ?
|
![]() |
![]() |
#4367 |
Guest
|
![]() Ironia?
Jedyne co możesz dostać do strupa z pizdeczki do polizania ![]() |
![]() |
#4368 |
Guest
|
![]() Mam problem!
Ostatnio zostałem posądzony o kradzież złotówki! A oto jak to sie stało... Do baru przyszło trzech facetów. Powiedzieli że chcieli zamówić kubełek z serkiem. Dali mi 30 złotych. Przyniosłem kubełek ale serek kosztował 25 złotych. Trzej panowie zaczęli się kłócić jak podzielą się 5 złotymi po równo, więc zaproponowałem, że ja wezme sobie 2 złote napiwku, zostanie 3 złote wiec każdy z nich dostanie złotówke. Oni się zgodzili. Zjedli serek i nagle jeden wyskoczył do mnie z ryjem (że tak brzydko napisze) i mówi tak: "Jesteśmy we trzech. Każdy z nas miał banknot 10 złotowy. Pan oddał nam po złotówce reszty czyli każdy z nas zapłacił po 9 złotych, co daje sume 27 złotych. Pan wziął sobie 2 złote, co daje 29 złotych. I wyrzyknął "GDZIE JEST ZŁOTÓWKA!?" W tym momencie zostałem zbluzgany i straciłem moich pierwszych klientów. Czy jest ktoś kto może mi to wytłumaczyć? ![]() |
![]() |
#4369 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Świat: Obsidia
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() @archin
asmit moze mowic o takich rzeczach , ale kto jak kto , Ty powienienes skulic sie i zamknac morde bo smieja sie z ciebie koledzy z gildi , i opowiadaja jaki jestes fajny jak im na blessy dasz. |
![]() |
![]() |
#4370 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Pussy
Yaugardo bedzie nasza suka doswiadczalna. Mam specjalny "czarny" ser na takie okazje... ![]() |
![]() |
![]() |
#4371 |
Guest
|
![]() Nie, nieeee
![]() Slayer skarbie mam chcice ![]() |
![]() |
#4372 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2004
Imię: Pephy
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Next Generation
Poziom: 222
Poziom mag.: 81
|
![]() Wmv Realesed on youtube
part1 http://www.youtube.com/watch?v=9VBFCmu98MQ part2 http://www.youtube.com/watch?v=fUw5eV8XdbQ |
![]() |
![]() |
#4373 |
Użytkownik Forum
|
![]() JA Ciem Tesh skarbie
|
![]() |
![]() |
#4374 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() @ Pussy
9 + 9 + 9 = 27zł ( 3 zł zwrotu ) Serek - 25 zł ( 27 - 25 = 2 zł napiwku ) Jak dla mnie wszystko pasuje ![]() @ Nebula team Znałem 3 z Was, i naprawdę spoko jesteście a nie tam jak Was nazywają "Geje" ![]() @Bart Plebsem się nie przejmuj ![]()
![]() |
#4375 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
po 9 złotych zapłacił każdy już po zwrocie reszty bo każdy z nich miał 10 i dostał reszty złotówke. @2 masz racje i wszystko skopałeś ![]() Chciałem żeby się pomęczyli ale... @Rolnik: Załóżmy że pożycza mi 100kk. 50kk teraz i 50kk później. Przejdźmy do rozliczenia! Rolnik wisi mi 50kk ale ja jemu tez 50kk czyli jesteśmy kwita. Zgadza się? ![]() |
|
![]() |
#4376 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2006
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Poziom: +++
|
![]() asmit i kalafior
przeceniacie sie, zabijanie pod dp sd bombami to zadna filozofia a cwaniaczenie maincharami i napadanie w kilku na jednego tez zadnym osiagnieciem nie jest. sami zreszta sie o tym przekonaliscie bo wlasnie macie kicka z nastepnego serva ![]() cya nikt tu po was nie bedzie plakac ![]() btw w miedzyczasie pokazaliscie jacy z was zlodzieje okradajacy "best friendow z nebuli" warcholy i wielkie mordy do cwaniaczenia na forach, podczas wojny nic nie pokazaliscie. Moze do wojny trzeba czegos wiecej niz bota na skarabach i zabijania nad dp z sd. nie raz juz pisalem ze bede sobie dalej spokojnie z bolta strzelal do gsa gdy wy bedziecie grzac lawy w dp i prosze jak zwykle sie sprawdzilo :> Ostatnio edytowany przez axio90 - 13-02-2008 o 22:49. |
![]() |
![]() |
#4377 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() ![]() @ Pussy Dziękuje, przesyłka ekspresowa
![]() |
#4378 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2005
Lokacja: Wronki/Wwa (studia)
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cytuj:
ps. kto teraz expi z boltow?:| chyba na otsie 7.4 grasz.
![]() |
#4379 |
Guest
|
![]() Ejj
Obrzydziliscie mi serki na cale zycie ![]() A ten serek raciborski co go finer sfotografowales to obrzydliwie musi smierdziec, jakos dziwnie wyglada. Jakby nadpsuty ? |
![]() |
#4380 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bez kolegow nigdy nic nie zrobisz. Myslalem, ze to oczywiste... No, ale z drugiej strony to kolegow prawdziwych to duzo nie ma, poniewaz 80% "ziomkow" wyjebala by Cie na kase, gdyby tylko mogla. Zreszta mogliscie to zobaczyc nie raz
![]() ![]() Hail Dedal ![]() |
![]() |