![]() |
#4381 | ||
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
![]() Ale nie ma co! Kręcimy beke dalej ![]() No i stało się! po 00:00 więc mamy walentynki! Miłość jest piękna gdy ktoś kochać umie, Gdy jedno serce drugie rozumie. Gdy kocha jawnie, nie kocha skrycie I kochać będzie przez całe życie. Tu coś ode mnie i mam nadzieje ze dacie coś od siebie bo mam sporo dupeczek na gg a nie wypada pizgać tego samego do wszystkich. Ostatnio edytowany przez Pussy'Aka'serek - 14-02-2008 o 01:05. |
||
|
![]() |
#4382 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 02 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Niegrający
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4383 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4384 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
|
![]() u mnie tyz dziala dobrze
@ axio czasy, kiedy mogles byc solostylerem, skonczyly sie 2 lata temu.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#4385 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Dzieki Zielaq |
|
![]() |
#4386 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Leondoris
Profesja: Royal Paladin
Gildia: No Justice
Świat: Calmera
Poziom: 210
|
![]() Zastanawiam sie nad zmianą świata dlatego chciałbym zapytać o kilka rzeczy, a mianowicie:
-jakie są ceny itemów z poi i anni? -czy są jakieś wojny (a raczej czy wojna NG vs LS dalej trwa?) i czy dużo PA od rządzącej gildii -i chyba najważniejsze czy warto zaczynać tu grę? |
![]() |
![]() |
#4387 |
Guest
|
![]() ceny hujowo niskie : ) ave i takie tam kolo 100k, softy 250-350k, sova za 700 k juz mozna zakupic
PA jak skurwysyn zwlaszcza dla PL wojna LS vs NG skonczyla sie dawno, teraz NG wygralo z saint, sainci pare snekow robia co jakis czas. co do grania tu - jak lubisz jak cie bija no reason to zapraszamy : ) a tak na serio bez jakichkolwiek znajomosci u swe to nie ma co... @tworcy filmu... z profanka hymnu to juz przesadziliscie. do reszty nic nie mam Ostatnio edytowany przez Nedomanus - 14-02-2008 o 13:58. |
![]() |
#4388 |
Guest
|
![]() ![]() P.S. Później zrobie edita i opowiem jak było. |
![]() |
#4389 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
|
![]() sova mozna i za 400k kupic juz.
I wipe it off on tile, the light is brighter this time Everything is 3D blasphemy My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can't control my shakes How the hell did I get here? Something about this, so very wrong I have to laugh out loud, I wish I didn't like this Is it a dream or a memory? |
![]() |
![]() |
#4390 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
ujmę to tak: masz dużo kaski na kupowanie co chwila bohów to server jest w sam raz |
|
![]() |
#4391 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aaaaa narzekacie
|
![]() |
![]() |
#4392 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika
Imię: Fingregher
Gildia: Pink Shoes in Public
|
![]() Będziesz cicho, błagał swe o litość, udawał hiszpana, lizał dupę Pephiemu - nie będzie źleeeeeeeeeeeeeeeee
![]() ^^ A tak poważnie, da się wyżyć , chyba że masz zapędy dyktatorskie to raczej odpada - ten dom jest już zajęty ![]()
![]() |
#4393 |
Użytkownik Forum
|
![]() woooooooooooooooooooooooooooooooo
Ostatnio edytowany przez Yaugardo - 14-02-2008 o 17:51. |
![]() |
![]() |
#4394 |
Guest
|
![]() Pephy hehe nawiazujac do tego filmiku "http://www.youtube.com/watch?v=fUw5eV8XdbQ" i do mojego deda. Napisaliscie tam "For the end....Polish Style". Jezeli moj missclick jest "Polish Style" to dlaczego nie dodaliscie tam twojego "Noob Style" jak zabiles Waxxiego, a pozniej sam padles?hehe
|
![]() |
#4395 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#4396 |
Guest
|
![]() Ja tego nie robiłem, bo nie zamierzałem nikogo ośmieszać.
Ale jeśli ktoś żartuje sobie ze mnie, to ja odpłace sie tym samym. Jak to ktoś kiedyś mądrze powiedział "nie ma co się w tańcu pierdolić" : http://www.youtube.com/watch?v=3iqk-fhOuE4 |
![]() |
#4397 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4398 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#4399 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
#4400 |
Guest
|
![]() A tak co do tego hymnu, Pephy juz jestes szwedem czy co ? ze dajesz filmiki gdzie jada po Twojej narodowosci? ;o
|