![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odniose sie do tego starego tematu i zobaczcie ile robi muzyka w filmie, Te mario ośmieszyło tibie ,a tu jak dali coś porządniejszego to zaraz lepiej sie ogląda i nabiera respectu dla Tibii ; p
btw. Hail Naction =) http://pl.youtube.com/watch?v=IMRHFT...eature=related |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() zaklad o 10zl ze film robil jakis 14 letni polski jezykowy analfabeta.
a dla rownowagi do tego filmiku sceny z WoWa wybieral jakis kretyn ktorego jedynym pomyslem bylo dac niskolevelowe pvp i ragnarosa metoda stand'n'spank. LMAO.
![]() Ostatnio edytowany przez Vil - 15-02-2008 o 00:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Don kustosz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() nareszcie jakies normalne porownanie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
![]() |
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Wrocław
Świat: Eternia
|
![]() Vil, widać iż grasz w Wowa. W tamtym filmiku mieliśmy do czynienia z kiepską muzyką i "momentami" z Tibii, w tym na odwrót i od razu widać różnicę. Twoje ataki, że filmik był montowany, przez 14 latka są nie na miejscu. Przede wszystkim, gdyż jesteś moderatorem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() @up
Filmik bardzo klimatyczny, aż do momentu kiedy pokazują trolle na kolorowych dinusiach. Jak już wspomniałem porównywanie gry 2D z grą 3D jest debilne. Ostatnio edytowany przez -=DanieL=- - 15-02-2008 o 01:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
![]() |
![]() Nigdy nie zaprzeczalem ze pierwszy film byl tendencyjny, to raz. Dwa, ze ten rowniez jest, co raczylem zauwazyc. Trzy, ze jako obywatel mam prawo wyrazic zniesmaczenie jezykowym debilizmem, Cztery - moderatorem jestem w momencie gdy ktos w mojej obecnosci nie przestrzega regulaminu, przede wszystkim jestem graczem, zarowno tibijskim jak i warcraftowym.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Wrocław
|
![]() A swoją drogą, wprowadzenie do świata Tibii tylko płatnych kont, mam namyśli, chcesz grać - płać, tak jak jest to w Wowie byłoby nie złym pomysłem. Przynajmniej nie byłoby noobów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @Vil
Cudo ;-o @topic Ta, weź pod uwagę, że w tym filmie były zmontowane najciekawsze momenty w Tibii i to paru sekundowe. Z WoW'a za to wybrano jakieś nudne filmy.. Co nie zmienia faktu, że porównywanie ich istotnie mija się z celem.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
|
![]() No to teraz odwrócenie stron. Tibia pokazana z lepszej strony a WOW z gorszej. "Wybrałem Tibie" Zacytuje tu podpis użytkownika forum. Wole taką MNORPG niż 3D MNORPG
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Lokacja: Harrogate ;<
Imię: Kalarepa Szczymryj
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: `¬
Świat: Danubia
Poziom: 60
![]() |
![]() Moje pierwsze mnorpg to byla Tibia i raczej sie to nie zmieni chociaz WoW ladna oprawa graficzna
![]() @Vil ... co ty slownik zjadles??....
![]() 21:19 Shadow of Czarkoo [140]: ja przez tibie nie zdalem 20:07 Seliazer [48]: za 100k daje darmowe pacce! okazja! 14:02 Najarany Kotlet [8]: masz plate leginsy? ![]() Ostatnio edytowany przez Zaupin - 15-02-2008 o 01:49. Powód: blad ;) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Od tego jest Premia, aczkolwiek powinien być jeszcze świat n-pvp i e-pvp tylko dla pacc, powinni i to w najbliższym czasie dać też kilka n-pvp (dla wszystkich) bo przez te kolejki to odstraszają nowych graczy.
Ostatnio edytowany przez PiTcA - 15-02-2008 o 10:59. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
|
![]() fimy 'wow vs tibia' nigdy nie beda obiektywne, gdy beda tworzone przez jedna ze stron
ale i tak wow pwnz (;
![]() pure ownage [: 08-02-2007 00:28 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Shinjix 23-11-2006 23:29 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Shinjix 23-11-2006 20:03 Reversed 30 Próba wyłudzania haseł (keyloggery itp.) Raynold ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2005
|
![]() @vil
Trudno z tobą dyskutować, jak bronisz "swojego" WoWa jak matka dziecka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Poziom: 70
![]() |
![]() jest wlasnie tak jak mowilem w temacie z poprzednim filmem.. muzyka.. momenty z gry itd robia bardzo wiele...
a Vil pokazuje swoja nieobiektywnosc poprostu... mozna skomentowac film ale najezdzanie na autora jest nie na miejscu bo nie pasuje to jak zostal WoW pokazany... w poprzednim filmie Tibia zostala zjechana i jakos ja nie zjechalem ani autora ani filmu tylko obiektywnie ocenilem..
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 12 2006
Lokacja: Wioska Konoha Gakure
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2005
Lokacja: Szczecin
Imię: Dawergo
Profesja: Druid
Gildia: Poland Team
Świat: Eonar
Poziom: 80
|
![]() Film tym razem jest stronniczy w stronę tibii, zgadzam się z Vilem, bo grałem w wowa jakiś czas, i w tibie, te sceny są jakies strasznie nudne, jak walczyłem to tak nudno nie było
![]() Dawergo.
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 01 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() Moim zdaniem zle zmontowany filmik....Autor dał chujowe pvp na battleground i inne screny dotyczace wowa.Rozumiem jak by dal raid na SW,tanaris etc.Widac ze film robil zwolennik tibii...
|
![]() |
![]() |