![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Film znalazłem na necie.
Sądzę, że jest warty uwagi ze względu na to iż są przedstawione te "wasze" wszystkie głupie lizanie kwiatków ( czyt. zaliczenie gleby ). + Tibijska piosenka przerobiona z oryginalnego "Bad daju" < albo to i oryginał : o xD > http://www.youtube.com/watch?v=MEyKy...eature=related Mi osobiście najbardziej podobała się scena gdy EO powiedział do Vincentego aby był ostrożny. On napisawszy "OK" Zaliczył glebę na ogniach :* Pozdrawiam Cery. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Omg żałosny film. Gorszej pixelozy to jeszcze nie widziałem.
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Nudne. (10 znaków)
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
|
![]() Zajebisteeeeeee! nie dość, że nic nie widać, czasami nie mogłem się połapać do czego nawiązują te akcje w filmie (bo napewno nie do tematu), muzyka zjebana, jedynie co w miare trzymało się na poziomie to akcja z EO, ale to już jest stare, niemodne, wcale nie śmieszne, mogłoby być to lepiej zrobione. Widać, że filmik robiony na siłe i jeszcze do tego nieporozumieniem było sklejenie muzyki w pierwszych sekundach filmu.
2/10 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
|
![]() Moim zdaniem złe dni w tibii nastąpiły po letnim update z 2007 roku ta gra teraz to dno
![]() żółto-biało-niebiescy :> glory Motor Lublin To oni coś dla mnie znaczyli na Hibernie: Rothes, Haveders, Devilen, El Maverick, Cinek, Macieki i wielu innych, których już nie pamiętam... To oni sprawili, że wróciłem do gry tym razem na Harmonii: Sorceser of Darknes (dawniej Malakashi Knight), Thon Neen, Ashi Bubeika, Dadan the Knight, Chorazy Veston, Bufer, Thorow Varen i wielu wielu innych (oni wiedzą, że to ich też dotyczy) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Don kustosz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() wszyscy tak mowia bo etoric napisal zle zdanie uheuhe ;P
no film taki sredni, ta muza taka...;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2008
|
![]() A mnie się nawet podobało....
Chyba zawsze byłem inny :d Ale aż takie złe to nie jest.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() Mnie w*****a te narzekanie wszystkich wejdźcie sobie na inne fora , tam jest przyjazna atmosfera a klotni nie ma... A tu non stop jakis Etroic dym robi moderatorzy maja wszystko w dupie , tylko jak testowo zrobilem temat "jak kupic pacc przez tibia com" to 15 sekund i nie bylo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2008
Lokacja: Tutaj
Imię: Don kustosz
Profesja: Knight
Gildia: Nie ma xd
Świat: Secura
Poziom: 70
Skille: 79/78;/
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 01 2008
Imię: Dantezo
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: 108
Skille: 92/72
|
![]() mi sie podobało
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 02 2008
|
![]() heh...masz racje xP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 02 2008
Lokacja: w Polsce ; o
Imię: nie wazne
Profesja: Royal Paladin
Świat: Furora
Poziom: 60+
Skille: 81/63
Poziom mag.: 16
|
![]() spierdolona piosenka
19:00 Herganon [263]: KURWa 19:01 Herganon [263]: hcesz deda? 06:56 Funil Raister [24]: z gholula wypadl mi pierscien warty 7 k ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
|
![]() @up
Ktoś cie tu trzyma ? Nie. No właśnie. To idź na jakieś erotyczne forum i znajdź sobie dziewkę do zabawy. Ostatnio edytowany przez Even - 19-02-2008 o 12:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Jak tego nie pojmujesz, to lepiej się nie odzywaj :>.
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p |
![]() |
![]() |