![]() |
#21 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zgniatacz komarow
Profesja: Elite Knight
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 146
Skille: 95/91
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() Ja wiem, Twoje przeciwieństwo
![]()
|
![]() |
#23 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2005
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
|
![]() Wiesz w ogóle co znaczy "mowa potoczna"?
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zbanowany
|
![]() hahaha ! nazywajac mnie gnojem jeszcze bardziej sie ośmieszasz. Spójrz na swoją ortografie "próbóje" ? Omg :| co za idiota.. ja nie próbUje być twardzielem, po prostu stwierdzam fakty, ale chyba będziesz musiał poczekać kilka lat (przynajmniej do ukończenia gimnazjum), żeby zrozumieć niektóre treści (: Ot proszę znalazł się elo twardziel nie znający zasad PODSTAW ortografii, a już fika na forum i chce pokazać jaki to on nie jest ;]
Ostatnio edytowany przez Even - 19-02-2008 o 15:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Zgadzam się z tobą Even. ;p
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p Ostatnio edytowany przez Hugo - 19-02-2008 o 15:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Imię: Blondina
Profesja: Royal Paladin
Świat: Julera
Poziom: 113
Skille: 100/84
Poziom mag.: 20
|
![]() Za to trudno jest być takim skończonym idiotom jak ty, przez takich jak wy aż się nie chce tutaj nic pisać, wyjdź sobie na dwór i powyzywaj kolegów (o ile jeśli takowych posiadasz), że są "elo" debilami może Ci ulży.
Według ciebie "mową potoczną" można nazwać, nazywanie kogoś "elo". Ok, może nie długo będziecie sie wyzywać od "cześć debili"? @Komarek_-D Cytuj:
@TheaTron Ty to już się w ogóle nie odzywaj. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Już w tym temacie się nie odezwę,bo mnie wciągniecie i będę się kłócił.
Od kiedy jestem na tym forum,nie zaznałem zwykłej życzliwości w osobach do 14 lat.Dzieci wyżywają się w forum po kłótni w szkole.. padają hasła typu: Twoja stara pije sok z ogórków w zupie pomidorowej ~~etc. Chciałbym rozpocząc akcję typu: "Życzliwosc użytkowników forum/filmy" I np. Za 5 pomocy od jakiegoś użytkownika w podpisie dajemy np: Ryba-* *=5 pomocy danego użytkownika. Pomocni użytkownicy będą daż(rz?)eni respektem @film muza mi sie podoba.jakis smutny xD Ostatnio edytowany przez Jucha Furora - 19-02-2008 o 19:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie umiesz dyskutować, dajesz jakieś przykłady wyżywania się na forum... Ja wcale się nie wyżywam, po prostu napisałeś głupstwo i się do niego nie umiesz przyznać, a to świadczy o twoim poziomie. Jesteś tragiczny. ![]() Tak z ciekawości: jesteś raperem? ![]()
Crystal Kingdom We are polish guild. We are only inviting persons who are already ours good friends. We... try to be good ![]() The guild was founded on Harmonia on Nov 11 2004. It is currently active. The official homepage is at crystal.webd.pl. Their home on Harmonia is Outlaw Castle. The rent is paid until Dec 28 2007. Eng plx ;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 10 2006
Lokacja: Stąd
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() to jest żal...to forum.....kazdy temat to nie komentowanie filmu ale kłótnia ,rozpoczynana najczęściej przez jakiegoś debila mającego pojęcia o kulturze osobistej mniej więcej takie jak Adam Małysz o Tibii...Moim zdaniem P.R.O.S.T.O. to jeden z niewielu forumowiczów trzymających jakiś poziom,ale i tak jakiś kretyn musiał się doczepić...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
Guest
|
![]() Jedyne co mi sie podobało to tamten typ na POI. xD
|
![]() |
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Lokacja: Tarnowskie Góry
![]() |
![]() Jeśli dla Ciebie padaka w Tibi oznacza zły dzień, to ci współczuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Trzeba wtedy sobie związać ręce i powtarzać w kółko - "p.r.o.s.t.o. trzyma poziom - nie mogę mu zwrócić uwagi..."
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() chopaky, co to za bibka beze mnie?
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 10 2007
Lokacja: Częstochowa
Imię: Mateusz Dragon Wielki
Gildia: Ruthless
Świat: Harmonia
Poziom: 346
Poziom mag.: 86
|
![]() zle sie dzieje na tym swiecie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2008
Lokacja: Szczecin
Stan: Początkujący
Imię: CZE
Świat: Calmera
Poziom: 999
Skille: 999/999
Poziom mag.: 99
![]() |
![]() jakbys mnie nie zablokowal na gg to bym Ci puscil tajnOM wiadomosc
![]() prostak~ dlaczego mam sie nie odzywac ? ![]() Ostatnio edytowany przez TheaTron - 19-02-2008 o 20:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2005
Poziom: 44
![]() |
![]() Cytuj:
![]() @down hahahahaha niezłe; D szkoda, że głowy swojej nie pokazałeś ![]()
![]() 23:28 Andrzej Epa [31]: schowaj te zeby 23:28 Andrzej Epa [31]: nie warcz na mnie 14:23 Thor Orio [124]: Dam itemy za zaufanie, do wygrania nawet bohy oraz rh i takie smietki magiczne , za slabe eq kasa Ostatnio edytowany przez Etoric - 19-02-2008 o 21:58. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
@up i tak poważny z Ciebie chłopak, patrzysz w przyszłość używając tych gumek ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez PiTcA - 19-02-2008 o 22:34. Powód: gumki były przebijane przez niedobrą babcię w kiosku która powiększa populację (nie w tym przypadku) ;p |
|
![]() |
![]() |
#39 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2006
Lokacja: Lubaczow
Stan: Niegrający
Świat: Aktualnie brak
|
![]() Cytuj:
70~ spins;D own3d |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nie mam nic do Etorica, ale to naprawdę było zajebiste Hahahaha ;p.
|
![]() |
![]() |