|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#22 |
Użytkownik Forum
|
![]() Thx za dodanie mnie do Fake'a.
![]() Jestem w pierwszym Fake. ![]() MORE PLX |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Guest
|
![]() Niepogadasz Fake Wspaniały!ee jak wy fake'owcy robicie te efekty np ty z ta kula?
|
![]() |
![]() |
#24 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2006
![]() |
![]() Powzej dna niepodoba mi sie mnostwo niedociagniec slabo wykonane ... n/c
![]() |
#25 |
Guest
|
![]() @UP może on dopiero zaczyna??! N/c... -.-
|
![]() |
![]() |
#26 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 09 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Quent uspokoj sie... Jezeli sie tak denerwujesz to powiniens cos na uspokojenie wziasc... ja tylko komentuje i wyrazam swoja opinie... mi sie niepodoba... Jezeli cos ci niepasuje to nieczytaj moich postow dobrze?
![]() |
#28 |
Guest
|
![]() @Verius Nieczytam i niezamiezam czytac wiecej twoich postów
@Down Ok Ale troche mnie wkużył ... @2x down dziecko neo? Fajnie.. tak na fake sie nieznam... mi sie zdaje ze ty też sie nienasz na fake.. pozatym odczep sie od mojej ortografi niejestem najlepszy a twoja ortografia tez niejest idealna.. em a pozatym co to znaczy "nieiwdze" ? ;/ Ostatnio edytowany przez Quent - 11-09-2006 o 17:19. Powód: Edytacja;p |
![]() |
![]() |
#29 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wez mnie czlowieku niedobijaj... Najpierw kup slownik jezyka polskiego -.- a pozniej sie wyrazaj na forum... Pozatym jakos nieiwdze zebys zaduzo sie znal na fake'ach ehh skonczmy to niemam zamiaru sie klocic z dziecmi neo...
Mam nadzieje ze nastepny fake bedzie lepszy...
![]() |
#31 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Zmieniłeś tą trawę na nowszą, ale chyba sklejałeś ją z jakichś małych kawałków, postaraj się znaleźć nową, lepszą. Ogólnie jest troche małych błędów, niedociągnięć. Rób dalej 5/10
![]() |
#32 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2006
Profesja: Knight
![]() |
![]() Coś masz jakieś tam małe błędziki
![]() Za duży chaos ![]() Bym coś zmienił ![]() Fajny pomysł ![]() Fabuła 8/10 Grafika 9/10 (mimo wszystko podoba mi się to światełko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Guest
|
![]() Kiedy next czesc!?!?!?
|
![]() |
![]() |
#34 |
Użytkownik forum
|
![]() Juz sa nowe obrazki
![]() ![]() P.S juz powzej 1000 zajżeń na fake ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Guest
|
![]() Ok Ok juz sa nowe ale kiedy benda nastepne!?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2006
|
![]() Nic dodac nic ujac Z.a.j.e.b.i.s.t.e
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Guest
|
![]() Kiedy next czesc?!?! i pytanie w ostatnim obrazku to czemu niema 2 bohaterów?
|
![]() |
![]() |
#38 |
Guest
|
![]() Kiedy next czesc!!??
![]() ![]() Pozatym ivanek masz może posklejane Trawe podłoge piasek itp... ;] Ostatnio edytowany przez Quent - 21-09-2006 o 18:23. |
![]() |
![]() |
#39 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() 9/10 jakoś mi nie pasi coś... tylko nie wiemc co
![]()
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dokończę!
...już wiem! Ten temat jest sprzed ponad roku!
Miałem brzydką sygnaturę, to mi ją Tana usuneła ![]() Po jakimś tam czasie zauważyłem, że Tana popełniła błąd w słowie "usuneła" ( powinno być usunęła ), dlatego też, postanowiłem wyśmiać morderczynię mojej sygnatury! Wyśmiewam... Haha. |
![]() |
![]() |