![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ledray Etex
Profesja: Knight
Gildia: Espada
Świat: Guardia
|
![]() Caly Banshee Quest by Me Tibia 8.1, Guardia >>> http://www.***********.com/380156660.html
Zamiast gwiazdek: s p e e d y s h a r e Żadnych keyloggerów - gwarantuję. Hail [CHAR]Galius Reviand[/CHAR] Troszke noob team, ale ogólnie fajny ![]() Ostatnio edytowany przez Ekko - 24-02-2008 o 20:45. Powód: Błąd ortograficzny |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 04 08 2006
Lokacja: Boleslawiec/Sztokholm
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Alliance of Krynn
Świat: Inferna
Poziom: 120
Poziom mag.: 67
|
![]() @upkeylogerek
Ostatnio edytowany przez Segalczuk - 24-02-2008 o 20:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() @UP tylko rehost keylogger Autor dal bez keya normalny filmik Ostatnio edytowany przez Pojeban - 24-02-2008 o 20:53. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 01 2006
Lokacja: Leśna
Imię: Kavson
Gildia: Gladiators of Future
Świat: Secura
|
![]() @3up
keylogger @up i 2xup sekundy ;s @topic film zasysam, sorry za tego posta, ale musiałem się wyrwać z info o keyu ![]() @co do rehosta jaki banshee quest (cały) zmiesciłby się w 2 mb? beznadzieja ;sss i to pod nazwą orshabaal dam edita @edit @topic @film nawet spoko, ktos was zostawił na final roomie ![]() btw. royal mowił "my to chyba 4 godziny bedziemy robic' i miał racje ^^ Pozdro
03:52 Astorius [32]: ja cie uham 03:52 Demon'Coladava [39]: ok 03:53 Your party has been disbanded. Ostatnio edytowany przez Sir'Matek - 24-02-2008 o 21:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Żadnego keya nie ma
![]() UWAGA! Rehost nie jest mój. Lepiej nie ściągać! OSTRZEGAM Ostatnio edytowany przez Ekko - 24-02-2008 o 21:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() @up
Boże! Popraw ten błąd! Nie pisze się lepjej tylko lepiej! Jeszcze taką czcionką błąd! @topic Nie chce mi się filmu oglądać, bo wiem ile trwa banshee quest, a ja czasu zbytnio nie mam dzisiaj. ![]() Ale na pewno warto, chociaż na forum nie powinno się dawać całych questów, ale to tak na marginesie. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2007
Lokacja: Exiva "Hayen
Imię: Arth Hayen
![]() |
![]() Jak to Banshee quest długiii... Ale filmik spoko, wszystko poszło jak należy Gratuluje
![]() Hail Guardia xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Masz racje. Ale nie zmienia to faktu, że jest to quest spoiling a to na forum jest zabronione.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |